Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    Upřímně řečeno, Torchlight 2 hraje úplně jinou ligu. Nějakej čas v betě PoE jsem strávil, má to svý silný stránky, ale zábavností je to o několik levelů níž.
  • Já si počkám na Path of Exile.
  • prudislav
    pokud já vím tak torchlight měl tenhle vizuální styl mnohem dřív než "Diablo" 3
  • Tak T2 som presiel na jeden zatah a je to fakt paradna zabava. Fajn je ze ma hrac zviera ktore moze posielat na nakup/predaj do mesta a nemusi sa s tym otravovat. Tak isto budovanie skill tree podla seba je vyborne (pre mna asi najvecsie minus v D3 ako aj v podstate nepouzitelnost vecsiny skillov v D3). Na druhu stranu v T2 mi prisla mapa a vobec postup v hre dost neprehladny a casom som sa v tom stracal. Dalej niektore questy su fakt strasna haluz a hlavne hladanie nejakych uplne zapadnutych a aj neviditelnych pak je fakt na hlavu (vid quest s poskladanim robota). A tiez pre mna nepochopitelny trend od D2, ze posledny akt je tretinovy az stvrtinovy rozsaom oproti ostatnym. Ani som si neuvedomil a T2 skoncilo, aj samotny finalny boss sa mi zdal dost slaby.

Ale co podla mna prida T2 masivne na hodnote je ze by snad kazdym dnom mal vyst aj editor a modovacie nastroje. Bude zalezat do akej mieri sa bude dat T2 modovat ale ak to bude slusne tak vecsina minusov odpadne - budu sa dat upravit modom.
  • Veskoslav
    Takže když ti někdo řekne, že jsi hlupák a bezmozek, tak když mu jednu za odměnu nenatáhneš a jenom se pousměješ, tak je to znakem vyzrálosti? Aha, dobré vědět......
  • někteří lidé si nelibují v násilí a snesou i popíchnutí od ostatních. Tmou se říká psychicky vyzrálá osobnost.
  • ne díky.
  • Pro mě je plusem cena, LANka a relativní nenáročnost. Jinak je to prostě klasika. Vítězí u mě D3, ale tohle je taky fajn a jsem rád, že tu existuje takováhle alternativa.
  • Heh, takže další, kdo si myslí, že lidé opačného názoru jsou vždycky trollové...
  • Má pravdu ten kluk, akorát je nepochopen....
  • sankuri
    Jen skoda te grafiky, kresleny styl proste nezkousnu Borderlands to same.
  • Veskoslav
    No tak možná na obtížnost normal je to, že nepřemýšlíš a to ještě v klasickém módu, nikoliv hardcore. A ten, kdo tvrdí, že u toho občas nepřemýšlel, jak co nakombinovat či kombinovat tak, aby nezemřel, tak kecá. Přijde mi, že prostě chceš urazit. Když to vezmu kolem a kolem, tak tvou definici můžeš vztáhnout na jakoukoliv hru tohoto typu. Od Diabla až po Torchlight II.

A je zajímavé, že vždycky se někdo najde, kdo začne někoho urážet.....Vsázel jsem na trola, že začně urážek hráče Diabla, ale ty jsi to vyhrál....A chtěl bych vidět, jak by jsi to některým mým známým řekl, že jsou bezmozci. To ty by jsi pak nejspíš byl bezzubák.
  • Při pohledu na první screenshot mě napadlo, že to graficky vypadá jak Fable 1 resp., že to je screenshot z Fable 1 :)
  • On to na své 386ce nerozjede *1*
  • So lame,
    T2 je hra pro kazdyho kdo ma rad lety proverenou klasiku a tohle retro mu paradne vyhovuje. Je to uzasny mlatici relax, zadne slozite herni elementy... proste se midli potvory, lootuje o sto šest a sem tam hodi nejaky skill point. V jednoduchosti je krasa a za ty pracha parada. Jinak engine je naopak hodně příjemnej svojí komixovou nadsázkou.... Navíc T2 nabízí skutečne řežebnou hratelnost, luxusní boss fighty, netradiční postavy Outlandera a Enginnera.
    A za tu cenu, parada
  • vasekveselej
    Je libo českej Lets play ? http://www.youtube.com/watch?v=TT2cVjNne8o&list=UU_U8uGqR-hOP6p21-_1HOfg&index=7&feature=plcp
  • Spomínam ako sa všade vypisovalo, že Torchlight 2 nemá šancu uspieť ak ho vydajú po D3, paradoxne, podľa môjho názoru, nakoniec D3 Torchlightu pomohlo. Na Steame sa už pekných pár mesiacov drží v TOP 10 a verím, že mu to ešte nejaký čas vydrží. Skvelá cena, pozitívne ohlasy z celého sveta. No kto by to nekúpil. Malá, veľká hra, to je Torchlight 2.
  • já prostě tu grafiku nepřekousnu :(
  • tak to sry, pokiaľ to myslel takto, má somozrejme pravdu :)
  • walltar
    Tak vzhledem k tomu, že diablo 3 je dělané pro lidi bez mozku tak většina jeho hráčů ho ani vypínat nemusí. Já jediné čeho lituju, že sem si to koupil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit