Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum
    Tyvole, ráno jsem tohle četl a říkal sem si, bankrot není konec, MGM taky vyhlásilo bankrot dva roky tomu a letos vydali Skyfall a Hobita... Teď update 11:56, Jason Rubin... doslova konstatuje: „MGM zažádalo o Chapter 11 a letos vydalo Skyfall a Hobita..."
    Heh...
    *15* *15*
  • Doufám, že přežijí tak dlouho, aby stihli vydat hry jako je Metro a CoH2 nebo ohlašovaný Warhammer a ty je zachrání :-( Chlapci držím Vám všechny moje prsty, palce, klávesy, tlačítka myši a cokoliv, na co si ještě vzpomenu. PoĎte na Kickstarter, tam Vám pomůžu.
  • po dokončení bankrotu firma zaniká, samozrejme prava na značky a hry a asi i na samotnou značku THQ se prodaji jako aktiva. Zmeni se vlastnici abych to rekl jinak.
    Jinak škoda no, firmy s inovativnimi hrami (coh, dow, warhammer space marine - multiplayer) zanikaji, a shnily odpad jako treba blizzard nebo call of duty zustava, co je obraz i nas hracu. Teda muj ne protože codko nehraju ani nic od blizzardu
    • Ataker
      blizzard? Proč by měl být shnilý odpad proboha?
      • vlastik.plaminek
        Protože za celou jejich kariéru vydali údajně nepovedené D3 (nevím, nehrál jsem), takže hurr durr zasraný Blizzard.
    • THQ vyčnívalo originalitou svých her... pokud vím jen málokdy šlo o maximální mainstream typu cod
  • Mam najradsej tie retardovane komenty od niektorych uzivatelov...to trvalo, no konecne, nejak ma to netankuje a bla bla. Niekto Vas snad tie hry od THQ nutil hrat ci co?, nemuseli ste sa o ne nijak zaujimat predsa, ale to je asi v povahe ludi, ked mne je to jedno, tak aspon bol poskodeny niekto iny, to je predsa super, no nie?
    Ja totiz fakt nechapem, preco EA, ci Ativision stale tak ohormne zarabaju, aj napriek tomu,ze vydavaju kazdy rok to iste, pripadne este viac zmrvene ako ten minuly, kdezto prave THQ sa podla mna snazil robit hry viac sympatickejsie, no neviem, asi je to fakt tym,ze vacsina hracov je uz ina generacia a zaujimaju ich inak vyzerajuce hry.
  • THQ vydávali kedysi fantastické hry a je mi úprimne ľúto ako skončili.
  • Tak hlavne aby se to moc nedotklo Relicu. Porad doufam ze udelaj ten Homeworld :D
  • Jak to tedy nakonec vypadá s Dark Millenium? Toho by byla docela škoda.
    • stejně o DM řekli že to jako MMO nebude fungovat a udělaj z toho dalšího Spacemarina... sice by mi to nevadilo ale na W40K MMO jsem se tešil už od 1. traileru
  • alladjex
    Zrovna hraju Darksiders II ... škoda :(
  • A kdo nam jako vyrobi treti Darksiders? Pro me to byla dokonale relaxacni, zabavna hra.
    • Hlavně ten soundtrack hlavně ten soundtrack fakt PECKA! no já fakt doufám že se ta značka nezruší... :( opravdu nechápu jak může zkrachovat takhle velká zavedená firma špatné vedení hold.. asi...
    • heretic124
      Myslím si, že značka ukázala svoju silu, takže ak by THQ aj krachlo, niekto by to odkúpil. Tipoval by som Ubisoft.
      Jednotka bola pecka, no dvojka ma veľmi sklamala. Bolo to hrozne repetitívne a príbeh oveľa sklabší ako v jednotke.
      • Souhlas. Jen osobne me dvojka bavila vic, mozna i proto, ze jsem ji hral jako prvni.
  • residentevilfans
    Doufam ze ty dobre znacky budou pokracovat *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit