Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    Kozy: preboha Titanfall je MP-only hra ktorá už z principu vyžaduje otvoreny leveldizajn. Ked by sme mali porovnavat napr. rozlohu máp v multiplayer hrách tak zase by sme došli k rovnakému záveru ako u SP hier - zmenšujú sa. Titanfall prináša slobodu pohybu, parkour elementy, čo vyzera super.

A tie príbehy fakt radšej nekomentuj, lebo ten v novom Thiefovi nestojí skutočne za nič.
  • Keyz
    Je strašně zajímavý, jak u Dishonored tě stráž viděla na dálku i když jsi byl skrčený anebo ve stínu. A zde taková degradace :(
    Kdyby to bylo něco nové co nikdo neudělal, tak si řekneš, že to bude určitě složité ale slušná AI je zde již dlouho. To je paradox.
  • Když mas štěstí, tak i za kilo...
  • Jack1947
    Mohu soudit jen z gameplayu a obrazku a toho co jsem zde o hre cetl ale uz ted vidim ze to bude neco noveho, nevidaneho zajimaveho a urcite extreme zajimaveho a chytlaveho. ( do bety jsem se nedostal).

Hlavne ten Parkour pridava hre neco noveho a hned je to dynamictejsi... no ale jsme ot a nezda se mi ze by ovy thief nikoho nezajimal.
  • za 50 e leda zoufalci :) da se poridit neco kolem 500
  • Kozy
    Tak kampaň to mít bude, akorát MP, já jsem na tenhle experiment upřímně hodně zvědavej a myslim že to dopadne dobře.
  • Jack1947
    Titanfall vypada paradne no ale jde taky o to ze to je jedna z mala her, co uplne vypousti SP cast a tak se soustredi hlavne na MP. Je to od tvurcu tech "dobrych" COD, neni tio jen bezducha strilecka a taky to neni pro kazdeho a pro kodare uz asi vubec.

Takovy experiment jestli se hra bez kampane (ktera by stejnak nemela vice nez 3-5hodin a nestala za moc) uchyti, pokud bude mit diobrou zakladnu fanousku a tak ma moznost.
    Dnesni doba se jevi lepe no... holt uz nebudou tolik ty kampane ale zase nebudou lidi nadavat a hejtovat. (nebo budou a jeste vic kvuli prave te absenci)
  • Malleth
    Thief jako lineární koridor? To je vtip ne? Přijde mi to dost podobný jako Deus Ex 2 a i tam bylo víc volnosti. Mám neustálý nutkání si radši znovu zahrát Dishonored než pokračovat v týhle parodii.
  • Kozy
    Nesmysl, třeba takovej Titanfall má parádní level design no a ty horší příběhy snad ani nebudu komentovat.
  • Jack1947
    Nejsou dema, zadna jina moznost nez zkusit neni... uz jsem psal ale ze etickych duvodu to pro nekoho je holt neco nepripustneho vyzkouset . Neni nad to si koupit zajice v pytli a jeste kdyz se do toho pytle vykaka ze. *15*
  • Jemu se to chválí, když si to ukradl.
  • no jo zkusil... za 50€. to je draha "zkouška"
  • Jack1947
    Neplati to jen v novem Thiefovy... masovost produkce prekrocila kvalitu takze asi tak. Vzdyt muze byt jeste hur, pokud budou hrat na tu "spravnou" notu jiz tak skromnym konzumentum. Takze na pc hlavne diky bohu za KICKSTARTER a INDIE nezavislou scenu... pak uz by byla jistota pod nulou nebyt toho. Vzdyt vyvoj AAA her na pc je pomalu az zbytecna a draha zalezitost, moc z toho navic taky nemaji. *4*
  • misho8723
    Tak tým pádom sa máme zmieriť s čoraz horšou AI, čoraz horšími príbehmi, horším level-designom, s čoraz viac bugmi, atď.. ? fakt?.. ak hej, tak ďakujem pekne a tebe prajem pekné zážitky s takýmito hrami .. vďaka bohu za Kickstarter (aspoň dúfam :D), za módy (napríklad Dark Mode je oveľa lepší "thief" zážitok ako nový Thief) a za štúdia ako CD Projekt, From Software, atď..
  • Tilwaen
    Ani ne. Přišlo by to rázem o pořádnou porci atmosféry, kdybys mohl beztrestně nakukovat za roh.
  • Tilwaen
    A jak jinak jsi to myslel? Také v tom ten jiný "význam" nevidím...
  • Tilwaen
    A Ty neznáš zdejšího Boba, viď?
  • Pořád mě ale mrzí, že tam nedali to vytváření fan levels.
  • tak jsem zkusil a... normalne me Thief bavi - co bych vyzdvihl jako prvni je atmosfera, predstavit si byt na tom miste tak byt doopravdy hodne dobrej (lehke mrazive vzruseni:) pocit a vypnuti nejruznejsich ukazatelu jej umocnuje - ovladani bez problemu a vubec me nejak nese.. ze nekde nejde seskocit, nebo spadnout - pribeh, mno hura zatim ho chapu a neztracim se a jsem zvedavej co bude dal... je fakt, ze mam za sebou dve, tri hodiny a tesim se, ze si koupim sroubovak teprve - jeste dodam fakt, ze straze te ve stinu neodhali i kdyz jsou metr daleko me tez netrapi, ono tech ohnem osvetlenych mist pres ktery musi G projit je dost... zatim hodnotim kladne
  • je to divný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší