-
no proste games to pojebaly vsem jeto jasny. cekal bych nakou omluvu hracum.
-
Takze TR date 7ku a propadaku Aliens Colonial Marines 6ku? Dete se vycpat uz
-
-
Co se ti nelíbí? Důvody pro jejich hodnocení máš uvedený v recenzi a je jasný, že ta stupnice dokonalá není; a co víc: je to pro nás, je to orientační a ať se recenzent sebevíc snaží, je to jen subjektivní názor. Pokud máš aspoň za nehet inteligence, obrázek si dokážeš udělat sám a nemusíš se nechávat řídit názorama jiných lidí (který, podle tebe, neumí hry hodnotit). Až se zavede standardizovaná stupnice pro všechny herní recenzenty, budou mít tyhle hloupý kecy vás všech nějaký smysl. Mně se třeba tahle recenze moc líbila a přestože jsem se zpočátku bál finální verze hry, jsem už teď víc nakloněn jejímu pořízení.
-
-
Namatkou a redakci preji pekny den :-)
http://www.zing.cz/recenze/961/tomb-raider-tezke-zacatky
http://www.ign.com/games/tomb-raider/pc-2511
http://www.hrej.cz/recenze/tomb-raider-2013-4451/
http://www.eurogamer.cz/articles/tomb-raider-recenze -
-
Vytáhnout největší herní žumpy a dávat to někomu za vzor, to je vážně síla. Když se Vám ta hra líbí, tak je snad jedno jestli dostala -10 nebo 10000. Podstatná je zábava u Vás doma. Já třeba nesouhlasím, jak TR dopadnul a dal bych ji klidně 5 a nevykřikuju to na každým rohu, prostě si to nekoupím.
-
-
:-) kazdy ma pravo na vyjadreni. Neni pravda co pises, spousta lidi se v herni komunite nepohybuje, hry nehraji a berou na zretel prave cisla recenzi.
-
Hrej je žumpa?
Tak tady máš jednu dozajista nežumpu *3*
http://www.polygon.com/game/tomb-raider-2013/2348
-
-
*8* *8* *8* Všude Lara dostala 9/10, takže jí na games musejí dát stejně!!! Jak jsem rád, že to tady takhle nefunguje...
-
-
Ano, dostala a dostane. Rozhodne nemusite !!! Jen si tim akorat skodite, jak je videt :-( Hraji cca 15 let, takze mam odehrano skoro vse a toto bych opravdu nevypustil. Fakt je mi to docela jedno jak budete hodnotit dalsi A hry, ale skodite jen a jen sobe. (H)raci si vzdy udelaji obrazek, ale mladsi skupina pripadne rodice kteri maji hru kupovat a uvidi v hodnoceni 7ku, tak budou premyslet. Beru to podle lidi kolem sebe a tim nemyslim dorost.
-
-
Úkolem recenze není hru prodat, ale zhodnotit. Na Games.cz se hry hodnotí spíše z pohledu starších již zkušených hráčů a pro ty je nový TR prostě dosti zjednodušená hra plná nedomyšleností a nedotažeností. Pro nováčky je to naopak ohromující bomba. Teda kromě majitelů PS3, protože na Uncharted 3 se nový TR bohužel nechytá.
-
-
na druhou stranu zas není třeba se za každou cenu odlišovat, ne ?
-
-
Máš pravdu. Nejlepší, když budeme všichni stejní *14*
-
-
ježiš *1*
-
-
-
-
-
Pokud by poslední Aliens dostalo 2-3/10, tak by se 7 za tomb raider asi dalo pochopit. Trošku mi to přijde jako: "hele jak jsme nezávislí - značka neznačka - klidně dáme sedmičku" a odnesla to Lara, která zrovna procházela kolem *5*
-
-
A hrál jsi to? Mám za sebou první dvě hodiny a jako fanda starých tomb raiderů musím říct, že bych výš nešel! Sedmička je čestný číslo.
-
-
Jasně, mínuska. Ale když tam běhá po bažinách, hrabe se v mrtvolách zvířat a trhá neznámý rostliny, napadá mě, jestli to není Wolverine, protože před 2 hodinama si prohnala břichem rezavej hřeb a ani se neobtěžovala na to dát náplast. Stejně jako prostě rozchodíš medvědí past. Nevím, to kouzlo "musím přežít" se nějak vytratilo, když se ani neobtěžovala takovými drobnostmi.
-
-
meles h***a *3*
-
-
Prečo sa mi zdá, že sa tu viac komentuje postoj herného žurnalistu ako samotná hra ?
Mňa osobne by zaujímala možnosť prebindovania kláves, predsa len som stará "šípkárska" škola.
O objektivite či subjektivite herného žurnalistu by sa skôr hodil samostatný článok. Inak len tak na margo, načo vymýšľať vymyslené. http://syndikat-novinaru.cz/1/5/36/etika/eticky-kodex -
-
Klávesy lze přenastavit dle libosti.
-
-
u mňa bude Lara vždy za 10 *14*
-
Mě se hrozně líbí, jak všichni "nesouhlasí s hodnocením" .... ale nikdo nenapsal, se kterýma bodama v recenzi nesouhlasí. Lidi vy už ty recenze nečtete a díváte se jenom na to číslo?
Když s něčím nesouhlasím, tak je dobré napsat důvod ... a "je to super hra" a "hrozně mě to bavilo" není moc validní. -
-
mě prostě když jsem přošel recenzi a "Jak Hodnotíme" vyšla 8čka , ale asi to bude tím že jsem nečet odstavec o MP, kterej mě nezajímá.
BTW: hru jsem nehrál a ani přechozí díly -
Ono relativne netreba cist recenzi jako takovou (hlavne zde), staci si udelat svuj pohled na hru (y) a kdyz clovek uvidi 7ku u takove pecky, tak je jasne, ze prijde reakce. Koneckoncu, tak jak hodnodite Vy, budou lide hodnotit kazdorocne Vas. Treba ja jsem spokojen s Vasim obsahem, upravu..., ale kopete to recenzema. Toto neni prvni vytvor. Peace.
-
-
Vy, bylo mysleno games.cz ;-)
-
-
No ja treba hru nehodnotim, jelikoz posledni TR ktery jsem jeste hralm byl ten kostkovany na PS 1 od te doby, me tahle hra jaksi prestala zajimat :-)
Az ted jsem se koukl co je noveho :-)
-
-
NEROZUMIEM HODNOTENIU ?!?! Hru mam odohratu asi do polovice a je to neuveritelna zabava. Hratelnostou a grafickym spracovanim aj na starsich pocitacoch sa maju ostatni co ucit. Pre mna jedna z najkepsich hier vobec : Napatie, hratelnost, grafika, filmovy zazitok. Nevravim, ze sa k hre vratim po prejdeni ale taketo jednohubky by mali robit castejsie. Pre mna urcite 9/10 minimalne. Mozem prirovnat k re-maku FarCry3, ktory bol tiez super,aj ked ide o FPS.
-
Zdravim, uz jen to, ze se k nam dostal novy Tomb Rider je uzasny. Vizualni zpracovani v koridorech je paradni (teselestace, postefekty atp.), hratelnost taktez. Snad jen vic pasti, ale porad bych tomu nedaval takto podhodnocenou znamku. Tato hra si urcite zaslouzi 9/10 a to nejen pro fandy. Prinasi zabavu filmoveho stylu a o to tu preci jde. Cislo 7 by u mne zcela urcite neproslo. Preji vsem krasny slunny den ;-)
-
Je smutné, že hra schytala tak hroznou známku jen proto, že hrdinka vypadá jako normální žena a už nemá poprsí číslo 7...
-
-
To je samozrejme hovadina. V Uncharted, kterym se cely novy Tomb Raider brutalne inspiroval, je hlavni hrdina chlap a presto dostava 9ky a 10ky.
-
-
mAser je známej troll *6*
-
-