-
neni to Thief...to vsak neznamena ze to neni dobra hra...jmenovat se to jinak tak to ma lepsi hodnoceni *9*
-
Podival jsem se na lets play video a byl jsem trochu v soku. Autor videa to hral na normal (prostredni obtiznost), nic vic nenastavoval a ta hra byla jednodussi nez tetris na prvni urovni. Verim, ze kdyz se vsechno vypne, tak uz to o necem bude, ale musi se to udelat hned na startu, protoze pri druhem pruchodu hrou uz to nema moc velky smysl. Navic, jak jsem proklikal playlist hlavni linie s tim, ze je to dlouhe asi 5 hodin, tak jsem na tech 50 euro na steamu ziral s otevrnou pusou. Dat za tohle 400, tak uz se trochu cukam :/
Reakce na otevrene dvere od strazi jsem si zadne nevsiml (mohlo byt obtiznosti), spis naopak, cokoli se kolem nich stalo, tak to s nimi moc nehlo(zhasl svicen? asi vitr, zhasly postupne vsechny v chodbe? asi vitr ...). Asi si zkusim najit jeste lets play v "hardcore" modu, ale koupit tohle za plnou cenu, tak si rvu vlasy jeste mesic po tom :(
Jako bonus ve treti skvire mezi bednama(zdma) mi bylo jasne, ze zadna se neda projit bez toho, abych si zaposiloval s tramem :/ -
-
na normal byl jednodušší než tetris i Deus Ex Human Revolution, v takových hrách, kde jde o stealth tohoto stylu, je samozřejmost hrát na vyšší uroveň. Stejně když jsem hrál DE:HR na Give me Deus Ex, bylo to jen s tím rozdílem, že vás nepřítel zastřelí na dvě rány. Něco podobné bych viděl tady a pomocníci jdou vypnout díky bohu. Hra se dá na aukru sehnat za 300-400 kč, což je na novou hru super si myslim. Hodnocení si myslim, je takové jaké většina lidí čekalo. Mezi 6-8/10 to sbírá.
-
-
Kdyz clovek vi, ze ma ocekavat jednoduchou hru, tak si to nastavi hned. Ja treba nejsem zadny extra hrac a proto si hry napoprve projizdim na normal (tedy jak vyvojari zamysleli) a tady by me to asi hodne zklamalo.
Je samozrejmosti, ze kazda hra se da sehnat levneji (teda snad az na hry od blizzardu), ale ja beru steam jako doporucenou cenu vydavatelem(protoze tam je nastavuje prave on) a tech 50, co za to chcou je opravdu vysoky prestrel.
-
-
-
optimalizace děs.. *12*
-
Neskutecna atmosfera i design prostredi, samozrejme hrat na nejtezsi obtiznost, grafika na pc na full a lahudka. Nebavim se u toho sice tak kralovsky jako u Tomb Raidera, ale za me 8.5. Kazdy level se da udelat mraky zpusoby a hlavne clovek vzdy zjisti, ze nenasel vsechny sbirky, takze si da pak klidne znovu:-)
-
-
Mraky spusobu?????
1/ cez strechu po modro vyznacenej cesticke,
2/ pockam v tieni kym straz neprejde
3/ pojdem rovno oproti strazam a nejako ich utlciem
4/ postrielam straze
Neviem teraz ci si tupy alebo nadmerne skromny -
-
Uz dlouho mi zadny cobol nevenoval pozornost, takze dekuju. Je skoda ze ses nymand, ktery ani sam nerozumi tomu co pise. V Cobolsku znam hromadu chytrejch lidi, skoda ze tebe to minulo
-
-
Ale asi som sa trafil ked ta to tak chytilo za srdiecko :)
-
-
-
-
"I can smell the river from here"
-
Bože co to je tady za ho.na.Nikdo z vás není schopnej udělat hru, ale kritiku tu házíte jak profíci.Berte tu hru jak je nebo ,jí nehrajte.
-
-
Tady promluvil ten, kterému nevadí utrácet nekřesťanské částky za nekvalitní hry. Nebo respektive to nevadí tvojí mamince :D (nenarážím na Thiefa, že není kvalitní zatím jsem neměl příležitost jej vyzkoušet)
-
Bože to je zase žvást, evidentne nie si schopný napísať normálny komentár ale svoje plky sem hádžeš ako profik. Ber diskusiu taká aká je alebo ju nečítaj.
-
Jakkoli ten hromadnej hate taky nechápu, tak bych jen rád dodal, že na to, abych mohl o knize či filmu říct "je tam to a to špatně", na to mi stačí průměrný IQ a vlastní uvažování, nemusím být hned režisér nebo spisovatel. A to platí asi u všeho.
-
-
Davam 10 tahle hra je fakt kvalita. Takle mě dokázal rozpalit snad jen Mirro's Edge v žánru kde jsou vaše zbraně jen vaše nohy a ruce. Škoda že ji ocenili jen 7. Tohle je rozhodně hra, která spadá do složky Výjimečná.
-
Sice jsem hral jen kousek z Prologu ( ta lockpickova "minihra" nicmoc chapu ze po 20 se to uz preji) no ale co jsem chtel napsat ze na Phenom x4 960t 3,00ghz 8gb ram (2x4gb ddr3) a obstarozni 8800GT 1gb to s mensimi zaseky a na zacatku vytiozenym cpu na max coz nechapu proc, poslednim patchem na FHD , vertical 3x buffer, high anormal SSAA zaplym nizkym... odhadem 30+fps mozna minus
Mi ta optimilizace tak zprasena neprijde, jako nic extra ale na te Karte sakra , pred lety uz by mi v dobe pred 5-6lety mozna drive s 5-6let starou kartou hry tak nejely a dneska?
Hru dal soudit nelze, i kdyz vim jake to zhruba bude. (u pounatku, tipu... atp). -
-
Jedine co treba komplet vypnut je SSA, potom to leti.
-
-
No, SSAA je fakt nakej zrout nechapu to je neco jako SSAO ne? to byl vzdycky zrout.
-
-
Není to náhodou super sampling? Hra se interně renderuje ve vyšším rozlišení a pak je obraz zmenšen na příslušné rozlišení? Což by také mělo odstranit zoubky?
SSAO je něco jiného. Tahle technika se snaží na určitá místa přidávat drobné stíny, aby objekty lépe zapadly do scény. Se podívej na Far Cry3, to je imho extrém. Skoro všechno má takovou divnou černou auru. -
-
A narocne to je jak cyp... jo to bude no, tyhlety zkratky zrovna moc nemam v oblibe tak dejuji za upresneni co to znamena. *4*
-
-
-
-
podmět, přísudek, předmět, přívlastek...
-
-
Za 3/10 je hodně. *1* větší piczovinu jsem neviděl.
-
-
A tedka by ma zajimalo jestli mas originalku, nebo jestli si tu hrajes jen na drsnaka ktery vscko vi a vsecko zna.
-
-
Nějak nechápu co to má s kvalitou hry, co společného?
-
-
-
ta hra je tak naprosto tragicka... a ono se to lidem i liby... je krasny videt pricinu padu herniho prumyslu...
-
-
Na par minut, jako kratkou stealth akci pro odreagovani proc ne, ale delat kompletni hru z pro me osobne konzolove minihry je opravdu na hlavu, taky jsem cekal podstatne vice kritiky.
-
-
nejlepsi je ze je vsechno predscriptovany na tichej postupu. Clovek zabije vsechno ale kdyz se vraci tou lokaci tak vsichni zijou :D nebo zabijec capka co klepe na dvere prolezes tajnym tunelem a von klepe zase :D
-
-