Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Mě ta hra baví. Když si pohrajete s nastavením obtížnosti, totiž hrajete na master + zablokujete retardovaný focus mode a další podobné handicapy pro re*ardy, dostanete velmi slušnou stealth hru. Ano, mohl být volnější pohyb a trochu lepší AI, ale já jsem s novým Thiefem spokojen. Po vypnutí všech těch volovin je to slušná výzva se spoustou vedlejších úkolů. A pokud zabíjíte a snažíte se konfrontovat stráže, nedivte se, že vás ta hra nebaví. Příjde mi, že hodně lidí tu hru kritizuje, hlavně kvůli tomu, že neví, jak se má hrát.
  • Raději sáhnout na GOGu pro první 3 díly...
    • Alebo skúsiť (v mojom prípade oprášiť) Dark Mod.
  • Ať si říká kdo chce, co chce . . . mě se ten nový Thief líbí. Ta recenze tady je víc než přesná a vidím, že recenzent to cítil stejně jako já. Ta hra vás odmění za to, když se hned na začátku trochu pohrabete v nastavení obtížnosti a pak je to opravdu prima hra. Je pravda, že to vydání mohli trochu ještě pozdržet a zapracovat na některých detailech - hlavně ten příběh neměli tak vyspoilerovat předem v těch ukázkách - teď je podle všech zápletka předvídatelná a plytká, ale ten scénář zas tak hloupý nebyl. Měli k tomu pustit toho, kdo psal trojku, kde byl příběh doopravdy výborně napsaný. Ta hra si opravdu devítku nezaslouží ( opravdu VELKÁ škoda té AI i toho příběhu, jinak myslím, že by klidně mohla tohoto hodnocení dosáhnout ) , ale ty šestky jsou podle mě taky neopodstatněné. Těch sedm až osm je tak optimální . . .
    • pravda....ted si predstavte ze by jste za kazdy kill dostal body :D
  • Keyz
    Co jsem měl možnost vidět část 3 v bordelu, tak se strašně hraje na to zda je hráč ve stínu anebo ne. Přesněji to kolečko které ukazuje zda je hráč ve stínu je strašně důležitý.

Navíc tak moc, že jakmile je hráč ve stínu tak 3 metry tak ho AI nevidí i když tam čumí. A to ten stín není tma ale prostě jako stín v létě pod stromem. To je tak komický a debilní.....

Klidně to šlo přece udělat lépe. Jinak navrhnout lokace aby AI viděla nějak věrohodně anebo dát hráči nějaké petardy které vytvoří dým apod. aby šlo utéci. Takto stačí dostat se někam, kde kolečko ukáže, že je stít a je to vyhráno. Nové nápady a přístupy k návrhu lokací asi nikde.

- Vybral jsem jsi video zrovna z bordelu abych viděl jak je to provedeno*3*. Kozy jsou nehybné, a nějaká sexuální scéna co tam byla, tak byla naprosto komická. I to je blbě!
    • Recenzent
      ty sex. scény jsou dobrý až v podzemí toho bordelu, jak už to tak chodí :). Jinak souhlasím, že někde je ten stavový trigger udělaný děsivě, jindy zase (například když se blýská a skutečně každý blesk osvětlí hráče a rozsvítí ten light gem (kolečko) je to uděláno dobře. Celá hra působí mírně odfláknutým a uspěchaným dojmem, ale určitě to není žádný průšvih a čekal jsem to po původních katastrofických reportech (celá hra byla několikrát předělána konceptuelně) mnohem horší.
      • Keyz
        Podzemní bordel :)

Na to pak mrknu. Ten jsem neviděl.
        Jo nevypadá to jako sra*ka. Jen by to chtělo konečně nějaký pokrok u AAA her. Navíc tohle má smůlu, že to nese jméno Thief a je to více pod drobnohledem.

Kdyby se to jmenovalo Čórka apod. Tak by to bylo fuk *15*
  • Hry se prostě dělají jinak než před x lety nemá cenu to řešit. Není to špatné, líbí se mi ponuré prostředí, zvuk, příběh taky ujde, streoskopické 3D potěší, unreal engine není sice žádný grafický nářez, nicméně jako celek... baví mě to, 7-8/10 odpovídá.
  • Recenzent
    Píšete tu někteří, jak se Dishonored "paradoxně" více podobal Thiefovi než tohle..

Jestli to nebude tím, že lidé kolem Harveyho Smithe pracovali v LG právě na původním Thiefovi:).

Na tomhle Thiefovi pak pracovalo pár lidí z Ion Stormu, což jsou tvůrci Deadly Shadows. Proto tahle hra v podstatě JE Deadly Shadows (město kde se dá volně pohybovat a získavat informace pro další mise nebo loupeže atd.) v moderním kabátku:). To jen tak logické vysvětlení proč je Dishonored blíž starším Thiefům a tohle DS:)
    • C-BEAM
      áno i nie, mnoho ludi z LG prešlo do Ion Stormu, dokonca aj Harvey Smith pracoval na Deadly Shadows. A aj ked už nemali taký vplyv na podobu hry, bez nich by to podla ma dopadlo este omnoho horšie. T3 je v porovnani s novým thiefom vpodstate vynikajucia stealth hra.

inak kto nevidel tak trochu nostalgie (iba) pre fanúšikov LG : https://www.youtube.com/watch?v=z7tJpuluqQY *1*
      • Recenzent
        Tvůj youtube odkaz - to byl ten den, kdy něco ve videohrách zemřelo. Pak už se EA postarali aby umřel i ten zbytek.
  • maros.goc
    Toto je uz recka na urovni, skoda len ze ales nepisal aj castlevaniu
    • Taky mě štve, že recku na Castlevanii psal takový babrák, jako je Daniel Kremser, protože Aleš H&S žánr může a jsem si jistý, že by ji napsal objektivněji a měla by hlavu a patu. Škoda no.
  • martin.mares.984
    Je zajimavy jak tu casto lidi pisi: "podle toho, co jsem videl... slysel... cetl... kdo co rikal. Pokud jste noveho Thiefa poradne nezahrali, nebo jeste lip - nedohrali, tak ho nema cenu hodnotit - at uz negativne nebo pozitivne.
    • Na základě těhle faktů se lidi rozhodují jestli si tu hru koupit či nikoliv :)
  • fallanga
    Na tu hru jsem se celkem těšil. A není zrovna nejhorší, ale je to opravdu špatné. Mám to na mistrovskou a mám vypnuto spoustu pomůcek. Jediné co jsem si nechal je světelný krystal, označení úkolu na mapě a možnost ukládání. Zbytek je vypnut a je to bez toho celkem těžké, ale ta tupá AI dovoluje udělat spoustu chyb, kvůli kterým by jiný zloděj zaplatil životem. A co mě štve více, tak to, že důležitost zvuků je naprosto pryč a navíc to co zní zbylo je naprosto otřesné a nevyvážené.
  • jonatan.hanzlik
    The Dark Mod neporažen. Není to špatné, ale není to výborné. 7 je adekvátní. Ale baví mě to a myslím si že Thief udělal mnoho věcí dobře - samotný přístup k hráči je super - takovéhle možnosti nastavit si hru po technické (PC hráč) i hratelnostní stránce se jen tak nevidí (na to že je to multiplatformní). Jsem spokojenej a myslím, že si to projdu víckrát (narozdíl od Dishonored). Je to stealth. Grafika ujde. Hratelnost povětšinou výborná.
    • "samotný přístup k hráči je super - takovéhle možnosti nastavit si hru po technické (PC hráč) i hratelnostní stránce se jen tak nevidí " Hlavně prosím nezapomínat, že toto si vydobyli sami hráči tvrdou kritikou konceptu nastíněného vývojáři! *16*
    • Tak Dark Mod není skělý sám o sobě, spíš je to tím, že pro něj jsou kvalitní uživatelské mise. K absolutnímu vítězství nad Thiefem je třeba, aby někdo DM vylepšil po technické stránce a hlavně upravil ovládání a pohyb postavy (např. šplhání je o nervy), nebo ještě lépe předělal na jiný engine.
    • Inquisitor
      Ano díky bohu za darkmod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit