Přejít na výpis diskuzí
THQ vyhlásilo bankrot, ohlášené hry (snad) vyjdou
20.12.2012 | Aleš Smutný
129 příspěvků
-
len tak dalej, taketo giganty len brzdia rozvoj hier, navyse, nie je sa co divit ze bankrotuju ked vyvoj jednej hry maju predrazeny niekolko desat nasobne...
-
-
no spis reklama stoji 2x tolik co stoji vyvoj te hry k tomu prihod ty sileny mnozstvi traileru, teaseru na trailery a teasery na teasery traileru a mas to hned :))
-
-
Člověk se diví, kam zmizeli všechny ty peníze, přes jejich politiku mass DLC. Snad jenom pro DoW2 všchny ty DLC stojí jako nová hra, a přitom jsou to jenom skiny. *16*
-
A díky tomu nám padá herní průmysl na hubu. Vydělává na nových rádoby hráčích, které zajímá jenom grafika a hodně reklam :D. Nás ostatních je bohužel málo :D
-
nevzpomínám si na ždánou hru co vydala THQ, kterou bych hrál...je to možné? Co všechno vydali?
-
-
S trochou nadsazky, to je asi skoro kazda tretia hra
-
http://en.wikipedia.org/wiki/THQ
-
-
Nikde nevidím seznam vydaných her, ale z těch co tam jsou zmíněny a mají vyjít tak se nechystám a ani jsem se nechystal hrát ani jednu. Takže já osobně, nepociťuji nějakou ztrátu.
-
-
Co třeba si ten článek celý přečíst? Nebo minimálně se podívat na produkty v té tabulce vpravo? *4*
-
-
-
-
nah, taky to mohlo půl roku počkat...
EDIT pro mínuskáře: nepřeju THQ bankrot. Jen mohli vydržet do vydání několika svých plánovaných her. -
tak pokud jde o restrukturalizaci tak je to pohoda.
-
-
p.s.
stejne jak muze nekdo nadelat dluhy 100 mil dolaru, to je na kriminal -
-
Nas stat k tomu nema mnohdy daleko.
-
-
-
pokud se nemejlim delali hry pouze na pc, tady vidite že pc je stratovy biznis, meli delat vic pro konzole tam se tolik nekradne
-
-
To co říkáš je nesmysl. PC už minimálně rok/dva není tolik prodělečné.
-
Ty ses musis ztrapnit pod kazdym clankem co? *1*
-
Troll...THQ samozřejmně nedistributovalo jen hry na PC
-
-
a teď si zahejtuju:
Což bys věděl, kdybys nebyl d*bil a nesnažil se vyjadřovat k něčemu, čemu rozumíš jako koza petrželi...
-
-
Co si predstavujes pod takovym stratovym biznisem?
Tak uz jsem to asi nasel - http://www.stratusbusinesssolutions.com/ -
-
ztratovy jinak když uz komentujes gramatiku zacni pouizivat interpunkci
-
-
Myslis diakritiku?
-
-
lool ted si me dostal ja si zamenil diakritiku s interpunkci omg! no ja uz sem nejakej ten patek venku ze skoly na rozdil od tebe
-
-
Kdyz uz chces nekoho opravovat, tak je dobry se nejprv ujistit, jestli sam nedelas chybu.
A co se tyce toho tvyho vyhozeni ze skoly, to nebudu komentovat :D... -
Kdyz uz se dneska ucis ta nova cizi slovicka ktera si prece nemuzes pamatovat protoze ze skoly uz jsi nejaky patek venku a ve slevarneskem prumyslu to asi opravdu neni potreba tak si jeste najdi slovicko analfabet.
-
-
Ja myslim ze muze klidne myslet interpunkci kterou sice taky nepouziva spravne ale narozdil ode me ji tam obcas ma :D
-
-
No jelikoz v tom prispevku, na ktery Mr. Cody reagoval, byla interpunkce spravne (resp. tam zadny carky nemaji byt, takze to je asi i nahoda v tvym pripade :D), tak to od nej proste zni klasicky jako pouzivani cizich termitu..
-
-
-
Mne se nechce...
-
-
hehe
-
-
-
Pamatujete na ten komentar od nekoho z vedeni EA? jak se tenkrat posmivaly ze THQ tady asi za rok ani nebude... uplne jsem si ted na to vzpomel, neni to tak davno asi 2-4 mesice dozadu.
No uvidime jak to dopadne, THQ melo par zajimavych her (serii) ale taky hodne balastu a her ktery podle me nebyli tim pravym... -
Měli pokračovat v Stalkerovi 2 !!!A nic z teho by se nestalo!
-
-
.
-