Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to každopádně... od čeho by jinak byla diskuse *1*
  • A cos čekal? Když půjdeš v Ostravě do hospody, vylezeš na stůl a nevulgárně vyjádříš názor že Baník je ten nejhorší fotbalový tým, tak budeš za provokatéra (trola), dostaneš nakládačku a všichni ti akorát řeknou žes byl deb*l žes to tam řek *3* *1*
  • Bacha ať se tady nesežerete navzájem :D
  • Nejde o jméno. Kdyby se to jmenovalo jinak, lidi by nadávali že to je jen prachsprostá a nedokonalá kopie Thiefa a měli by pravdu. Jde o herní mechanismy a prvky, které hra používá a které prostě nejsou co bývaly (viz šípy s provazem) a důvod proč lidi remcaj je, že si pamatují jak to bylo tehda super hra a jak jí teď uškodilo přizpůsobení gameplaye konzolám. Ale jinak souhlasím, kdo původní hry nehrál tak se u této bude určitě dobře bavit a nebude mít důvod si stěžovat.
  • Ty si hlavně zopakuj vyjmenované slova po Z....A ano jsi trol, který evidentně má problém jako zabanovaný JustinBieber. Podle mě ta samá postavička trolí říše.
  • Harry_Styles
    pokud nazíváš slušné nevulgární vyjádření názoru trolením
  • Veskoslav
    Pravda, 3. prosince. Moje chyba:-D
  • Další unban trol... *7*
  • kennyB
    Docela by mě zajímalo, co si hrával za hry (myšleno bez urážky).
  • Harry_Styles
    podle mně modernizace téhle zatuchlé sérii jenom prospěla
  • yenda1
    Nostalgii k serii bych nepřeceňoval. Ano, stalo se mi mnohokrát, že zapnuvší hru po x letech jsem se smíchem odložil s myšlenkou, jak jsem z toho mohl být tak vydřenej.
    Zkusil jsem to u Thiefa, konkrétně 2. pokračování. Dohrávka za týden a pocity ze hry pořád stejné, tudíž skvělé. Bez sentimentu, nostalgie, slziček v oku.

NOvého Thiefa jsem nezkoušel. Ani mne to moc neláká (ale stejně mi to nedá). Příliš se to v mých očích přibližuje směru z dílu třetího, který prostě nemusím.
  • Recenzi jsem nečetl, hru nehrál, ale co tak všude pročítám, tak mi přijde, že tomu nejvíc ublížil název Thief. Fanoušci jsou nasraní, že je hra zjednodušená pro masy, přejdou na Dark Mod a nefanoušci a hráči, co nikdy žádnýho Thiefa nehráli a mají rádi stealth hry (jako já), do toho půjdou, protože to pro ně vypadá atraktivně a proto, že nemají žádnou citovou vazbu se sérií.
  • Odulin
    Líbí. Mám ze hry dost podobný pocit jako autor. Na nejtěžší obtížnost, s vypnutým téměř vším mi to chvílema vrací atmosféru starýho Thiefa a to se cení.
  • Mraky spusobu?????
    1/ cez strechu po modro vyznacenej cesticke,
    2/ pockam v tieni kym straz neprejde
    3/ pojdem rovno oproti strazam a nejako ich utlciem
    4/ postrielam straze
    Neviem teraz ci si tupy alebo nadmerne skromny
  • Tak hru sem stahl na zkousku a musim rict ze mam rozporuplny pocit. Tolik chyb a nelogicnosti se jen tak nevidi, na druhou stranu atmosfera,hudba prostredi me bavi. Je skoda ze tahle hra nedostala vic casu na dodelani mohl to byt hit takhle bohuzel upadne do tezkyho prumeru. Za ty prachy tedka asi nestoji
  • Kein
    Nějak nechápu co to má s kvalitou hry, co společného?
  • Ba viac ako slovensky - a to uz teda musi byt aka kktina.
  • Vazeny autori - Dalsi diel urobte nielen pre retardovanych ale aby to mohli hrat aj domaci mazlickovia, urcite vam tak zisky porastu.

Priznajte si vsetci - tato hra dost zaklada na znacke.
    Po polovici odohranej hry mozem povedat ze oproti starym dielom ma polovicnu zabavnost aj tomu dost pomaha tech. spracovanie. A tie sipy s lanom - LOL to uz rovno mohli vypustit.
  • C-BEAM
    Smolu majú všetci, Eidos s*rie na moderskú PC komunitu a nechce aby ich hry niekdo upravoval a vylepšil zážitok sebe a iným. Tak ako Deus Ex HR nejde modovat (okrem pár kozmetických zásahov) tak nepôjde modovat ani Thief4... časy ked niektoré hry dokonca vychádzali aj s editorom na placke sú preč.
  • A tedka by ma zajimalo jestli mas originalku, nebo jestli si tu hrajes jen na drsnaka ktery vscko vi a vsecko zna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit