-
EDIT: špatné vlákno.
-
Porad nechapu ty kecy okolo toho ze uz to neni to co drív atd... jasne že to neni a nikdy už ani nebude to co dřív, protože dřív byl thief neco převratnýho, novýho a TAK nám utkvěl v hlavě! tak jsme zaujati (a neplati to jen pro Thiefa). Ale jelikož doba pokročila a hry už jsou všeho druhu, tak to prostě už nikdy takové nebude!! osobně když si pustim prvního Thiefa tak krom Nostalgie a krasnych vzpominek, na něm neni vubec nic zajimavyho.
-
-
Mylis sa, je toho viac nez len nostalgia. Povodny Thief a ine hry tej doby mali ovela lepsi level design, hratelnost bola lepsie balancovana a hry ta neviedly za ruku. Tiez sa u mnohych od vtedy zmenilo par veci ako napr. vymiznutie health baru atd..
Neni to nostalgia pretoze mnoho hier ktore dnes dohravam a ktore som v minulosti minul maju uplne inu uroven. Priklad je napr. Arcanum ktoru som po prvy raz presiel minuly rok - nikdy pred tym som ju nehral. Je to nieco s cim sa napr. Dragon Age seria neda ani porovnat.
Dalsia je System Shock 1. Je to hanba na mna ale ja to presiel po prvy krat len minuly alebo pred-minuly rok. Bola to hra ktora mi kompletne znicila spiaci rezim.
Dovod preco na tom ty uz nevidis moc zaujimaveho je jednoducho preto ze hru uz znas - uz si ju presiel.
-
-
Thief je fakt narez, mam 8gb... a nikdy mi zadna hra po par hodinach nesezrala 95% z ramky!
Tim bych vinil ty zaseky, ty jsou fakt brutalni a je jedno kdy ... fakt to je sila i tak jsem zatim dal do 4mise... snazim se nezabijet strazne, zatim se mi to dari. *4*
Fakt tu optimilizaci dossrali paradne... prehnaly ze skoro 7,70gb ramky (!!). *12* -
-
Já mám 4gb ramky a nemám problém na max
-
Tak to je divný - mám 8 GB RAM a běhá mi to na max úplně v pohodě, bez sekání, bez dlouhého nahrávání... ...je fakt, že mám AMD systém (jak procáky, tak grafárnu) a pro ten je ta hra vyladěna.
-
-
AMD mam jen CPU ale i tak, prasarna tfuj... prasata. Ne, Sv)ně. Zlate konzole bez predsudku vuci optimilizaci. *3*
-
-
-
Vazeny autori - Dalsi diel urobte nielen pre retardovanych ale aby to mohli hrat aj domaci mazlickovia, urcite vam tak zisky porastu.
Priznajte si vsetci - tato hra dost zaklada na znacke.
Po polovici odohranej hry mozem povedat ze oproti starym dielom ma polovicnu zabavnost aj tomu dost pomaha tech. spracovanie. A tie sipy s lanom - LOL to uz rovno mohli vypustit. -
Já měl E8200 ale před 6 lety pořid si cokoliv co stoji nad 3k kč a budeš v poho
-
-
e8200 je sice hodne stary, ale procesor za 3000 od Intelu - i3 4330 je jenom dvakrat vykonnejsi. Po pretaktovani je ten rozdil jeste mensi. A pokud jde o ctyrjadra od AMD jako FX-6300, tak ty budou dokonce pomalejsi v "dvoujadrovych" hrach, kterych je doted vetsina.
-
-
Oprava, FX-4300.
-
-
-
Thief by mohla být dobrá hra.Stealth,obcházení a hledání zkratek včetně loupení bytů mně bavilo.Ale co mi vadilo byla nepředvídatelná ui nepřítel,kdy se zvlášť při opakování misí často chovaly uplně jinak,jako by v každý situaci byla nastavna jiná obtížnost.Občas mně nepřátelé neviděly ani na pár centimetrů,kdy jsem stál před nima,ale ten co byl pár metrů za nima tak hned už mně hlásil,ikdyž by to mnělo být naopak,nebo to že ve stínu mně viděly na dálku,a ve světle občas vůbec.prostě každou chvíly jiná situace tutíž šlo těžko odhadnout jak se zachovat tentokrát.Všech šest kapitol mi trvalo okolo tří hodin.Při sedmé kapitole při misi kdy máte za úkol buď zabít generála a nebo ho nechat a otevřít dveře jsem strávil zhruba 45 hodin a kamarádi okolo 4 hodin a to na nejlehčí obtížnost,ovšem generála se zabít nepodařilo,ikdyž jsem byl odhodlanej to dokončit,to mně odradilo od dohrání poslední kapitoly.snažil bych se dýl,ale nervy pracovaly,tak jsem toho nechal :) Je to škoda,no thief mně bavil ...než jsem potkal generála :) Mimo tohle bych ještě hře vytknul optimalizaci,kdy se hra sekala,hlavně tedy cutscénky a to na sestavě amd fx-8350,32gb ram a gtx 970 4gb.
-
Skvelá hra, jediná vec, ktorá mi chýba je pohľad z tretej osoby. V trojke to bolo, nerozumiem prečo ho nezapracovali do hry, tažko sa zisťuje kde sú aktuálne stárže (všetky predmety mi bránia vo výhľade, síce je možné vykuknutie vedľa bedni, ale napr. pohľad nad bedňu nie je možný).
-
-
omg, to jsou ti konzolisti dneska...
-
daj si wallhack, aby si vedel kde su straze:D
-
Mám za to, že věci, které popisuješ, jsou přesně důvodem, proč tam vývojáři pohled ze třetí osoby nedali.
-
-
Já si myslím, že ho tam nedali, protože byli rádi, že tu hru vůbec dodělali.
-
je to divný
-
-
Ani ne. Přišlo by to rázem o pořádnou porci atmosféry, kdybys mohl beztrestně nakukovat za roh.
-
-
Já jsem to ve trojce nikdy nezapnul a ani jsem o to nestál. Ale dovedu pochopit, že někdo si hru dokáže a chce vychutnat z pohledu třetí osoby a přijde mi blbé mu v tom bránit jenom proto, že sám upřednostňuju jiný přístup.
-
-
-
-
-
8.5/10
-
-
To dáváš jenom proto, že je tam čeština, co? *7*
-
-
ty seš taky dobrý populista viď?