Přejít na výpis diskuzí
Total War: Rome II předvádí umělou inteligenci na velmi vysokou obtížnost
9.8.2013 | Aleš Smutný
128 příspěvků
-
Can minor settlements be upgraded in the campaign to have walls on the battlefield?
No only province capitals have walls and only they will have walled siege maps on the battlefield.
What the ....??!! Když vezmu v potaz že Magna Graecia obsahuje Sicílii a jih Itálie - tak jenom římani budou mít hradby - a co sakra Syrakusy - dávný spojenec Sparty?? Ty měli ve své době jedno z nejlepších opevnění....nebo jsou tam snad i nějaká malá města?? Tohle by vůbec neodpovídalo prologu....vlastně jsem z toho zmatenej.... -
-
řekl bych, že právě Syrakusy budou hlavním městem té provincie. každopádně bitvy o osady, které nejsou hlavním městem té, které provincie se nemusejí vůbec odehrávat uvnitř osady, ale třeba v prostoru vedle (stejně jako v empire). údajně kvůli velkému počtu regionů (3-4 na provincii) - aby vetšina bitev ve hře nebyla jenom o mrcasení s beranidly a dobývacími věžemi.
-
-
http://maps.totalwar.com/
nejsou - právě že nejsou....no já tomu rozumím, ale jsou města, která bych chtěl dobít - tak nějak postaru :D
-
-
-
Hehe. Hezky, ale když jednu zakusíš vítězství stylem, že správnou strategií a použitím jízdy v pravý okamžik rozdrtíš nepřátele, kteří mají 3x více mužů, tak je to paráda.
-
Coldmeat247 by tu bitvu asi odehral lip :P
-
-
Ano,hráč sice udělal řadu chyb,ale co si budeme povídat?ti,co hráli Rome je určitě zezačátk udělali taky (aspoň já tedy ano)ale ne tom vůbec nezáleželo protože AI si jízdy která je obchazí zboku jednoduše nevšimalo,nebo tam poslalo jednu pomalou falalngu,kterou opravdu nebylo těžké přemanévrovat...
-
Stále čekám na to, že předvedou něco strategického, ne rozestavím si jednotky a teď se budu hezky koukat jak ty jednotky bojujou, jéééééééééééééééé podívejte a támhle letí ptáček
-
-
to že jenom rozestavíš jednotky a pak se koukáš není problém tý hry to je TVŮJ PROBLÉM a mimochodem nechápu na jaký video ses proboha koukal *3*
-
tohle neni starcraft.
-
-
Už se ví jak to bude s doplňováním posil? Jestli jako dřív se budou muset přecvičovat a nebo to bude automaticky pokud budou ve městě nebo mít u sebe generála.
-
-
Pokud se ptas jestli jednotky ktere ztratili v bitve cast svych muzu se budou doplnovat tak ano, ale za urcitych podminek.
-
Psali, že budeš mít omezený počet oddílů(legii) a ty se budou doplňovat.
-
-
Co to sakra má bejt za falangu ???????? falanga se vyznačovala dlouhejma kopíma (3-4 metry) ale tohle je směšný to už se i římské triari víc podobají falanze tohle jsou prostě kopiníci s nataženejma kopíma ale né žádná falanga !!!!!!!!!!!!!!!! a jakýho de-ila v CA napdlo to že jízdu půjde používat stejně jako rytíře ve středověku !!!!!!!!! absolutní ignorace starověké taktiky *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
údajně mají být ve hře dva druhy falang - jedna s obyčejnými kopníky (ve videu), schopná reagovat na útok z boku a druhá statická "ježkovitá" , ale bez možnosti reakce (pro natočení nebo pohyb potřeba rozpustit falangu - podobně jako s pikenýry v empire). zajímavě zní i dva druhy želv pro římany
-
-
díky tak to jsem nevědě to by pak bylo něco jiného...
-
-
Falanga je název čtvercové formace. To nemá s délkou kopí co dělat. A k té jízdě. Equites se pravda pro tento úkol nepoužívali, ale pramáti středověkých rytířů - starověcí katafrakti - pro nájezdy do linií pěchoty byli přímo stvořeni.
-
-
jasně to že je falanga název formace beru ale takle prostě falanga nevypadala (to že 1. řada sevře štíty a napne kopí není falanga) k té jízdě u katafraktů je to pravda ale obecně ve se ve starověku považovala za nejdůležitější složku armády pěchota a tohle s jízdou BEZ TŘMENŮ dělat prostě nešlo (nemyslim to vtom videu ale třeba v bitvě o nil)
-
-
Ale hovnoo meleš sračkyy.
-
-
můžeš mi říct včem melu sr@čky????? vtom že tohle římský equites nedělali?????
-
-
a mohl by si trochu rozvést ty taktiky, myslím to s tou středověkou a starověkou jízdou.
-
-
Máš pravdu s tou jízdou. Taky se mi to nezdá... ty třmeny se do evropy dostali až 700 let potom
-
jj klidně ve starověku neznali třmeny a proto jízda nebyla nai nemohla být účinná kdežto středověcí rytíři třmeny měly a porto mohli najet do pěchoty nepopadat u toho
-
-
-
ha ha a včem je to VERY HARD AI ? v tom že ho rozdrtila římská přesila nebo snad to, že zapoměl jízdu v lese : )) Opravdu šílená AI !! římané se rozběhli a nikdo je nezastavil ... vamakané jak sviňa : )
-