-
Vypadá to tak. Navíc se určitě změní časem dost věcí... :(
Co to je za módu vydat ho*o a pak ho nějak upravovat do finální podoby. Zrovna jsem dočetl Rybkův článek o základech programování a vypadá, že na hledání chyb zde se sra*o nehorázně. Pamatuji přednášku o Oracle databázích kde mistr říkal jak moc věnují čas hledání chyb a taky jsou tím známy a jejich produkty jsou dobré. Tam byl ale rozdíl. Kdyby Oracle vydalo ho*no zákaznicí by se nasra*i abyl by prů*er. Zde se řekne super 9 z 10 a hotovo... Navíc hráči nejsou moc aktivní ve stěžování apod. Je jím to celkem jedno...
Takto prostě čekat na nějakou finální edici :( A tahle nehotová věc z minimálně čtvrté dimenze je takto oslavována jako když Aštar Šeran sliboval věčnou lásku. Možná recenzent dostal přímí zásah Šambalou 1024 ve spojení s energii ze solných sloupů v Maďarsku ale i tak to je moc. -
Ty nemáš vůbec žádnou sebereflexi člověče, nebo si troll, jiné vysvětlení není. Opravdu si myslíš, že hra v tomhle stavu, má mít 9 bodů z deseti? :)
-
Kdy byla v TW složitá ekonomika? nebo teda, který užitý model za ni pokládáš?
-
Já miloval na Total War složitá ekonomika (já jako vudce naroda) + reálné bitvy bohužel ROME 2 nemá nic z toho příliš zjednodušené a bitvy arkádové a námořní bitvy tam to Napoleon a Shogun 2 totálně drtí.
Celkem by mě zajímalo co je k tomu to vedlo. Zkušeností mají hodně hlavně tuhle hru proslavili skalní fandové co milují tyhle piplačky s ekonomikou a realistické bitvy. Tolik slibů a článku o revoluci pomalu a jedinečnosti a takhle to šíleně odfláknout a zjednodušit.
Prostě to nechapu. -
Na Alien colonial marine taky všichni nadávali a jak je ta hra potom bavila. A toto určitě dopadlo líp.
-
Až se pan recenzent bude nudit, najde si chvilku mezi hraním tohoto 9tkového "skvostu", mohl by si projít FB officiální skupinu https://www.facebook.com/TotalWar a pročíst si autentické reakce lidí, kteří chtějí vrátit peníze and so on:)
Jinak tuhle recenzi beru jako čistou PR záležitost, hamba! -
nevyhazuje se ti jen tepelná pojistka?
-
a ty zřejmě neumíš číst, reaguji na jeho koment kda píše že člověk při hraní nevyužije víc jak 4GB RAM což je blbost
-
"bohužel nese i porodní bolesti v podobě hardwarové optimalizace. Po těch ale za čas nebude"...
Takze mam tomu rozumet tak ze, pockat nez to bude radne opatchovano a pote zacit hrat? *7* -
už jsem unavený ... problém = prodej
-
Protože se s některými recenzenty znám. Osobně mě překvapila reakce, když se mě ptali, jestli mám originální verzi, jelikož se jim hra systematicky updatovala. O pátečním patchi toho moc nevěděli. Přesně netuším, proč tomu tak je, ale pokud budeme uvažovat, že vysoká čísla hodnocení razantně zvyšují problém, nemusíme chodit pro odpověď daleko.
-
To bude tím, že oni sami games.cz s devítkou nesouhlasí. Ale když už ta devítka byla zaplacena...
-
AC3, který byl sice zabugovaný, ale dal se hrát dostal 7 a tohle nehratelné svinstvo po vydání má 9 :D.
-
osobne temhle teoriim o tom že by recenzenti meli lepsi verze neevrim, proc by vyvojari zadrzovali nejake patche?
-
diky všem za feedback:)
-
Parodoval tím uspořádání Falanga. Místo falang řval failing.
-
Na tohle jde reagovat jediným možným způsobem: lol:)
-
To je ještě dobrý ,můj nepřítel z řad avernů po začátku bitvy se přímočaře rozběhl přes celou mapu nehledě na nepřítele a na konci se zastavil a to byl konec jeho strategických plánů ,protože pak jen stál a nechal se kosit práčaty.Nutno podotknout ,že se mi to stalo pouze jednou ,ale i tak to je moc :D
-
První bitva - nepřítel na něj opakovaně nabíhává, ale cca 5 metrů před jeho jednotkama si to vždy rozmyslí a postupně se tak nechává postřílet prakovníky a oštěpaři. Dále tam AI příliš nerespektuje metodu "kámen-nůžky-papír". A druhou, námořní, bitvu snad netřeba popisovat.
Jo, ještě je tady pokračování: http://www.youtube.com/watch?v=SGFcUWzzO-8 - tam si bere na paškál nesmyslnost vlajek. -
Lol jsem jediný kdo s recenzí souhlasí a oni mě smažou. Trvám na svém, hra je skvělá a 90% těch údajných problémů jsem nezaznamenal. AI občas vynechá, ale za to se nestřílí. Chybí mi jen ta krev.