-
Zatim mam dohrane 2-3 mise + uvodny tutorial a je to celkem dobry. Je to blize k Thief 3 nez puvodnim 2 co se tyce celkoveho dojmu.
Nicmene lide na nete trochu prehaneji ohledem linearity IMO, ted kdyz uz mam otevrenou mapu mesta s postrannimi ukoli pending pride mi to ok.
Akurat jednotlive lokace nejsou moc velke a mesto je delene na loading screens - zrejme kvuli konzolem.
Taky mi prijdou prehnane reci ze hra je monotonni a bez inspirace. Uvod byl suchej ale ted se mi zacinaji libit pribeh i postavy - mozna i kvuli aaa cutscen a castingu. Grafika je ok a art design skvely, nato ze to bezi na starem UE3 to vypada az moc dobre(a neoptimalizovane).
Zatim me to teda bavi ale je brzy soudit, uvidime jestli to vydrzi. Ak jo tak je novy Thief minimalne "OK" a urcite zadnej prepadak a ne - nema to na prvni 2 dily takove pecky se uz dnes bohuzel nedelaji. -
Novýho Thiefa jsem zatím ještě nehrál, takže nebudu soudit. Každopádně, kdyby vzali Dishonored, odstranily z něho ty magický ability, udělali ty rozsáhlé epizodické levely a systém obtížnosti, jako v původních dílech, myslím že by to byl parádní moderní Thief a nažrali by se všichni.
-
No, tak mám kanál na youtube s pár reckami ale bohužial nato práve teraz nemám priliš veľa času.
Link:https://www.youtube.com/user/Ravielsk -
Je to kvůli špatnému nasvícení, když se podíváš na ukazatel temnoty, taky jsi ve tmě jak prase.
Dishonored je prostě o 999 999 999 999 999 999+1 X lehčí hra než Thief 4 (jak ironické v roce 14).
Jenom mě mrzí že v Thief 4 není vytváření misí, s tímhle si budu muset postačit s The Dark mod -
u thiefa te stráž najde ve stínu taktéž. Ovšem bude záležet na jakou obtížnost to hraješ, jestli na tu jednoduchou Tak pak je to jasný. Dishonored mě nudil k smrti az jsem ho odinstaloval Thief mě baví velmi.
-
Největší plus té hry je pro mě obtížnost. Můžeš si z toho udělat fakt peklo, kdežto Dishonored jsem projel 2x na nejtěžší bez zabíjení jako nic.
-
Asi nebudu jediný, kdo řekne, že nový Thief je lepší hra jako Dishonored. Už jenom ten svět je více uvěřitelný. Ano, Dunwall City nebylo špatné, ale The City mi přijde prostě více uvěřitelné a propojené (asi je to tím, že máte mezi kapitolami otevřené město a můžete tedy hledat cennosti nebo plnit spoustu vedlejších úkolů. Thief je navíc svými možnostmi obtížností daleko propracovanější a pokud chcete můžete si udělat hru těžší a těžší. Pokud jste se chtěli přes něco v Dishonored dostat stačilo použít blink na střechu a měli jste vyhráno. V Thiefovi toto prostě nejde a musíte první cestu na tu střechu najít. Thief je prostě lepší stealth hra než Dishonored. A co se týče příběhu není o moc horší než právě ve zmiňované hře, kde taky nebyl bůhví jaký.
-
Já jsem to ve trojce nikdy nezapnul a ani jsem o to nestál. Ale dovedu pochopit, že někdo si hru dokáže a chce vychutnat z pohledu třetí osoby a přijde mi blbé mu v tom bránit jenom proto, že sám upřednostňuju jiný přístup.
-
Já si myslím, že ho tam nedali, protože byli rádi, že tu hru vůbec dodělali.
-
Problém je už jenom v chování stráží. U Dishonored nestačí, když vylezeš na střechu a počkáš. Stráže Tě pořád sledují a pokud mají pistole, tak po Tobě i střílí. Navíc když se schováš do "okatého" stínu, tak Tě stráž jednoduše objeví. Což se u Thiefa rozhodně neděle, tam stačí stín a stráž je jak mrtvola bez očí. Dívá se na mě a klidně bych se na ni mohl usmívat a nic by mi neudělala. Totéž když objeví mrtvolu. U Dishonored je poplach+větší obezřetnost stáží a začínají prohledávat. U Thiefa panika a za 20 sekund můžu jít vesele dál.
-
Me hra slape na pc na full, jediny problem mam pri prechodu do jineho prostredi, kdy pockam par vterin a pak vse bezi bez sekani, pred grafikou hry smekam
-
Oprava, FX-4300.
-
Na nej nereaguj, je to bud troll nebo d*m*nt.
-
e8200 je sice hodne stary, ale procesor za 3000 od Intelu - i3 4330 je jenom dvakrat vykonnejsi. Po pretaktovani je ten rozdil jeste mensi. A pokud jde o ctyrjadra od AMD jako FX-6300, tak ty budou dokonce pomalejsi v "dvoujadrovych" hrach, kterych je doted vetsina.
-
No, SSAA je fakt nakej zrout nechapu to je neco jako SSAO ne? to byl vzdycky zrout.
-
Tam stráže viděli dále a nestačilo se schovat do stínu. Stráž tě viděl když byl blízko.
Taky tam byla větší svoboda pohybu po levelu. Ostatní nevím nemám hru koupenou. -
Jedine co treba komplet vypnut je SSA, potom to leti.
-
Měl by jsi psát recenze. V pár odstavcích naprosto nezávisle vystihneš kritiku. A to ti za to ani nikdo nezaplatí.
-
podmět, přísudek, předmět, přívlastek...
-
paradox detected