Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Však ale nikto nedostal padáka, všetky tímy pracujú ďalej na hrách, žiadne posunutia dátumov vydania, všetko ešte funguje dobre.. dokonca plánujú oznámiť 4 nové hry.. teraz ide o to, aby sa dobre predávali nové hry ako Metro, Saints Row, South Park, CoH, atď.. dúfajme, že áno
  • Walldstein
    Proč zrovna THQ? Proč nemůže bankrot vyhlásit vydřiduch EA? *13* no nic no, co se dá dělat...tak vzhledem k politice EA si dovolím zaspekulovat že za chvíli bude THQ jen divizí EA..
    • Protože EA má FIFU13 :DDD Ovce zaprodané
    • Protoze ten vydriduch vy jak ty svoje hry prodat...
  • k*r*a
  • Ted jsem to zacal cist na GI ze jsem si to mohl docist v cestine :) jdu spat
  • THQ melo velke problemy uz hodne let.
  • Doufejme že to někdo koupí ...
    • jen ne EA
  • Toto trvalo...
    • Chcípni
  • Viktor_H
    Co bude s Relicem?
    • Zrovna o Relic bych se nebál, ti se uchytí ať už pod THQ zůstanou, nebo ne.
  • je to dobrý ani jedna z jmenovaných her mě nebere..
    • A co by tě bralo: je libo pánovi Call of Duty Sci-fi Warfare 47: Rvenge of the Dinosaurs nebo bys radši Need for Speed 91: Flying bike racing *12* *12* *12* *12* *12*
      • hznk89
        Regante nic trapnějšího jsem dlouho nečet
      • ani jedna z těch co píšeš mne nezajimá....mne berou hry jako Arma,Dishonored,Hiden and Dangerous,Splinter cell,Mafia,Thief,Hitman,Xcom,Far cry.... *3*
        • To je lepší *14* *14* *14* *14*
          jen mě trochu naštvalo, že někoho nezajímá ani jeden klenot od THQ
        • Ataker
          Tady jsou někteří jedinci strašně na hlavu, když nehraješ tu jejich vysněnou hru, tak tě hned označí za hovado, které musí hrát jen CoD, BF3 nebo Need for Speed. Mělo by se to tu vyčistit od takových špinavců...
          • Ellendway
            Spíše mě zajímá, jestli není jedno, co člověk hraje. Lukáš hraje http://twinbeardstudios.com/frog-fractions.
          • Ano ty minusky nechápu.Jen proto že mne nezajima ani jedna z těch her co THQ chystalo jsem špatnej?
            • nas zase nezajima tvuj upocenej nazor
            • ZvacA
              Ono možná se trochu zamyslet nad tím komentářem obecně k celkovému tématu. Nakráčíš sem, aniž by tě to teoreticky mělo brát, jak sám tvrdíš a zanecháš tady své stanovisko, že tě ani jedna z her nebere. Tož nechápu - opravdu je pokušení se vyjádřit i za cenu, že to bude na ho*no a v podstatě by člověk ani nemusel, tak velký? Tohle nemá s prosazováním vlastního názoru v tomto případě nic společnýho, tohle je prostě naprosto zbytečná a vtěrná poznámka. Asi tak možná tolik k těm mínusům.
  • :-/ Hmm tak to byl jediný přijatelný vydavatel. Takže co, teď si rozebere tituly EA a Activision? *8*
    • To půjde těžce. EA i Activision má krásné dotace od jednoho nejmenovaného, velkého, s pár hvězdami ve vlajce, bez dvojčatového, stále s vojáky v Iráku, státu, který je dotuje jak může.
      • A to nějak EA i Activison brání aby si koupili studia a značky po THQ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit