-
Aj ja hram už cez 20 rokov a nikdy som nehral Tiefovky ani Sam Fisherovky, mňa to proste nebavilo, krčiť sa v tieni a plyžiť sa okolo roboticky chodiacich straži, ak to niekomu pripada zabavne- nech sa pači je to jeho vec ako zabiť čas...ale...tento novy Thief sa mi pači.
Pači sa mi a hram ho, pretože ma atmosferu a gule, ktore stare diely nemali.Možte si žblnkať o hratelnosti a naročnosti s akou sa hrali stare hry, ale ja považujem dobru hru za taku, ktora ma dokaže do seba vtiahnuť a uputať a to sa tomuto Thiefovi dari vyborne. Ano môže za to aj audiovizualne spacovanie, ktore v minulych časoch bolo zufale-v ramci technickych možnosti a viete čo ? je mi to jedno, vtedy hratelnosť-o ktoru som ani vtedy nestal... a dnes vizual, v mojom pripade -až dnes prišiel čas na Thiefa...
Takže mili harcore hrači- pustite si nejaky gameplay zo staršich dielov a pretrite si oči, toto sa vam vtedy pačilo, pretože lepšie hry proste neboli...http://www.youtube.com/watch?v=4rc1Q36I0RU -
-
Docela by mě zajímalo, co si hrával za hry (myšleno bez urážky).
-
Jedine preto ze si nehral stare diely nechapes ze pri dnesnom tech. spracovani a starych metodach hratelnosti by bol vysledny mix uplne TOP. Takto je to len vazne na 7.
-
nie je lepši dôkaz o "kvalitach" noveho thiefa ak ho ma rad niekto kto nestoji o hratelnost *7*
-
Co si tym videom vlastne chcel dosiahnut?
-
Nikomu sa nema nič vnucovať, ale prečo bolo hranie PC hier okrajovou zaležitosťou...ako tak pozeram vy ste tu niektori riadne divni typci...nič v zlom... *1*
-
-
podle mně modernizace téhle zatuchlé sérii jenom prospěla
-
-
Prosím, napíš klady modernizácie v novom Thiefovi.. ako mňa zatiaľ hra ako tak baví, ale zatiaľ čo som aspoň ja videl zlé v novom dieli : malé levely, zlá AI (UI), časté a otravné loadingy, kontextuálne skákanie a používanie šípu s lanom, bugy, nezvládnutá audio stránka, nudný príbeh..
-
-
máme rok 2014, dělat dneska hry jako před 15 lety by byla sebevražda. deal with it
-
-
Tak tým pádom sa máme zmieriť s čoraz horšou AI, čoraz horšími príbehmi, horším level-designom, s čoraz viac bugmi, atď.. ? fakt?.. ak hej, tak ďakujem pekne a tebe prajem pekné zážitky s takýmito hrami .. vďaka bohu za Kickstarter (aspoň dúfam :D), za módy (napríklad Dark Mode je oveľa lepší "thief" zážitok ako nový Thief) a za štúdia ako CD Projekt, From Software, atď..
-
-
Nesmysl, třeba takovej Titanfall má parádní level design no a ty horší příběhy snad ani nebudu komentovat.
-
-
Kozy: preboha Titanfall je MP-only hra ktorá už z principu vyžaduje otvoreny leveldizajn. Ked by sme mali porovnavat napr. rozlohu máp v multiplayer hrách tak zase by sme došli k rovnakému záveru ako u SP hier - zmenšujú sa. Titanfall prináša slobodu pohybu, parkour elementy, čo vyzera super.
A tie príbehy fakt radšej nekomentuj, lebo ten v novom Thiefovi nestojí skutočne za nič. -
Mohu soudit jen z gameplayu a obrazku a toho co jsem zde o hre cetl ale uz ted vidim ze to bude neco noveho, nevidaneho zajimaveho a urcite extreme zajimaveho a chytlaveho. ( do bety jsem se nedostal).
Hlavne ten Parkour pridava hre neco noveho a hned je to dynamictejsi... no ale jsme ot a nezda se mi ze by ovy thief nikoho nezajimal. -
Tak kampaň to mít bude, akorát MP, já jsem na tenhle experiment upřímně hodně zvědavej a myslim že to dopadne dobře.
-
Titanfall vypada paradne no ale jde taky o to ze to je jedna z mala her, co uplne vypousti SP cast a tak se soustredi hlavne na MP. Je to od tvurcu tech "dobrych" COD, neni tio jen bezducha strilecka a taky to neni pro kazdeho a pro kodare uz asi vubec.
Takovy experiment jestli se hra bez kampane (ktera by stejnak nemela vice nez 3-5hodin a nestala za moc) uchyti, pokud bude mit diobrou zakladnu fanousku a tak ma moznost.
Dnesni doba se jevi lepe no... holt uz nebudou tolik ty kampane ale zase nebudou lidi nadavat a hejtovat. (nebo budou a jeste vic kvuli prave te absenci)
-
-
Neplati to jen v novem Thiefovy... masovost produkce prekrocila kvalitu takze asi tak. Vzdyt muze byt jeste hur, pokud budou hrat na tu "spravnou" notu jiz tak skromnym konzumentum. Takze na pc hlavne diky bohu za KICKSTARTER a INDIE nezavislou scenu... pak uz by byla jistota pod nulou nebyt toho. Vzdyt vyvoj AAA her na pc je pomalu az zbytecna a draha zalezitost, moc z toho navic taky nemaji. *4*
-
-
-
Jeho uprimna odpoved by znela si takto :
Nooo ty vole vono je to hezkyyyy a je to coolovy. Buuuu
-
-
Klik, klik. Trolík se dostal k návodu na změnu proxy. Gratuluji.
-
-
Ty voe, tady ty + a - lítaj, jak dlažební kostky na nenásilnejch demonstracích *1*
-
-
Tak když ho to baví *1* Navív se tu "ukázal" po půl roce s tímto nickem *1*
-
-
-
Další unban trol... *7*
-
-
pokud nazíváš slušné nevulgární vyjádření názoru trolením
-
-
A cos čekal? Když půjdeš v Ostravě do hospody, vylezeš na stůl a nevulgárně vyjádříš názor že Baník je ten nejhorší fotbalový tým, tak budeš za provokatéra (trola), dostaneš nakládačku a všichni ti akorát řeknou žes byl deb*l žes to tam řek *3* *1*
-
Ty si hlavně zopakuj vyjmenované slova po Z....A ano jsi trol, který evidentně má problém jako zabanovaný JustinBieber. Podle mě ta samá postavička trolí říše.
-
-
Bieber, Harry a spol su produktom a zaroven cielovou skupinou, nemusia byt chytry hlavne ze su pekny vsak ano. A nazyvat vysperkovanie obalu modernizaciou len dokazuje uroven intelektu potrebneho na opakovane mackanie klavesy.
-
Sice je to vyjmenovaná, ale i tak děkuji. Opravdu teď mlátím rukou o stůl.
-
-
-
-
-
Odstřelit nového Thiefa je snadný. Co říkáte na ty borce co se pustili do KOTOR 3?
-
-
Cože?? Na tom někdo dělá?
-
-
http://www.swtorstrategies.com/2014/02/kotor-3-fan-game-in-development.html
-
-
I see. Podle toho článku teprve teď začali s nějakým náčrtem jak by to mohlo vypadat a pak půjdou za vydavateli a pokusí se je překecat aby jim to zafinancovali. Nevim nevim, moc tomu nevěřím že z toho něco bude, i když by to bylo super. Spíš vkládám naděje do Obsidianu, kteří se nějak loni vyjádřili že by měli opravdu zájem na tom Kotor 3 udělat. Každopádně je to na vlastníkovi značky jestli něco takového chce či ne a odtama vítr zatím nevane.
-
-
-
-
Podla mna dobra hra , bohu žial aj s chybami , ale nieje to vôbec tragické !!!
-
Me hra slape na pc na full, jediny problem mam pri prechodu do jineho prostredi, kdy pockam par vterin a pak vse bezi bez sekani, pred grafikou hry smekam
-
Vzpomínáte si, jak tu nedávno představovali tu novou hru ze světa Středozemě? Viděl jsem kousek videa a hned mě napadl Assasin's Creed a Arkham Asylum.
-
-
Takže to mají vývoj zrušit jenom proto, že mechaniky se objevily už jinde?
-
-
Jistě, že ne, hráč má taky možnost tu hru nehrát, ale když už jí vypustí ven, má možnost se bránit kritikou a to tím způsobem, že upozorní na herní nedostatky a recyklace herních mechanik bez dalšího vývoje. Má snad být zticha akceptovat bez výhrad všechny vydané hry? Naznačuješ, že ano. To mi příjde z pohledu hráče dost na hlavu.
-
-
Hnědý poplach. Je tu někdo další s mozkem. To zahřeje na srdci.
-
Já něco takového tvrdím? Ale pokud budu hledat u každé nové hry něco, co už někde bylo, tak už nikdy nebudu hrát nové hry. Za posledních 5 let jestli jsem hrál 4-5 zcela originálních velkých titulů, tak budu rád. Člověk by se zbláznil, kdyby to neustále řešit. Protože mnohdy mohou být herní mechaniky "okopírované", ale jsou špatné nebo naopak lepší než v originále.
-
-
Takže ty si nevybíráš, ale hraješ co ti přijde pod ruku? Takže jsi typický konzument:)
-
-
Tvá dedukce z mých příspěvků je vážně ohromující. Kde jsi přišel na to, že si nevybírám? *7*
-
-
-
-
-
Použili v základu stejný engine i herní mechaniky jako v AC. Recyklace.
-
-
Tak hru sem stahl na zkousku a musim rict ze mam rozporuplny pocit. Tolik chyb a nelogicnosti se jen tak nevidi, na druhou stranu atmosfera,hudba prostredi me bavi. Je skoda ze tahle hra nedostala vic casu na dodelani mohl to byt hit takhle bohuzel upadne do tezkyho prumeru. Za ty prachy tedka asi nestoji
-
Nostalgii k serii bych nepřeceňoval. Ano, stalo se mi mnohokrát, že zapnuvší hru po x letech jsem se smíchem odložil s myšlenkou, jak jsem z toho mohl být tak vydřenej.
Zkusil jsem to u Thiefa, konkrétně 2. pokračování. Dohrávka za týden a pocity ze hry pořád stejné, tudíž skvělé. Bez sentimentu, nostalgie, slziček v oku.
NOvého Thiefa jsem nezkoušel. Ani mne to moc neláká (ale stejně mi to nedá). Příliš se to v mých očích přibližuje směru z dílu třetího, který prostě nemusím. -
Bacha ať se tady nesežerete navzájem :D
-
-
Tak to každopádně... od čeho by jinak byla diskuse *1*
-
-
Zatim mam dohrane 2-3 mise + uvodny tutorial a je to celkem dobry. Je to blize k Thief 3 nez puvodnim 2 co se tyce celkoveho dojmu.
Nicmene lide na nete trochu prehaneji ohledem linearity IMO, ted kdyz uz mam otevrenou mapu mesta s postrannimi ukoli pending pride mi to ok.
Akurat jednotlive lokace nejsou moc velke a mesto je delene na loading screens - zrejme kvuli konzolem.
Taky mi prijdou prehnane reci ze hra je monotonni a bez inspirace. Uvod byl suchej ale ted se mi zacinaji libit pribeh i postavy - mozna i kvuli aaa cutscen a castingu. Grafika je ok a art design skvely, nato ze to bezi na starem UE3 to vypada az moc dobre(a neoptimalizovane).
Zatim me to teda bavi ale je brzy soudit, uvidime jestli to vydrzi. Ak jo tak je novy Thief minimalne "OK" a urcite zadnej prepadak a ne - nema to na prvni 2 dily takove pecky se uz dnes bohuzel nedelaji. -
-
Jeste dodam ze bych hru nesoudil s Dishonored. Ta hra vzala thief gameplay a prinesla neco nove, novy casting, pribeh,ability i prostredi. Dishonored je novodoba pecka s extraordinerni napady a doslova umeleckym designem. Dishonored se za 10 let stane pro moderni hrace to co se Thief1 stal pred mnoha lety pro nas starsi generaci.
Thief je proste dalsi pokracovani serie - uz 4. A jak to obvykle byva takmer vsecho co ma vic pokracovani nez 1 pak jde uz jen z kopce(cest par vynimkam). Proto jsem rad ze Thiefa nespackali jeste vic a minimalne se to da hrat a bavi - i kdyz citim ze den pote co ho dohram si nan uz asi nevspomenu. -
-
Myslis hate? Proc by se hateovali slovaci... vzdyt muzou psat vlastnim jazykem.
-
-
Vdaka tebe i Inquisitorovy za podporu. Moj dovod bol preto lebo ako mozno vies niekolko krat sa tu stazovali z mladsej generacie ze nerozumeju a stalo sa to viac krat. Tak ma napadlo ze mozno je to naozaj problem, nakoniec ja by som tiez nerozume napr. poliakom na nasich forach a napacilo by sa mi to. Myslel som ze by bol dobry napad odpisovat cechom ich vlastnym jazykom a slovakom vlastnym. Na druhej strane, ked zvazim ze moja cestina musi byt strasna, asi to nebol tak moc dobry napad... *7*
-
-
Fakt piš klidně Slovensky, kdo nerozumí Slovenštině, je hanba.... Zas tak odlišné jazyky to nejsou...
-
naozaj nieje tvoje čeština zlá - snaha se cení.
Problém nové generace - na SVK české pořady jsou, v ČR slovenské minimálně. Tak proto ten rozdíl. -
To, že mladší generace nerozuměj, je jejich boj. Neměl bys psát česky, pokud ti to nepřijde přirozený... kór kvůli pár lidem.
-
-
-
rozumné zamyšlení svádí nelítostný souboj s češtinou
-
-
Sorry jsem Slovak ;)
-
-
V pohodě, to bylo jen takové popíchnutí. Pokud jsi Slovák, tak je to dost dobré, když vidím, co jsou schopni napsat někteří Češi. ;)
-
A prečo píšeš po česky? .. ak ostatní Slováci píšeme po slovensky?
-
-
elite: Na to bych se z vysoka ... kdo nerozumí, má smůlu. Ale kdo nerozumí slovensky, tak je asi maďar nebo co :)
-
Aby i decka rozumely, posledne tu bol ohladom toho "heat".
-
Asi se za to stydí no.
-
-
-
-
-