Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    Bože to je zase žvást, evidentne nie si schopný napísať normálny komentár ale svoje plky sem hádžeš ako profik. Ber diskusiu taká aká je alebo ju nečítaj.
  • Neboj, já to mám horší, když se leknu v Tears of st.Lucia i těch kněží (snažím se sundat jednoho strážného a jelikož jsem měl vypnutý zvuk, tak jsem se otočil a MRD ! kladivem do xichtu)
    Nebo v Mountains of madness vydím jenom obrovského pavouka, vypínám a NEVERMIND.

(všechno to jsou mise v The Dark mod)
  • Jakkoli ten hromadnej hate taky nechápu, tak bych jen rád dodal, že na to, abych mohl o knize či filmu říct "je tam to a to špatně", na to mi stačí průměrný IQ a vlastní uvažování, nemusím být hned režisér nebo spisovatel. A to platí asi u všeho.
  • Porad nechapu ty kecy okolo toho ze uz to neni to co drív atd... jasne že to neni a nikdy už ani nebude to co dřív, protože dřív byl thief neco převratnýho, novýho a TAK nám utkvěl v hlavě! tak jsme zaujati (a neplati to jen pro Thiefa). Ale jelikož doba pokročila a hry už jsou všeho druhu, tak to prostě už nikdy takové nebude!! osobně když si pustim prvního Thiefa tak krom Nostalgie a krasnych vzpominek, na něm neni vubec nic zajimavyho.
  • Fakt piš klidně Slovensky, kdo nerozumí Slovenštině, je hanba.... Zas tak odlišné jazyky to nejsou...
  • Ristoro
    Na dnešní dobu výborná? Hrál jsi třeba AC nebo Fallout? Asi jsi neviděl pořádnou volnost pohybu...
  • Bože co to je tady za ho.na.Nikdo z vás není schopnej udělat hru, ale kritiku tu házíte jak profíci.Berte tu hru jak je nebo ,jí nehrajte.
  • Recenzent
    naozaj nieje tvoje čeština zlá - snaha se cení.
    Problém nové generace - na SVK české pořady jsou, v ČR slovenské minimálně. Tak proto ten rozdíl.
  • Od takejto serie rozhodne sklamanie.
  • kubi-wan
    To, že mladší generace nerozuměj, je jejich boj. Neměl bys psát česky, pokud ti to nepřijde přirozený... kór kvůli pár lidem.
  • Tahle hra má jednu obrovskou výhodu a to, že vychází v době, kdy prakticky není konkurence a když už, tak je to většinou bída (Cody). A to u mě boduje, ta atmosféra, prostředí.. sice to připomíná hodně Dishonored díky UE3 (nebo neschopnosti vývojářů?), ale to mi nevadí. Co mi vadí je ta absence volnosti v pohybu, která třeba u Dishonored byla snad až výborná na dnešní dobu.

Jsem cca ve třetině, max v půlce a za mě takových 6/10 a relativní spokojenost.
  • Recenzent
    Tvůj youtube odkaz - to byl ten den, kdy něco ve videohrách zemřelo. Pak už se EA postarali aby umřel i ten zbytek.
  • C-BEAM
    áno i nie, mnoho ludi z LG prešlo do Ion Stormu, dokonca aj Harvey Smith pracoval na Deadly Shadows. A aj ked už nemali taký vplyv na podobu hry, bez nich by to podla ma dopadlo este omnoho horšie. T3 je v porovnani s novým thiefom vpodstate vynikajucia stealth hra.

inak kto nevidel tak trochu nostalgie (iba) pre fanúšikov LG : https://www.youtube.com/watch?v=z7tJpuluqQY *1*
  • C-BEAM
    žiadny riadny HD remaster pre T2 neexistuje. Najlepšie čo môžeš urobit je stiahnut si:
    EP2.0 http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=141621

su to HD textury ktoré kopíruju tie originálne ale ešte je na tom kopec roboty a tie najnovšie v tom packu ešte nie sú.

Ale pred tým si ešte stiahni toto http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=141121
    budeš mať výrazne kvalitnejšie tiene.

vyzerá to potom asi takto http://s26.postimg.org/ywx19gue0/dump159.jpg
  • Podla mna dobra hra , bohu žial aj s chybami , ale nieje to vôbec tragické !!!
  • Vdaka tebe i Inquisitorovy za podporu. Moj dovod bol preto lebo ako mozno vies niekolko krat sa tu stazovali z mladsej generacie ze nerozumeju a stalo sa to viac krat. Tak ma napadlo ze mozno je to naozaj problem, nakoniec ja by som tiez nerozume napr. poliakom na nasich forach a napacilo by sa mi to. Myslel som ze by bol dobry napad odpisovat cechom ich vlastnym jazykom a slovakom vlastnym. Na druhej strane, ked zvazim ze moja cestina musi byt strasna, asi to nebol tak moc dobry napad... *7*
  • Recenzent
    Píšete tu někteří, jak se Dishonored "paradoxně" více podobal Thiefovi než tohle..

Jestli to nebude tím, že lidé kolem Harveyho Smithe pracovali v LG právě na původním Thiefovi:).

Na tomhle Thiefovi pak pracovalo pár lidí z Ion Stormu, což jsou tvůrci Deadly Shadows. Proto tahle hra v podstatě JE Deadly Shadows (město kde se dá volně pohybovat a získavat informace pro další mise nebo loupeže atd.) v moderním kabátku:). To jen tak logické vysvětlení proč je Dishonored blíž starším Thiefům a tohle DS:)
  • Inquisitor
    elite: Na to bych se z vysoka ... kdo nerozumí, má smůlu. Ale kdo nerozumí slovensky, tak je asi maďar nebo co :)
  • Určite vyskusam po dohrati nového Thiefa. Neexistuje náhodou nejaky HD remaster Thiefa 2? Nedávno som dostal strasnu chuť si ho zahrať znovu, tak som nainstaloval, ale ta grafika ma už naozaj odradza :(
  • Proč by se měl stydět a za co ??? Když už si dá tu práci něco napsat, ne jenom šest .....slov, tak chce ať mu rozumí všichni ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit