Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hamir0
    Hra jako taková není úplně špatná, bohužel mě ale nedokázala vtáhnout do děje jako předchozí Deadly Shadows. Příběh dost nudí a město mi přijde hodně překombinované, za což může především omezení pohybu a zdlouhavé otvírání oken, která z nějakého důvodu nemůžou zůstat otevřená..
    Co mi ale neskutečně pije krev, jsou naskriptované konce příběhových misí. Jsem zvyklý u stealth žánru, že i po splnění hlavního cíle můžu dál prozkoumávat danou lokalitu a opustit ji, až se mi zachce. U posledního Thiefa ale po dosažení určitého bodu už bohužel není cesty zpět, takže člověk projde sotva půlku baráku a pak má s krádežemi útlum.
  • Popravde moc nechapem ten poprask okolo posledneho Thiefa. Dnes som kupil a zahral zatial sice len asi 2 hodky (hram na mastera a asi jedine co som si netrufol zapnut bol Zelezny muz - nova hra od zaciatku po nesplneni ulohy), ale myslim ze je to kvalitna hra a vcelku dostojny nastupca serie. Jedine co mi vadi (zatial) su dost male exteriery pocas misie. Pride mi to az moc nalinkovane. A moze mi niekto povedat co za mod je ten Dark Mod? Nejak ma to asi minulo :(
    • Jack1947
      To co je lepsi, nekompromisni a bez linearity pro stare hrace Thiefa. Temer povinnost.
      http://games.tiscali.cz/video/gamesplay-hrajeme-the-dark-mod-a-thiefa-s-hd-texturami-64964
      • Určite vyskusam po dohrati nového Thiefa. Neexistuje náhodou nejaky HD remaster Thiefa 2? Nedávno som dostal strasnu chuť si ho zahrať znovu, tak som nainstaloval, ale ta grafika ma už naozaj odradza :(
        • C-BEAM
          žiadny riadny HD remaster pre T2 neexistuje. Najlepšie čo môžeš urobit je stiahnut si:
          EP2.0 http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=141621

su to HD textury ktoré kopíruju tie originálne ale ešte je na tom kopec roboty a tie najnovšie v tom packu ešte nie sú.

Ale pred tým si ešte stiahni toto http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=141121
          budeš mať výrazne kvalitnejšie tiene.

vyzerá to potom asi takto http://s26.postimg.org/ywx19gue0/dump159.jpg
  • no nič moc , nudné viem že to nie je akcia , a ani splinter cell nebola akcia ale toto proste nudí
  • Pořád mě ale mrzí, že tam nedali to vytváření fan levels.
  • Proč by se měl stydět a za co ??? Když už si dá tu práci něco napsat, ne jenom šest .....slov, tak chce ať mu rozumí všichni ....
  • michaliuz18
    prvykrat po dlhom case suhlasim , 7 bodov sa tej hre hodí ...skoda toho ze je to cele TUNEL
  • Jo, sedm. Není nad to si nevidět do držky.
    • A na kolko to teda hodnotis?
    • jonatan.hanzlik
      Jakej smysl má tenhle komentář? Urážet recenzenta bez udání důvodu?
      • Ale ved dovod udal - sedm.
        • jonatan.hanzlik
          Jenomže to samo o sobě není žádný argument. Pouze bez udání důvodu zbytečně agresivně vyjadřuje nesouhlas s hodnocením.
  • No do p*dele už dost... Taky mám rád mustanga z roku 1967 a i kdybych na něj měl nekoupím si ho poněvač do dnešní doby se nehodí už. (Co se týče provozu.) Takhle to je samé i se starýma hrama pořád tu máte tendenci (pokaždý) na games jak starý bylo dobrý ano to možná ano ale dneska si doma vyžaduje něco jinýho. Už by si to ty zdejší existence mohli uvědomit. Mě ten to Thief oproti ostatním vůbec neurazil ba naopak je to dobrý... dost dobrý... Buď te rádi za to co je a ne zas tu onan*vat nad hrama z roku 90". Vsadim se až vyjde KCD tak si tu zdejší osazenctvo "vyndají p*é** na stůl a nenajdou tam žádnou chybu.
    • Ale no tak podívej, nabídnu ti trabanta za stejnou cenu jako toho mustanga, sice sem tam nějaká ta oděrka, motor by možná taky šel ještě poladit (nebo lépe úplně vyměnit) ale hej, má to kola a volant, takže prostě mustang v novodobém podání, ne?
      • *1*
    • no ja bych si ho teda koupil a absence dnesnich vychytavek by mi vubec nevadila
  • Jack1947
    Konecne neco alespon trochu Stealthoveho... naposled to byl ten zpackany DARK, proste mi to pripada z toho co jsem zde cetl v recenzi ze to je takova Stealthova hoodne vic stealthova verze Dishonored - nebo mozna ani to ne, proste Stealth hra.

Hlavne ta cesta bez naprosteho zabijeni zni slibne ( ovsem pochybuji ze v mem pripade)
    omracovani to uz musi bejt hodne tuha vyzva. Zaroven jsem rad ze ta cesta krvaveho odporu je drazsi/tezsi.

Aspon to zavre (mozna) trochu pusu tem vecnym pesimisitum ze Thief umrel a tohle mu nesahaha ani po kotniky a naopak rozsiri obzory "novackum" nebo netknutym tohoto zanru.
    +20 (15-20) hodin je celkem slibne cislo... konecne nejaka delsi hra po dlouhe dobe.
    *3*
    • Ristoro
      Ještě větší sranda je zapnout si mód, který způsobí, že když někoho omráčíš nebo zabiješ, tak je konec hry. To je pak teprve sranda, když se všude musíš proplížit.
  • Od takejto serie rozhodne sklamanie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit