Přejít na výpis diskuzí
To nejlepší z Games.cz - Star Wars sem, Star Wars tam...
17.12.2017 | Redakce Games.cz
95 příspěvků
-
tak on moc nemůže za to co hraje, ale dle mého on je jediný světlý moment tohoto filmu, hraje to fakt ok, bohužel scénař vlastně asi ani není, takže celé je to taková taškařice, on mně připadá, že tu roli bere vážně...
-
Už vypadá míň směšně? Nemohl jsem si pomoct, ale v předchozím dílu jsem vyprskl smíchy, když si sundal helmu. Vždyť je to strašný cucák. Ten by se hodil do nějakého emo drama. Záporáka si představuju jinak.
-
Musím pochválit výkon představitele Kylo Rena, ten jediný mi připadal, že nevypadl z nějakého sitcomu. V kině se lidi pořád smáli a já ani nevím čemu, asi nejhorší kino-premíera v mém životě...
-
proste ti stačí dost málo, takhle bych te shodnotil
-
jestli je někdo černoch nebo asiat neřešim, proč bych taky měl. scéna v kasínu spíš průměr, ale oceňuju snahu ukázat univerzum SW z trochu odlišného úhlu, z hlediska scénáře tak nějak etablovala vztah mezi F a R a uvedla do děje novou postavu Lamače Kódů a trochu to celý okořenili soc aspektem a roztomilejma digitálníma zvířátkama, nic co by se do SW nějak extra nehodilo
-
Za mě původní trilogie 9/10, prequely 5/10, rogue one 6/10 (pokud se objeví director's cut věřim, že bude lepší) a nová trilogie bez přehánění 1/10 - filmový ekvivalent McDonalda.
-
Myslíš černoch a asiatka a boj za záchranu zvířátek? Jj, tak to jsi asi masochista
-
Znám lidi, který jsou celkem inteligentní, ale jsou v takovym stresu a presu, že si udělají čas na film jít, ale už nemají kapacity na to, aby nad ním přemýšleli a proto se jim líbil. Až se na něj jednou podívají s čistou hlavou, tak jim to docvakne.
-
samozřejmě viděl, s humorem nemám problém, to už mi spíš vadily dost zabitý postavy jako Snoke, Phasma nebo Luke, naopak jsem neměl problém s Rose, kterou většina lidí nesnáší
-
Mně přijde Horizon jako lehce nadprůměrnej open world. O všem od příběhu přes postavy po samotnou hratelnost jsem si řek, že to není zas tak špatný, chvíli je to i zábava a jsem zvědavej s čim to studio přijde příště, ale kandidát na hru roku? Wolfenstein už vůbec a uznání za originalitu by měl dostat hlavně novej Nier.
-
On naprosto přesně specifikoval, co se mu na tom filmu nelíbí, ty handicape.
-
No jo, já vím, ale v těch starých akčňácích to ještě jde, tam je to u nepřátel takový standard. Ale v moderním filmu už to prostě působí hrozně směšně.
-
Víš jeden trapný vtipek se dá přežít, problém je to trapne vtipkuje cely film? Viděl jsi to, nebo jsi troll?
-
"...třeba holčina, která před pěti minutami nevěděla, jak odjistit zbraň. má najednou s pistolí lepší mušku než vycvičený vojáík s puškou..."
Tak to je zrovna v pořádku, Stormtroopeři obecně střílet neuměj *1* -
V Empire Strikes Back se zas lepí na sklo vesmírnej netopýr nebo co to je. To mi přijde ok, furt lepší, než prdící Jar Jar *7*
-
Hlavně ze ty tu mas jeden argument vedle druhého...
-
Myslíš vtípky na úrovni, ze se tučňák nálepi na sklo?
-
poděkuj mému mobilu
víš, chlapče, základ je pochopit, že vkus je věc subjektivni a ne všem se líbí to samé, ale neboj, to se časem naučíš,
řemeslně to bylo zpracované dobře, jasně, byly tam nějaké plotholes, ale to asi ve všech dílech, jinak pro mě super mix akce, vtipů a dialogů, krásně to odsýpalo, postavy mě bavily, hluchých míst bylo minimum, efekty a bitvy famózní, nápady jako solná planeta. Ep VII se mi líbila, ale tohle ještě o kapku víc -
Tvými vyjadřovacimi schopnosti jsi opravdu cilovka tohoto braku
-
sry, větší blábol sem nečetl, aspoň sepokus o argumenty plz *4*