Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je pravda , mamon vsetkym vladne. Ale to neznamena ze sa Thief nedal spravit lepsie. Napriklad Dishonored alebo stary thief mali lepsi system pohybu lokaciami.
  • Ale asi som sa trafil ked ta to tak chytilo za srdiecko :)
  • i5 4670, 8 GB Ram, GTX 770 Lightning a na plne to ide v pohode. Osobne tu problem nevidim
  • KIMCID
    taky jsem spokojen.komu se to nelíbí ať si mákne a udělá si svojí.chytrejch tu je dost.hlavně těch mínusáků.
  • Mám ten samý procesor Core 2 Duo E8400 @ na 3.84GHz 6 GB RAM DDR2, GK Nvidia GTX 460 1024 MB GDDR5 také @ a hra mi běhá v pohodě na 1920x1200 s FXAA a 8x anizo. Nastavení na max. a žádnou slideshow nepozoruju. Jede mi to plynule.Nesmíš to pouštět přes Thief x64 ale přes Thief x86.
  • Keyz
    Tady je odkaz na test hry na CPU a GPU: http://www.pcgameshardware.de/Thief-4-PC-98521/Specials/Thief-Grafikarten-und-Prozessor-Benchmarks-Mit-dieser-Hardware-gehen-Sie-ohne-Ruckler-auf-Diebestour-1110793/

Jak je vidět, staré generace procesorů jsou dost vzadu i když mají podobnou rychlost a stejné počet jader. Tedy ten kdo psal, že má Core 2 Duo se nemůže divit tomu jak to jede.

Tady je info o možnostech zlepšení grafiky: http://www.pcgameshardware.de/Thief-4-PC-98521/Specials/Thief-maxed-out-Downsampling-1111676/

Zajímavé, že hra při extrémním rozlišení sebere skoro 6 GB VRAM
  • deridon
    na normal byl jednodušší než tetris i Deus Ex Human Revolution, v takových hrách, kde jde o stealth tohoto stylu, je samozřejmost hrát na vyšší uroveň. Stejně když jsem hrál DE:HR na Give me Deus Ex, bylo to jen s tím rozdílem, že vás nepřítel zastřelí na dvě rány. Něco podobné bych viděl tady a pomocníci jdou vypnout díky bohu. Hra se dá na aukru sehnat za 300-400 kč, což je na novou hru super si myslim. Hodnocení si myslim, je takové jaké většina lidí čekalo. Mezi 6-8/10 to sbírá.
  • Jack1947
    Ani ten Quad dneska neni uplne tutovy, chce to tak to 6jadro... i kdyz kvalitni 4jadro no nevim no. 2Jadro ale fakt ne to je malo ( to vim moc dobre i ja).

To nastaveni rozliseni zavani NTB ale to snad nemas ne. Nebo ano. *7*
  • Na úplně nejnižší nastavení grafiky v rozlišení 1280x800, abych eliminoval, že nestíhá grafika, tou je GeForce GTX 660.
  • Malleth
    "I can smell the river from here"
  • Pete.palis
    optimalizace děs.. *12*
  • Uz dlouho mi zadny cobol nevenoval pozornost, takze dekuju. Je skoda ze ses nymand, ktery ani sam nerozumi tomu co pise. V Cobolsku znam hromadu chytrejch lidi, skoda ze tebe to minulo
  • Podival jsem se na lets play video a byl jsem trochu v soku. Autor videa to hral na normal (prostredni obtiznost), nic vic nenastavoval a ta hra byla jednodussi nez tetris na prvni urovni. Verim, ze kdyz se vsechno vypne, tak uz to o necem bude, ale musi se to udelat hned na startu, protoze pri druhem pruchodu hrou uz to nema moc velky smysl. Navic, jak jsem proklikal playlist hlavni linie s tim, ze je to dlouhe asi 5 hodin, tak jsem na tech 50 euro na steamu ziral s otevrnou pusou. Dat za tohle 400, tak uz se trochu cukam :/
    Reakce na otevrene dvere od strazi jsem si zadne nevsiml (mohlo byt obtiznosti), spis naopak, cokoli se kolem nich stalo, tak to s nimi moc nehlo(zhasl svicen? asi vitr, zhasly postupne vsechny v chodbe? asi vitr ...). Asi si zkusim najit jeste lets play v "hardcore" modu, ale koupit tohle za plnou cenu, tak si rvu vlasy jeste mesic po tom :(

Jako bonus ve treti skvire mezi bednama(zdma) mi bylo jasne, ze zadna se neda projit bez toho, abych si zaposiloval s tramem :/
  • Krescz
    neni to Thief...to vsak neznamena ze to neni dobra hra...jmenovat se to jinak tak to ma lepsi hodnoceni *9*
  • omg, to jsou ti konzolisti dneska...
  • Upresneni - s kartou od GF8800 nahoru.
  • A to dedukujes z ceho? Vetsina her ctyri jadra nepouziva a dvoujadrovy vykon ma vetsi e8400.
  • Na jake nastaveni a s jakou grafickou kartou? Na 720p s nizkymi detaily by to melo jit v pohode.
  • Horst_Fuchs
    Dohrál jsem jen první dvě mise, s nějtěžším nastavením s kompletně vypnutýma ukazatelema, na další jsem neměl žaludek.

Je to docela smutný, i Dishonored se víc blížilo Thiefovi než tohle. Pamětníkům Thiefů nedoporučuju, pro ostatní to bude jen, na dnešní poměry, průměrnej konzolovej stealth.
  • michaliuz18
    prvykrat po dlhom case suhlasim , 7 bodov sa tej hre hodí ...skoda toho ze je to cele TUNEL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší