-
On myslel vizualně....
A pokud je diablo 3 moc barevné tak tohle je přimo extaze barev.....z videii jsou ty dvě hry pro laika težko rozeznatelné....Diablo se ale nebalo přijit s nečím novym.... -
ani som to nikde nenaznacoval
-
celkom jasne som povedal ze cena by nemala mat ziaden vplyv na vysku hodnotenia
-
Já vím že jsem už moc starej pařan. Ale diablo jsem nikdy nehrál.Jen kdysi Icewind dale 2, které mne moc nebavilo (na rozdíl od Baldurs Gate II). Kdysi jsem měl a někde snad i mám Titan quest z nějakého časopisu. Zkusil jsem to - následovalo to že jsem asi 20x za sebou umřel. Prohlásil jsem - "Co to kua je ?" a milý TQ znechuceně odložil. Před měsícem jsem si po téměř půl roce od vydání koupil Diablo III. Říkal jsem si - hmm, tak to zkusíme, beta se mi líbila. A víte co jsem zjistil ? Že to je boží HRA. Ano HRA. Tady máš panáčka, hromady monster - a hrej si pardále ! Ano, možná jsem divnej, ano možná jsem nezatížený Diablem I a II a jejich datadisky. Ale prostě - vypnout mozek a jen si užívat neskutečný masakr. Najednou jsem pochopil co to je ten klik fest, najednou se mi hodila i moje stará Lachesis.... Vžžž, buuuu, dát past, roztočit se, pokropit nepřátele šípy, vysááát život, úskok a pal to do nich ze dvou kuší moje milá Lovkyně Démonů ! Jupííí ať žijou Faraonovy démanty !!! Jasně, je to jen tupé klikání. Ale neskutečné zábavné tupé klikáni. Nevím jak to ti blizzardi dělaj, ale Starcraft 2 mě bavil, Diablo III mě baví, přitom předchozí díly znám jen z doslechu, miluju epická RPG jako jsou obě hry o zaklínači Geraltovi z Rivie, ale prostě - teď si momentálně myslím že tahle izometrická variace na doomovky (co je to u Afroditina zadku jiného) má něco do sebe. Protože fakt můžete vypnout mozek a jen klikat a klikat a kosit monstra. Super ! Jako odreagovávačka naprosto super záležitost. Plus - a to také dávám Blizzardům k plusu - to jde jak na Windowsech tak OS X, takže i můj MacBook Pro si užije trošku toho hraní a ono to jde pěkně i na integrované HD 3000 -až jsem čučel jak, samo není nad to pustit si to na velkém počítači a velkém monitoru.... Pánové, zase bych nebyl co se týče Diabla III tak příkrý, zcela jistě si to u Blizzu pěkně spočítali a marketingově zabezpečili... Ale co - ono je to s Diablem III jako s Applem (nebo iPhonem) všichni na to nadávaj a všichni to vlastně chtěj :)))) (A hrajou to !) Prostě je to mark number 1 a fakt mě ani moc neprudí to pernamentní připojení na net, byť by to šlo vyřešit i off line, ale což... Ovšem samozřejmě chápu že skalní fanoušky starších dílů trilogie mohla nová hra zklamat a nelíbí se jim. Já si ale najednou připadám jako causal hráč - a Diablo III se mi líbí. Torch light 2 si pořídím ve slevě na Steamu až bude... A že není po dohrání co ve hře dělat ? No, vždyť je to akční záležitost ne, zlo bylo poraženo, pokračování děje se hodí do epických RPG s open worldem jako je Skyrim... Anebo i ten zaklínač, byť ten není open world... Já nesnáším když porazíte arci lotra , zavřete pekelnou bránu a pak stejně na vás vylézají temné potvory. Dyť je konec, kde se tam kurnik berou ? Zabijete draka a ony potvory beztak stejně létají nad krajinou, ačkoli měly vyhynout, vrátit se do svého světa... Hm...
-
Takže by levnější (budgetové) hry měly mít automaticky nižší hodnocení?
-
obávám se, že v dnešní době už rovnice vyšší cena=vyšší kvalita vážně úplně neplatí
-
Hral si to ? pretože to vôbec nie je klon D3 ani trocha.
-
většina uživatelů = normální příspěvky
Trol.diskuzni@tiscali.cz = normální fail. -
*oprava.Avsak cena nieje dovodom aby sme hovorili o kvalite vyssej
-
Prý gamepaly videa stačí. Ty si lolek :D Tak to si radši pohoníš, než skočit na mladou co ? xD
-
Urcite velke.Avsak cena nieje ani v tomto pripade hovorit o vyssej kvalite.
-
Od každého trochu:)
-
jo jo, opakování je matka moudrosti :)
-
Ty mínuska tam jsou protože sním nesouhlasíte, nebo že to napsal on?
-
Asi nic nemuze vypadat vice jako klon D III nez tohle:) nebyt 150h+ stravenych tam asi bych do tohohle sel..kdy bych si vsak chtel koupit momentalne nejakou co-op hru bylo by to Borderlands 2
-
nekdo na coop v tehle uzasne pohadce? :)
kdyztak steam http://steamcommunity.com/id/main_cz/ -
ty jo, ten námět antiky je zajímavej, zrovna to teď hraju ale nemá to moc šťávu mi přijde
-
Na to jsem zapomněl.
Možná ještě Sacred to byla graficky povedené.Tam mně ale vadili jiné věci. -
A co Titan Quest?
-
Protože jsem se zbavil Diabla 3 a rubačky mám celkem rád tak mně to zaujalo.
Jen ta grafika to je teda něco.Z dálky to nevadí,ale ovládané postavy jsou strašné.Ten pejsek tomu dává korunu *15*
Diablo 3 má podobný styl a tedy vypadalo mnohem lépe.
Tohle překousnu,když to bude skvělá rubačka,ale škoda že od dob temného Diabla I a II zde nic takové není.