Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonatan.hanzlik
    To jistě, ale to se dá říct o každé hře, že ano.
    Dishonored je v tomhle na dost vysoké úrovni a Thief měl šanci se mu vyrovnat, kdyby využil (jak je zmíněno v recenzi) vertikalitu prostředí, především díky těm provazovým šípům. To se bohužel nestalo. Ale pořád si myslím, že to není problém díky konzolím, spíš díky deadline a snaze vydat to co nejdřív aby to už prachy nežralo, ale naopak sralo... (sorry za takový výraz, ale hezky to k sobě ladí :-) )
  • Nechápu co proti té hře máte mě ta hra baví. I když je to to samo v bleděmodrým jako Dishonored. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jack1947
    Sice jsem hral jen kousek z Prologu ( ta lockpickova "minihra" nicmoc chapu ze po 20 se to uz preji) no ale co jsem chtel napsat ze na Phenom x4 960t 3,00ghz 8gb ram (2x4gb ddr3) a obstarozni 8800GT 1gb to s mensimi zaseky a na zacatku vytiozenym cpu na max coz nechapu proc, poslednim patchem na FHD , vertical 3x buffer, high anormal SSAA zaplym nizkym... odhadem 30+fps mozna minus

Mi ta optimilizace tak zprasena neprijde, jako nic extra ale na te Karte sakra , pred lety uz by mi v dobe pred 5-6lety mozna drive s 5-6let starou kartou hry tak nejely a dneska?

Hru dal soudit nelze, i kdyz vim jake to zhruba bude. (u pounatku, tipu... atp).
  • Jack1947
    Jsem netusil ze nas joeík ma brachu. *3*
  • Jack1947
    Nemuzu za to ze jsem tak moc originalni, jeste nenasli zpusob jak me prelozit. *2*
  • Hanzales
    Zatím asi nejlépe shrnuté negativa té hry. Je to docela škoda každopádně.
  • Hanzales
    Já nevím, já mám Q9550 na stock (2.8Ghz) a 560Ti a všechno naplné, 1080, jen SSAA samozřejmě vypnutý a jede to jak z praku, hlavně po tom posledním uptatu. Jak zapnu SSAA, jde to do kytek i s medium detaily, ale jen s FXAA jdou dát plný úplně v klidu ;o)
  • To je teda argument. Potlesk prosím.
  • Tak tam je nejaky jiny problem.. Bratr to hraje na e8400 a 8800GT a jde mu to na 30-40fps.
  • Fallon
    Z hry som mal šancu zatiaľ odohrať nejakých prvých päť hodín a musím povedať ,že tých 7/10 si to zaslúži ako samostatný titul ale ako súčasť Thief série to je skôr 6-6,5/10.

Centrálny problém hry spočíva v tom ,že nechápe na čom boli vybudované predchádzajúce tituly v sérií. Prvé tri hry mali Garreta ,ktorý v praxi nebol o moc mobilnejší ako jeho súperi, preto ste s nimi boli väčšinu času na jednej rovine ,ak vás našli museli ste skutočne zdrhať na druhú stranu levelu aby ste ich striasli(alebo intenzívne klučkovať). Nemohli ste proste vybehnúť na najbližšiu stenu a počkať 15 sekúnd kým na vás zabudnú. Odhalenie znamenalo problém lebo vám to v najlepšom na pár minút zmrazilo postup hrou.

Taktiež ste museli aktívne balancovať medzi rýchlosťou a tichosťou, nemohli ste naraz byť rýchly aj tichý. Teraz máte akýsi "skok" medzi tieňmi.

A potom hlavný problém. Thief bol vždy povestný pre veľkosť svojich levelov. Tu je ale väčšina menšia ako aj tie chudobnejšie fan misie. Navyše ich dizajn nie je zďaleka ,tak prirodzený ako v predošlých hrách. Často až doslova trápne vidno ako si designér vymyslel dve cesty levelom a zvyšok je proste na rovinu neefektívny.
  • Na ty tvoje žvásty překladač ještě neudělali.
  • nečetl, je to moc dlouhe, ja mam radši videorecenze *3*
  • i5 3570k, 8GB RAM, GTX 660 TI jedu ve fullHD na max. tk nvm v čem je chyba... možná bych se mrkl na ovladače....
  • Pilgrim66
    6 jadra maji minimalne vyuziti a jsou pro hrani asi stejne uzitecna jako je 8 jadrovej Buldozer (tedy hodne malo).
  • Jack1947
    Nekdo treba google translator nepouziva, je to pod jeho "uroven" asi. *3*
  • Jack1947
    Cetl si recenzi ? kdyz hra ma problemy i na PS4 tak bych to bral spis z pohledu toho ze nema zadnou optimilizaci.
  • hra je proste optimalizovana na novou generaci konzolí, nesmíš se divit že dnešní pc to neutáhnou *7*
  • Keyz
    I hloupý překladač od googlu to přeloží tak, že je tomu rozumět o co vlastně jde.
  • Krescz
    jasne kazdy tady umi nemecky...rusky nebo japonsky to tu dat nechces?
  • Kdyz clovek vi, ze ma ocekavat jednoduchou hru, tak si to nastavi hned. Ja treba nejsem zadny extra hrac a proto si hry napoprve projizdim na normal (tedy jak vyvojari zamysleli) a tady by me to asi hodne zklamalo.
    Je samozrejmosti, ze kazda hra se da sehnat levneji (teda snad az na hry od blizzardu), ale ja beru steam jako doporucenou cenu vydavatelem(protoze tam je nastavuje prave on) a tech 50, co za to chcou je opravdu vysoky prestrel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší