Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dělá tady videorecenze i někdo jiný? Já jen, že ty Shermiho mi zkrátka nesednou, jak obsahem, tak i tím "humorem" či co to je, ani zpracováním videa obecně (třikrát tam Lara dostane do držky jen za účelem nějakýho jakože vtipu, jsou tam dlouhý nudný záběry na Laru s lukem mířícího na zajíce či ze křoví vybíhajícího vlka, o té šaškárně s vlasy nemluvě), takže jestli teda nikdo jiný vr nedělá, tak se zdá, že tu s vr končím a raději budu zůstávat u kvalitních psaných recenzí. Chápu, že vr je jen takový malý přídavek k psaný recenzi a znamená pohled na hru od jiné osoby, ale kdybych se na základě takovýchto vr měl rozhodovat, zda-li si hru koupit či ne, tak bych se rozhodoval asi hodně dlouho, nebo bych zkrátka musel dát na YT videa.
  • uvedomujes sa trochu? ved je to uplne jednoduche; hra je to srAačka... rozhodne presne taka na 7dmičku. cele je to len o tom že recenzent je navzdory fantasmagorii objektivny a trolkovia ako ty potom nariekaju. iny problem neexistuje tak si rozumy pis niekomu inemu
  • ....nezaujatě rozebírá hru ??? O hre samotnej je tam fakt more informácií *1* A to slovo nezaujetě ? Tak také tu na Games nemajú v slovníku *4* A mimochodom...je to aj tak idea, človek nedokáže byť nezaujatý...
  • *15*
  • pravda pravdúca
  • firebug ... len tak pre "opáčko" ... ja som sem sto krát písal, že mi je jedno či bude mať Tomb Raider aj 5/10 ... ide mi len o systém hodnotenia...
    Ak bude mať napr. hra Limbo of the Lost 2/10 môže mať TR 6/10 ...ale ak má Limbo of the Lost 6/10 tak Tomb Raider nemôže mať 7/10 !!! Lebo tieto hry sú kvalitou a spracovaním na míle od seba...Chápeš? A to s tou kvalitou nieje len môj názor *7*
  • A Gears of War zas vykrádá cover systém ze hry Kill Switch. A jsme doma.
  • *15* *15* *15* *15*
  • Na cislelem hodnoceni zalezi, este vice jako samotna hra. Nauc se hodnotit. Nenavidim te z celeho srdce Lukasi, proklinam den kdy si se narodil. Skoro se mi zritil svet, hanba ti, uz to vice nedelej, kdyz to nevis. Fuj !
  • conflig
    Skvělá recenze *1* Hodně jsem se pobavil 9/10
  • janchor
    Záběry jsou pořízené z PC verze s grafikou nastavenou na max (s výjimkou vypnutého TressFX).
  • ucho
    takže když si hru na PC pustíš s gamepadem, stává se z ní konzolová verze? revoluční myšlenka... :) na to jsi přišel sám?
  • Recenze pc verze s ukázkami z konzolové*1*. Samozřejmě pc verze je o několik levelů dále co se týká grafiky. Jinak se nová Lara hodně povedla, slušná herní doba, nadprůměrný příběh, hratelnost, grafika. Říkejte si co chcete, ale za mě se jedná o jeden z nejlepších dílů celé série takže min 9/10.
  • Khanemis
    Tak s tím musím naprosto souhlasit.
    Videorecenze je skvělá. Celkem dobře a nezaujatě rozebírá hru a Lukášův smysl pro humor se zde zase krásně utrhl ze řetězu:) Kvůli takovým recenzím stojí za to přetrpět i zase příběh o chudáku Kratovi, kterého bohové přinutili zničit vše co miloval...
  • Myslim, ze to recenzent myslel ironicky...
  • mondzi
    juuu, tak to je jedna z najlepsich Lukasovych videorecenzii :)
  • firebug
    Smajdal: Nevím do jaké míry je hodnocení čtenářů relevantní, páč nemám po ruce statistiky (kolik lidí četlo recenzi, kolik lidí to hodnotilo atp.). Velkou váhu tomuto hodnocení ale nepřisuzuji, protože si myslím, že k hodnocení hry vyprovokuje čtenáře v mnoha přípádech až právě číslo u psané recenze a jejich nesouhlas s ním. Já chodím na games už nějakej ten rok a hodnotil jsem tak 2-3 hry...
    Souhlasím tak s tebou pouze s tím, že HC hráči by neměli potřebu svou nespokojenost s čísílkem u recenze ventilovat, protože oni snad vědí, že na to číslo sere pes.
    Nechci ale generalizovat. Vycházím pouze z vlastních zkušeností, takže to, co píši, ber s nadhledem...
  • Khanemis
    Ze začátku jsem mluvil pouze o příběhu hry, hratelnost jsem do toho zamíchal až potom:) Zlatou cestu myslím někde právě mezi extrémy roztřesené snadno zranitelné postavy a neprůstřelného poloboha (třeba právě ve stylu starého Dukea). Protože i když, jak správně říkáš je to proti realitě stále ještě celkem nadsazené (mimo jiné i proto, že by brzy Lara skončila díky infekci s gangrénu nebo jiným svinstvem), tak pořád se ta hra snaží až moc hráče fackovat faktem, že hlavní hrdinka je obyčejný člověk. Na to přeci není třeba až tak okatě upozorňovat. Jde mi tak spíše o samotnou formu toho podání než o obsah.

A je taky pravda, že tahle, podle mě modní, vlna přichází do her především z televize.
  • smajdal
    Co je zlatá střední cesta? Právě že tento TR jde střední cestou, i když ne zlatou. To znamená, že na jednu stranu reaguje na bolest fňukáním, což i tak je poznat, že její práh bolesti je od reality hodně vzdálen, ale po většinu hry její zranění na pohybové vlastnosti vliv mít nebude. Já tam extrém nevidím, protože si ten skutečný dokážu představit. Navíc pseudorealismus ve hrách je dle mého poplatnější a dává větší smysl než třeba ve filmech (nový Batmani).
  • smajdal
    Firebug: nebylo by jich víc, absolutně ne...vždyť je u recenzentů i hráčů TR v průměru hodnocen o dva řády výš než 7...a ačkoliv čtenáři games.cz, jakožto oldschool hc hipstero hráči Army1,2,3,4,5 by možná mohli trochu frflat nad tím, že už na začátku hry Lara nevykrvácela, tak si myslím, že by neměli až takovou potřebu svou nespokojenost ventilovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit