-
Ještě jak si psal že je bezpečnější v Napoleonovy útočit bokem no já ti nevím pokud se bokem nastavíš takové HMS Prince Royal která má 55 děl tak to asi nebude extra bezpečné :)
S tím útokem na bok si mě špatně pochopil když lodě jsou u sebe cca 10-20 metrů tak se hází všechno možný aby se loď přitáhla. a přitáhne se boky. V Rome 2 je námořní bitva otázka pár sekund a je tam plno blbostí . . . . vůbec si s tím nevyhráli jako v Napoleonovy a nemůžeš přece obhajovat odfláknutou věc dobou. Ať je hra v kterékoliv době tak se dá krásně propracovat aby to mělo grady. "nechce se mě o tom už moc psát to už musíš posoudit sám" pokud se o to nejak zajímáš že někde je sakra chyba. -
KREI: Jaj člověče a ty myslíš že ve starověku loď byl obdélník nahoře s rovnou palubou kde byl čtverec vojáku která přídí narazil do lodi a pak z přídě na ní skákal.
V shogun 2 a Napoleon byli lodě propracovaný až do poslední paluby kde to vypadalo že to žije na lodě šplhali loď měla zničitelné paluby hlavně byli pěkně postavené a boj vypadal krásně reálně ty vůbec nevnímáš to co jsem ti posílal.
Tarování ne nepotopil většinou loď jenom poškodil některé lodě byli to ani neškráblo jako třeba lodě Venetů. Bojovalo dlouho odstřelováním taky při výsadku se lodě museli pořádně zafixovat háky a lany. V Rome 2 je Obdelník z kterého trčí vesla tohle je u tebe propracovanost ??? Velice rád ti připomenu jak vypadali lodě v Antice.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7da52cJLwW8#t=53
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CZBFcxqlzg4#t=335
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XsbDg-CJvS0#t=358
Já nevím jestli to tam nevidíš nebo si to nechceš připustit ale zatím každý kdo hrál všechny Total war to tam prostě vidí že ty námořní bitvy na rozdíl od předchůdců jsou hrozně spraseny a odfláknutý jako hrom. Možná by ses měl znovu podívat na videa co jsem ti posilál poprvé a popřemýšlet o tom potom by si to tam určitě viděl tu atmosféru té bitvy to že ta loď s posádkou žije že boj je reálně různorodý. -
ale chod do pi c e ty ko k kot :))
-
ale ako sa da pobavit vzdy na tom :D
-
Werdes: a ty už jsi zjistil, co je to parafrázovat? Jinak tvoje starost o mé znalosti je dojemná, ale ten, kdo těm slovům nerozumí, jsi zjevně spíš ty. *1*
-
Hrál jsem všechny TW od Shoguna 1 (takže všechny) ....a ty očividně s něčím nesouhlasíš, tak příště spíš napiš s čím ...
-
Tomu říkám stěr :D
-
Tak sem si kuli těm rádoby krutopřísnejm dětem co kradou nicky a myslej si bůh ví jak to neni geniální založil taky registrovanej účet...
-
Já třeba s kámošem valíme Makedonie + Atheny
-
Bratia Slovaci se zase ukazuji v plne parade. Pokud uz mas potrebu lezt na cesky site, tak alespon dodrzuj pravidla slusneho chovani, ty d.bil
-
čoveče - já mám pocit, že ty to tady navštěvuješ hrozně rád.... *1* *1* Jelikož ti to tady vždycky udělá radost *3*
-
Ježiš tady je zase true hardcore MLG drsňáků. :)))
-
jj na to jsme pak taky přišli, hlavně ale kvůli tomu že potřebuješ celou provincii pod kontrolou pro to abys mohl vynášet edikty, ale i tak se nám nehrálo zrovna špatně..
-
Oprava *Atheny + Epirus nebo Epirus + Sparta
-
Další co se neumí slušně chovat fakt blbečci debilní tady.
-
Tohle spojenectví je špatné, Sparta nemůže s nikým obchodovat.. musí dobýt Atheny aby mohl.. Doporučuji spíš spojenectví Atheny + Epirus nebo Epirus + Atheny.. je to dost blbé taky jsem chtěl být s Athenama spojenec a nakonec jsem je musel zníčit :-(
-
Kriste co za pako furt používá můj nick ...
-
Jako například teď....a dotyčnýmu blbovi: léči si mindráky jinde a ne v diskusi o hře....
(ano, následujícím příspěvkem svoji blbost potvrzuješ) -
ked je 55 euro palka nech si to kupi v obchode stoji to 40 :D a ked je aj to vela a nevadi mu cakanie nech si to objedna z britanie za 30 alebo pocka moment na zlavu :D kvoli tym par hodinam si to vsetcia nakupili na steame hned a teraz riesia ze to bolo drahe ako keby vsetky preordery na steame v eurach niesu drahe
-
Táhni už prosim tě ty ho.ado ,takový čuráky jako red miluji.