Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    1. přijde mi zbytečné sem dávat recenzi někoho, kdo by hru hodnotil 2-3/10 a byla tak vidět ta obrácená strana mince. ta hra si tak nízké hodnocení nezaslouží...
    2. čti si jen verdikt a číslo ignoruj. games.cz musí mít číselné hodnocení, když je hodnocení započítáváno do metascore. přemýšlej, prosím.
  • ...ty si pacient? O tom tu nikto nepíše! Len o tom, že nemôže mať Limbo of the Lost 7/10 keď má hra Far Cry3 8/10 .... Čo na tom nechápeš, zlý system hodnotenia... veď si naznačoval, aký inteligentný ..nie?
  • pobavilo :D davam 20/10 xD
  • OK .. kvůli neschopnosti na kritiku přiměřene reflektovat, a chaotické stupnici hodnocení navrhuji ...
    1. "obrácená strana mince" to by mohlo pomoci...
    2. na místo těch číselných hodnocení ... jen verdikt prosím *3*
  • x_ander
    U těch lidí je problém v tom, že číslo je to jediné, co jim na recenzi vadí :) Ani bych se nedivil, kdyby spousta těch, co tady řvou, jak je sedmička nefér, tu původní recenzi ani nečetla. To máš pak těžko.
  • firebug
    Děkuji Lukáši. Fakt super videorecenze, která je vtipná, s nadhledem a jejímž prostřednictvím jsi dal (alespoň virtuálně) pěstí lidem, probouzejícím se kvůli čísílku u recenze s křikem ze spaní. :-)
    Pro lidi cítící se mým textem výše uraženi: Nikdo vám neubírá vaše právo diskutovat nad recenzí, ale zkuste se prosím příště zamyslet nad formou. Napsat s čím konkrétně u recenze nesouhlasíte a naopak vyzdvihnout, čím jste byly nadšeni, by bylo mnohem prospěšněší, než plácat, že ta hra si zaslouží tohle číslo, protoža ta poslední hra dostala tamto číslo a tohle je minimálně o 2 čísla lepší...
  • x_ander
    Tak když kritizuješ číslo za recenzí, tak se nediv, že si z toho dělají srandu. Kdyby se ti nelíbila recenze samotná, co se obsahu týká (např. je pro tebe málo informativní, nezajímavá, nesedne ti styl psaní atd. atd.) tak je to o něčem jiném. Ale ty jediné co krizuješ, je hodnocení, které recenzent hře dal. A to hodnocení dal podle svého názoru. A kritizovat nečí názor je zkrátka mimo. Nemusíš s ním souhlasit, tvůj názor může být jiný, ale je to jenom názor. Tak se nediv, že si z toho dělají srandu.
  • ucho
    Aris: recenze je dílo autorské. jestli to nazveš i jako umělecké, je tvoje věc...
  • ucho
    Aris: vzhledem k tomu, že jsem tady žádný svůj hodnotící názor na současný tomb raider nenapsal, "holčičko", tak máš problémy se čtením ;) když můj názor neznáš, jak můžeš říct, že jsem ho přebral? vážně jsi tak jednoduchej?
  • mne to číslo tiež nevadí .... mne vadí reakcia nektorých chalanov na kritiku ...
  • chlapče .... za prvé: recenzia nieje umelecké dielo. Za druhé: kde žiješ? Umelec sa v súčasnosti bežne prispôsobuje vo svojej tvorbe a sloboda tvorby je len minimálna. Zaujímalo by ma, kde si k tej tvojej praxi prišiel. Za tretie: tých nespokojných ľudí tu málo nieje. Niektorí sem proste nepíšu...niektorí sa sa sem už možno nevrátia ....Uvidíme o desať rokov ....dobre?
  • ...veď ale presne to si urobil ty, "chlapečku". Prebral si názor chalanov na tomto webe. Ak odborný kritik nedokáže primerane použiť svoje odborné znalosti, aby vytvoril odbornú a opodstatnenú kritiku diela...tak to nieje dobrý kritik a jeho recenzie ľudia čítať prestanú...alebo nebudú brať vážne. Takto by som mohol písať kritiku, napríklad na knihu, hocikto ...hocijaký feťak z ulice, čo sa sám bude pasovať na recenzenta či kritika. Kde je tam odbornosť. Ja v práci nezamestnám človeka, ktorý nie je odborníkom vo svojom fachu..
  • 4/10
  • ďalšia trefa.... Človek, čo nieje len fanúšik servera, ale aj kritik. A nebude za každú cenu zaslepene brániť recenzentov ... To, že mám niekoho či niečo rád, mi nedáva dôvod byť slepí k jeho chybám. Toto robia zaľúbené baby...
  • smajdal
    zajímavé jak se postupem času pravý význam slova troll brutálně znásilnil a používá se pro jakéhokoli kritika *7*
  • O peniazoch som myslel celkovo v Čechách a na Slovensku ... nie na tomto webe konkrétne. Aby ste chápali *1*
  • presne tak .. Trefa!!! .... ja som už písal, že nejde o nič iné, len to, že keď už dávajú hodnotenie...musí to byť odôvodnené hodnotenie. Alebo nech nechajú len ten verdikt *3*
  • mě nový Tomb Raider bohužel zklamal. Kdyby byl takový jak na začátku (hodně brutální a drsný) tak by to bylo lepší. *3*
  • firebug
    Ptal jsem se na to před pár měsíci ve FightClubu. Číselné hodnocení musí být přítomno kvůli Metacritic. Ze stejného důvodu nemůžou údajně být ani rozdílná číselná hodnocení u psané a video- recenze. Proto asi musí být u recenze i jeden psaný verdikt.
    Taky bych bral u některých her, které hrálo více lidí v redakci, třeba krátký dvou odstavcový komentář, pokud se s recenzí v něčem nesouhlasí. Myslím, že by to nebylo nic proti ničemu...
  • tak vieš...je to tu už viac o peniazoch. Európa sa mení a chamtivosti pribúda. Tak ako aj veľa iných vecí, čo sa sem valia zo "zasľúbenej zeme" *4* Zlaté časy 1990 ... a spomienky na mená L.L.G. (Lukáš Ladra), Červ (Jakub Červinka), Andrew (Andrej Anastasov) a ICE (Jan Eisler) ... idem kopať hrob *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší