Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale vem si jaké bude překvapení, když ten grc (ať je to cokoliv) bude stejně kvalitní jako v luxusní restauraci.
  • Tak tohle je hodně subjektivní názor. T2 patří mezi těch několik málo her, za které bych bez rozmýšlení dal i víc.
  • "do doby, než jsem to poprvý dohrál a zjistil, že hra vlastně nic moc dalšího nenabízí "

*1*
  • Veskoslav
    Jasně. To říkáš u každé hry, pod kterou otravuješ a je jedno, co to je. Od sportovních až po FPS.
  • Tomáš Marný.
  • prudislav
    z mýho pohledu jedný čím "Diablo" 3 válcuje Torchlight 2 je právě ta grafika díky rozpočtu blizzu
  • Taky jsem po demu pořídil plnou.Momentálně 3 akt veteran s berserkem(40lvl) (20hod)a opět jsem nezvládl tu chvíly, kdy už nestačí dropované věci a je třeba kompletovat sety, takže přes padesát smrtí jen to hvizdlo po 30lvl. :-D Oproti jedničce je to opravdu parádní hra, kde chci vždy prohlédnout ještě kousek mapy.Rozmanitost je konečně správně nastavená(prostředí,které je od steampunku přes Lovercrafta až po Grimy, potvor, velkých i největších potvor) a ten hrozný stereotyp jedničky zapomenut.Nesrovnávám s žádnou jinou hrou, jelikož mám za sebou jen T1 a D2:LOD z tohoto žánru.
  • Trosku offtopic ale celkom ma zaraza jeden podivny fenomen objavujuci sa u mnohych spotrebitelov.Nizka cena ma podivuhodny vplyv na kritiku.Je to lacnejsie a tym padom by to malo mat vacsie hodnotenie.Co to je? Ked si kupim v restauracii lacny grc tak koli cene sa mam k tomu vyjadrit ze to je kvalitne jedlo?O vyske hodnotenia titulu by mala podla mojeho nazoru rozhodvoat len a iba jeho kvalita.
  • Trol.diskuzni
    Gameplay videa na youtube bohatě postačí, zase taková věda to není u těhle klikfestů...
  • já když pustil poprvý D3 - naprostý okouzlení atmosférou, grafikou, kosením, jedna z mála her, na který jsem se po dlouhý době zas hrozně těšil, až je spustím po návratu z práce... do doby, než jsem to poprvý dohrál a zjistil, že hra vlastně nic moc dalšího nenabízí

po prvním spuštění T2 - ok, vypadá to jako T1, mám pěknou blonďatou engineerku s ohromným hasákem, slušný skilly, pěkně se to hraje... nic, co by mě přikovalo nebo překvapilo. ale právě proto naopak čekám, že bude mít mnohem, mnohem větší trvanlivost
  • Veskoslav
    A po pravdě, co si budeme nahlhávat. Za ty peníze kupujte, budete se bavit. Ale kdyby to stálo dráž, tak by se to nevyplatilo. Ale pro nové zájemce bych chviličku počkal, na Steamu zase bude Halloween jako každý rok a to jsou pak dobré slevy:)
  • InfidelBro
    Podprůměrnej trolling. Borderlands 2 je naprosto totožná s Borderlands 1 ... akoradně líp šlape.
  • rami.cz
    Tato hra me neskutecne chytla! Mam zatim nahrano cca 8h a level 28, hraju za berserkera. Jediny velky problem je interakce mysi s prostredim, napr. kdyz se objevi miniaturni nepratele, je docela tezke na ne "kliknout", jindy se pri mlaceni nepritele utok zasekne. Jinak se bavim kralovsky :) Za ty penize je to vazne super. *3*
  • mně třeba u T2 přijde děsná škoda, jak mají řešenou kameru - aby to člověk mohl pořádně hrát a viděl kolem sebe, musí mít 100% odzoomováno. ale pak vlastně ani neví, co mlátí nebo s kým mluví (v jednom questu, kdy jsem začal kecat s nějakým vojákem, jsem byl úplně ohromenej, jak je vymakanej, jak má super animace, ale nebejt toho questu a rozhovoru, vůbec bych si nevšiml, při odzoomování byl pidi...)
  • Veskoslav
    A ani jedno si nehrál....
  • Naprostá bomba. Jen se trošku bojím o myš.
  • Trol.diskuzni
    Torchligh II = Dobrá hra.
    Diablo III= Dobrý fail.
  • S tou grafikou máš na jednu stranu pravdu, ale ono si lidi stěžují hlavně na ten posun grafického ztvárnění od D2, kde přece jen ta grafika tak barevná nebyla.
    U T2 si stěžovat nemůžou protože ta hra tak byla koncipovaná už od jedničky :D.
  • A hrál jsi to vůbec?? *3*
  • MishKonn
    Velmi zajímavá příhoda - Diablovky mne nikdy nebavily. Když jsem nainstaloval před více než půl rokem betu Diablo III, říkal jsem si, co je tohle za kravinu - hnusná grafika, brutální jednoduchost, monotónnost... Torchlight II jsem se rozhodl vyzkoušet, a chytl mě naprosto nejvíc. Dotud to předpokladatelné.
    Teď ta zajímavost - v tu chvíli, když jsem prošel v kooperaci pár levelů, řekl jsem si: "Sakra, tak jaktože mě nebavilo Diablo?" Podíval jsem se na pár videí a zamlouvalo se mi to...stáhl jsem si starter verzi, a prvních 10 levelů projel několikrát s několika postavami. Hře jsem úplně propadl a druhý den ji koupil a od té doby hraju a nemůžu se nabažit! Najednou mi přijde naprosto luxusní jak grafické zpracování, které mimochodem válcuje T2, tak všechno ostatní.

Takže...thanks Torchlight II...I guess:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit