Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra má jednu obrovskou výhodu a to, že vychází v době, kdy prakticky není konkurence a když už, tak je to většinou bída (Cody). A to u mě boduje, ta atmosféra, prostředí.. sice to připomíná hodně Dishonored díky UE3 (nebo neschopnosti vývojářů?), ale to mi nevadí. Co mi vadí je ta absence volnosti v pohybu, která třeba u Dishonored byla snad až výborná na dnešní dobu.

Jsem cca ve třetině, max v půlce a za mě takových 6/10 a relativní spokojenost.
    • Ristoro
      Na dnešní dobu výborná? Hrál jsi třeba AC nebo Fallout? Asi jsi neviděl pořádnou volnost pohybu...
      • vonTossis
        Je snad dobré zamyslet se i nad žánrem, ne? Ne, vlastně ne, snazší je jen tak z praku napsat nějakou hloupost.
        • Ristoro
          Já tam vidím na dnešní dobu, ne na STEALTH ŽÁNR, tudíž tvůj komentář ztrácí smysl. Kdyby napsal na STEALTH žánr, v tom případě bych souhlasil. Volnosti je málo.
  • Je to pěkná hra,mě se líbí mám odehráno zatim cca 5 hodin.
    • KIMCID
      taky jsem spokojen.komu se to nelíbí ať si mákne a udělá si svojí.chytrejch tu je dost.hlavně těch mínusáků.
  • No, co na to říct, konzolisti mají smůlu, PCčkáři si počkají na nějaký ten patch či mod co hru doladí *2*
    • C-BEAM
      Smolu majú všetci, Eidos s*rie na moderskú PC komunitu a nechce aby ich hry niekdo upravoval a vylepšil zážitok sebe a iným. Tak ako Deus Ex HR nejde modovat (okrem pár kozmetických zásahov) tak nepôjde modovat ani Thief4... časy ked niektoré hry dokonca vychádzali aj s editorom na placke sú preč.
    • Hej lebo na konzole sa nepatchuje? Ty si odkial spadol? :)
      • Tak musí se jednat o oficiální patch, ne?
      • Tak hlavne sa nemoduje :P
  • Odulin
    Líbí. Mám ze hry dost podobný pocit jako autor. Na nejtěžší obtížnost, s vypnutým téměř vším mi to chvílema vrací atmosféru starýho Thiefa a to se cení.
    • Keyz
      Větší obtížnost nemění AI ani druhy stráží a nutnost hlídat si kolečko, zda jsi ve stínu anebo ne.
      Pouze nemáš všechny ukazatele a musíš hledat kam máš jít a co máš vlastně dělat.
  • Recenzent
    Zrovna jsem dopsal fan recenzi, podivné, že numero se shoduje:)
    • kickasl
      Proboha! Dva lide ohodnotili jednu hru stejnym cislem. Jak jen se to mohlo stat? Vzdyt je tu tolik moznosti a oba vyberete zrovna 7... jestli to od tebe neopsal.
      • Recenzent
        to bylo myšleno úplně jinak, ale bylo mi jasný že to někdo pochopí jako ty:)
        • Tilwaen
          A jak jinak jsi to myslel? Také v tom ten jiný "význam" nevidím...
    • Keyz
      Nemáš opisovat závěry *15*
  • Nechápu co proti té hře máte mě ta hra baví. I když je to to samo v bleděmodrým jako Dishonored. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Veskoslav
      Problém je už jenom v chování stráží. U Dishonored nestačí, když vylezeš na střechu a počkáš. Stráže Tě pořád sledují a pokud mají pistole, tak po Tobě i střílí. Navíc když se schováš do "okatého" stínu, tak Tě stráž jednoduše objeví. Což se u Thiefa rozhodně neděle, tam stačí stín a stráž je jak mrtvola bez očí. Dívá se na mě a klidně bych se na ni mohl usmívat a nic by mi neudělala. Totéž když objeví mrtvolu. U Dishonored je poplach+větší obezřetnost stáží a začínají prohledávat. U Thiefa panika a za 20 sekund můžu jít vesele dál.
      • Je to kvůli špatnému nasvícení, když se podíváš na ukazatel temnoty, taky jsi ve tmě jak prase.
        Dishonored je prostě o 999 999 999 999 999 999+1 X lehčí hra než Thief 4 (jak ironické v roce 14).
        Jenom mě mrzí že v Thief 4 není vytváření misí, s tímhle si budu muset postačit s The Dark mod
      • u thiefa te stráž najde ve stínu taktéž. Ovšem bude záležet na jakou obtížnost to hraješ, jestli na tu jednoduchou Tak pak je to jasný. Dishonored mě nudil k smrti az jsem ho odinstaloval Thief mě baví velmi.
    • Keyz
      Tam stráže viděli dále a nestačilo se schovat do stínu. Stráž tě viděl když byl blízko.

Taky tam byla větší svoboda pohybu po levelu. Ostatní nevím nemám hru koupenou.
  • Mne toto pripada tak ze hra ktora ma kazdy tyzden novinku a gameplay videa dopadne tak, ze nedostanu viac ako 7 bodov lebo vsetko co mohlo byt zaujimave sa uz ukazalo pred mesiacom.
  • Horst_Fuchs
    Dohrál jsem jen první dvě mise, s nějtěžším nastavením s kompletně vypnutýma ukazatelema, na další jsem neměl žaludek.

Je to docela smutný, i Dishonored se víc blížilo Thiefovi než tohle. Pamětníkům Thiefů nedoporučuju, pro ostatní to bude jen, na dnešní poměry, průměrnej konzolovej stealth.
  • Je to vážně good hra, hlavně nějaký mise jako třeba ta v tom sanatoriu, ta je výborná:-D
    Nicméně čim vác se blížil konec tím víc ten příběh chřadnul a en samotnej konec mi hodně zklamal.. Čekal jsem nějaký intro nebo že se dovim jak ty postavy dopadly, ale to chvilkový video na konci bylo absolutně o ničem...
  • Prolog a prvni mise zamnou. Po 5 minutach jsem vypnul hudbu, ktera mi lezla na nervy (jenze s vypnutou hudbou se vypina i veškerý zvuk v cutscenách). Na tuhle hru jsem se tesil jako asi nikdo a jak jsem si zvyknul na omezenou možnost pohybu, absenci volneho pohybu a skoku (při chuzi po tenké římse nnemůžete spadnout, což hru dělá v tomhle ohledu jednoduchou) a volneho naklaneni se za rohy (škoda) musim rict, ze hra i přes to všechno nezklamala. Je oproti puvodnim dílům jednodušší ale rozhodně ne horší. Za mě splnění dlouhodobého snu
    • Ristoro
      S tou jednoduchostí bych zpomalil. Když si to nastavíš dobře, můžeš si z toho udělat zrůdu, kterou projedeš horko, těžko.
      • Tak mam to na mastera, zadnej focus, ale ze bych byl sadista a nastavil si restart pri kazdem alarmu nebo permasmrt, tak to ne, chci si to uzit. Myslel jsem to, ze hra hlida okraje a nenecha te spadnout a zabit se. A straze by klidne mohly byt vnimavejsi
        • Mám konec mise při jakémkoliv alarmu, vyplej focus a ještě pár věcí (nesmim nikoho zabít a ublížit jakkoliv (i knockout) civilistům a je to paráda - správnej Thief.
        • Jack1947
          Masochismus/sadismus neni to hlavni napln hry (bez urazky). *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit