Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Přílišný zaměřená na PCčkáře stálo už krk nejednu firmu.
    Já vždycky říkám že ta pirátská holota si nic nezaslouží
    • umíš číst ? „Předpověď prodejů společnosti vychází primárně z toho, že jsme nedosáhli plánovaných prodejů v konzolovém segmentu Severní Ameriky a Evropy“...
      • Od kdy umej retardi cist?
    • maros.goc
      trafená hus zagágala ...
      • Black_Hand
        klid, to je trol, to nevis? nekrmit.
        • treba ho nakrmit az z toho pukne
  • Dufam, ze na to doplatia hlavne veci ako prave Hitman, Tomb Raider ci Sleeping Dogs a nie Final Fantasy ci Kingdom Hearts. Nech konecne spravia poriadne Final Fantasy (od dvanastky kde nic tu nic), velke pokracovanie Kingdom Hearts a hlavne ten HD remake FF7 a FF8 a vsetci budeme stastni. (s HD remakmi FF10 a KH su na dobrej ceste).
  • walltar
    Hmm tak já od Deus Ex nic dobrého co vydali nehrál ... Sleeping Dogs mě odobně moc nebavilo a Tomb Ridera s Hitmanem asi nebudu ani zkoušet a jejich asijská produkce de totálně mimo mě. Takže pro mě by to zase nějak extra ztráta nebyla ... i když bude zajímavé sledovat jak dopadnou, jestli se to otočí, nebo si je rozeberou po kouskách.
    • Já jsem předevčírem dohrál Tomb Raider a je to pro mě zatím hra roku, tak dobře už jsem se dlouho nebavil, možná to je i tím, že předtím jsem nehrál ani jeden díl ze serie...
    • Sleeping Dogs je pomerne zabavny az na ten priserny respawn nepratel. Ten to ale dokaze pohnojit hodne.
  • Tak viacmenej jediná podarená hra z tých troch bol Hitman. Takže niet sa čo čudovať.
  • Tak, kvôli týmto hrám? Sa ani nečudujem. Klon True Crime a druhé QTE filmík.
    • Naopak. Mňa prekvapilo, že Tomb Raider "neuspel". Veď to urobili na spôsob Uncharted. Čo ubudlo na logických hádankách, pribudlo na strane strieľania. Aspoň sa hráči nemuseli otravovať a zdržovať rozmýšľaním. Hra tak mala spád.
    • Pokud se nepletu, tak Sleeping dogs byly pokračování True Crime, takže nevím proč by to měl být klon. A to druhé je v podstatě hra povedená i když od ní čekal skoro každý něco víc.
      • toho si nevsimej, dalsi pako co jenom papouskuje slovo klon, jakmile ma neco nejakou podobnost, jako viz delani questu v onlinovce D?
        • Keď som to tu, že to je pokračovanie 6kových /v recenzii/ hier True Crime, tak ma tiež zmínuskovali a čo ...
  • Tihle japončíci jsou zvláštní. Být jejich akcionářem a vidět to vystoupení na ps4 odhalení. No, asi bych se chytal za hlavu. Věřme, že další deus ex, lara, hitman a (moje tajné přání) legacy of kain nejsou v ohrožení
  • Keby začali tie ich 16 hodinové hry predávať za rozumnejšie ceny, dajme tomu 25-30€, tak by si ľudia v kríze možno aj dovolili tie hry kúpiť :)
    • Já kupoval všechny tři zmíněné tituly jako předobjednávku a ceny u všech se pohybovaly v tebou zmíněném rozmezí, takže problém bude asi jinde. Navíc jak píše ucho, např. Hitman byl ve slevě hodně brzo po vydání, až jsem si to vyčítal, že jsem nepočkal.
    • ucho
      já ti nevím, ale sleeping dogs i hitman šel po půl roce po vydání koupit za 10€. pořizovací cena tomb raidera byla snad jen 700,- za funglovku (což se vejde do tvého limitu) cenu bych jim opravdu nevyčítal... na cenu si většinou stěžují lidé, kteří si hry nekupují, protože netuší, jak to s tou cenou ve skutečnosti je... (popřípadě se na cenu nedívají na správná místa)
      a problém nebude ve hrách, ty jsou kvalitní a myslím, že se i slušně prodávají. ty peníze prošustrovali zřejmě někde jinde, velké firmy si většinou tok peněz nedokážou uhlídat a pak mají přehnané požadavky na zisky z prodejů...
    • A o kolik procent by se zvysily prodeje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit