-
Ten skok medzi tienmi sa dá vypnúť pri nastavovani obtiaznosti, tak isto ako sa dá zredukovať rýchlosť Garretovho pohybu. S tou velkostou levelov s tebou musim ale súhlasiť.
-
To co je lepsi, nekompromisni a bez linearity pro stare hrace Thiefa. Temer povinnost.
http://games.tiscali.cz/video/gamesplay-hrajeme-the-dark-mod-a-thiefa-s-hd-texturami-64964 -
Pani, tak to se tesim... jinak defakto si mi trochu zkazil prekvapeni *9* , pac tred uz vim ze to bude strasidelne a v Thief mmm to zni pekne... uvidime uvidime. *4*
-
Myslis hate? Proc by se hateovali slovaci... vzdyt muzou psat vlastnim jazykem.
-
A narocne to je jak cyp... jo to bude no, tyhlety zkratky zrovna moc nemam v oblibe tak dejuji za upresneni co to znamena. *4*
-
To doufam, uz jsem se bal ze to bude jen stealth se strazi ;)
-
Aby i decka rozumely, posledne tu bol ohladom toho "heat".
-
Jednička hodně, dvojka ani ne, ale trojka měla Shalebridge Cradle - eňoňůňo mise.. ..jsem rád, že i tato reinkarnace Thiefa ji má a moc se na ní těším (jsem těsně pořed ní a ještě dokončuji nějaké vedlejšáky :)
-
Popravde moc nechapem ten poprask okolo posledneho Thiefa. Dnes som kupil a zahral zatial sice len asi 2 hodky (hram na mastera a asi jedine co som si netrufol zapnut bol Zelezny muz - nova hra od zaciatku po nesplneni ulohy), ale myslim ze je to kvalitna hra a vcelku dostojny nastupca serie. Jedine co mi vadi (zatial) su dost male exteriery pocas misie. Pride mi to az moc nalinkovane. A moze mi niekto povedat co za mod je ten Dark Mod? Nejak ma to asi minulo :(
-
Zase až tak ne, ale na záchod asi nepůjdu v noci ani jednou :D.
-
Nehrál, pouze pár misí ve trojce. Každý Thief měl takové "hnusné" mise?
-
Není to náhodou super sampling? Hra se interně renderuje ve vyšším rozlišení a pak je obraz zmenšen na příslušné rozlišení? Což by také mělo odstranit zoubky?
SSAO je něco jiného. Tahle technika se snaží na určitá místa přidávat drobné stíny, aby objekty lépe zapadly do scény. Se podívej na Far Cry3, to je imho extrém. Skoro všechno má takovou divnou černou auru. -
Asi se za to stydí no.
-
Tak to asi dneska budeš spát s rozsvíceným světlem ne? :)
-
A prečo píšeš po česky? .. ak ostatní Slováci píšeme po slovensky?
-
tys asi nehrál první díly, viď?
-
Varuju všechny před 5.kapitolou. Pokud nenávidíte horory jako já, tak se z toho po*erete.
Hned při nakouknutí do prvních dveří, kde se ukáže xicht, jsem se skoro po*ral. Nebo když jsem se podíval do dveří, stál tam chlapík, za pár sekund se otočím a nikde nikdo... Bojím se, že tu misi ani nedohraju kvůli tomu... Jako naštvalo mě to dost. Celou dobu parádní stealth a najednou hnusná hororová mise...
EDIT: Kdyby někdo znal cheat na přeskočení mise, nezlobil bych se :D. Jako horory fakt nenávidím, a že tu misi fakt přepískli... Nedivil bych se kdyby pár lidí z toho dostalo infarkt. Co jsem tak četl reakce lidí na yt, tak na to mají dost podobné názory jako já.
EDIT 2: Tak jsem to projel a nepo*ral jsem se :D. Ale podruhé bych tu misi fakt neprojížděl... -
Sorry jsem Slovak ;)
-
rozumné zamyšlení svádí nelítostný souboj s češtinou
-
Jeste dodam ze bych hru nesoudil s Dishonored. Ta hra vzala thief gameplay a prinesla neco nove, novy casting, pribeh,ability i prostredi. Dishonored je novodoba pecka s extraordinerni napady a doslova umeleckym designem. Dishonored se za 10 let stane pro moderni hrace to co se Thief1 stal pred mnoha lety pro nas starsi generaci.
Thief je proste dalsi pokracovani serie - uz 4. A jak to obvykle byva takmer vsecho co ma vic pokracovani nez 1 pak jde uz jen z kopce(cest par vynimkam). Proto jsem rad ze Thiefa nespackali jeste vic a minimalne se to da hrat a bavi - i kdyz citim ze den pote co ho dohram si nan uz asi nevspomenu.