Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheFeardemon
    Well,that escalated quickly...
    Celkem mě štve že takovýhle osud mají jen studia,která se opravdu hru snaží udělat a neslibují hory,doly.Hry od THQ opravdu stojí za to (SR,CoH,Supreme Commander...).Ale Activision si plave v prachách a ještě si stěžuje,když výdělek není takový,jaký čekali.No jo no.Budeme muset doufat,že se THQ z toho dostane a dobře to dopadne.A pokud ne,tak svět přijde o jedno z nejlepších vývojářských studií všech dob...
  • spook.y
    Co jsem četl tak se našel sponzor...ohlášené hry ohroženy nebudou!(Metro: The Last Light, Company of Heroes 2, Homefront 2 a Saints Row 4) THQ by bylo velmi škoda. Kdo za to asi může ? Kravatáci !!! :D Bárka se trošku nahne tak rychle nějaké ty mega odměny a je to ok. Snad to dopadne nakonec dobře.
  • Darksiders *13*
  • *8*
    A já se tak těšil na Metro. *13*
    • Vážně doufám, že ho ještě zvládnou dotáhnout do konce. Velké škoda, kdyby ne. :(
  • Volition , Relic - jednoznačně zachránit .
  • KokyMetalGear
    těžká to doba.
    • Není těžké doby, je jen lidí bez rozumu.
  • Trošku od konkurence

http://www.zing.cz/novinky/14916/thq-zachranene-pred-bankrotem-naslo-investora

sry kluci z Games.cz ;-)

THQ má zachránce
    • Trochu nechápu, proč jsem dáváš ten link, když všechny informace jsou i v Alešově článku (krom té tabulky). Ta investiční skupina skoupila akcie za 60 mil. dolarů, ale dluhy jsou 100 mil. Takže THQ ještě nemá vyhráno...Buď do toho narvou další prachy, nebo to rozprodaj po částech.
      • Sry. Četl sem ten článek v práci, takže si toho moc nepamatuji, protože od toho odbíháš a nevíš už ani co čteš. Neuvědomil sem si to. Díky za upozornění.
    • Jsou to idioti.
  • CRYPT
    Tedy podle her co vychazely, jsem nikdy nebyl fanouskem THQ, ale jednu hru mam od nich preci jen rad a to Cursed Mountain. Psal jsem jim nedavno, jestli neplanuji 2ku, lec bez odpovedi a jak tak vidim, tak se odpovedi uz ani nedockam. No kazdopadne budu drzet palce
  • Magister_Peditum
    Sakra, Company of Heroes 2 už bylo za bukem a teď tohle. *9*
    • Stejně bys to nehrál.. *1*
      • Magister_Peditum
        CoH dodnes hraju a CoH 2 byla vedle Rome 2 TW moje nejočekávanější hra příštího roku, takže jediný důvod proč bych to nehrál je, že by se zítřejší předpověď konce světa ukázala jako pravdivá. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit