-
Souhlasím s recenzí. A většina z těch, co tu stále nadávají jsou ti, kterým hra jede i přes nastavení na ULTRA/EXTREME jen na LOW a proto už hru víc nehráli, jinak by nemohli tvrdit, že je nehratelná, špatná AI (přitom prakticky stejná ve srovnání s jinou TW hrou)..
Mimo to, ta akčnost a spád bitev se mi velice zamlouvá, alespoň je to reálnější a člověk má pocit, že jsou to skuteční bojovníci a ne jen umělé figurky, které do sebe "hodinu" na oko rubou a přitom nikdo nepadne a jen se kalkulují výpočty..
Ale chápu i ty negatíva. Možná bych mluvil jinak být v kůži těch lidí, kteří mají problémy s hrou, ale rozhodně bych se nevyjadřoval tak přehnaně, protože krom optimalizace, grafiky je to dost solidní hra. -
Zlodejska vymluva. Kdo chce krast, zdycky si nejaky duvod najde.
-
nikdo nic neodsuzuje, jen uzivatele 0,kteri nejsou tak stastni jako ty / a ze jich neni malo) si proste stezuji, ze hra nei optimalozovana. A kecy typu, vzdyt to tak bylo vzdycky fakt nemusim. uz by se to kluci vyvojarsky mohli naucit....
-
ve světě je podle gamerankings průměrné hodnocení 84%. padaly i vyší známky než 9/10, čili bych hodnocení 9/10 nedramatizoval. startovní problémy byly u všech dílů (vždyť i původní rome byl na startu, než vyšel patch 1.2, o nervy) a páteční patch mně osobně s plynulostí docela pomohl. hratelnlostě je podle mě rome 2 zatím žrádlo, i když mám po prologu nahráno sotva pár tahů a vetšinu času si jen tak povrtávám v encyklopedii *4*
-
Tak to fakt nechápu, vsadím se že polovina z vás, kteří tu hru odsuzují ji ani nehrály, já ji hrál, žádné pády FPS jsem nezažil(!), jen mi hra jednou spadla ale to se snad dá prominout. Takže že se vám hra seká apod. neznamená že se to děje všem. I když přiznávám že 9 je moc, já bych hodnotil 8/10 :)
PS: je to můj názor,pokud s ním nesouhlasíš tak se aspoň vyjadřujte slušně :). -
Jako vlastník originální hry doporučím před koupí hru napřed vyzkoušet jiným způsobem. Mám nahráno 4 hodiny a z toho jsem zkoušel pouze nastavovat hru dle oficialniho fora, aby mě jela alespoň na minimum. Po včerejším patchi žádný rozdíl. Ostuda. *5*
-
Přečtu si recenzi, přečtu si komentáře, a zase nic nevim *15* Člověk aby si to fakt stahoval nejdřív z toho warezu na vyzkoušení.
-
Na Games chodím jen kvůli zajímavým článkům a komentářům k recenzím, recenze jako takové zde nemají žádnou hodnotu, to se opět potvrdilo.
Včera jsem Rome II stáhnul abych se podíval jak to vypadá, nerad kupuju zajíce v pytli. AI nejotřesnější co jsem za dlouhou dobu viděl. Jeden by si myslel, že když je to xtý díl tak bude opravdu vyšperkovaný. Na to že je jeden díl jako druhý, nic moc. Pro mě je nejlepší Empire. -
Mně se recenze líbí. Je dlouhá, je v ní spousta informací o hře, je vidět, že autora hra zajímá, hru pořádně hrál a má, co říct. Srovnejte to s některými jinými recenzemi tady i jinde.
-
Já měl na mysli vyvážit finance s válkou. Mě se třeba často stálo prohráno pár bitev a totálně selhala ekonomika. Nebo spokojenost novoty vs bušido také ROME: Barbarian kdy jsem chtěl přejít na křesťanství a začali se mě bouřit města do toho válka skoro žádný finance.
Tenhle model jsem měl na mysli i když rozumím že nazvat to složitou ekonomikou nebylo nejlepší ale mělo to naznačovat že to bylo lépe udělané po ekonomické stránce a města měli více problému jak je udržet než v ROME 2 s kterým se to moc nedá srovnat. -
Dík, to se hold občas stane :) Příště si na to dám pozor :)
-
osobně hraju hodně hry od paradoxu a k total war si občas odskočím když potřebuju vypnout ale rome2 mě příjemě překvapil... asi to bude tím že jsem neměl vysoké očekávání. ale chápu i lidi co jsou spíš zklamaní... za mě fajne 8/10 *3*
-
ne AL ale AI mas tam překlik a to pěkne blbéj
-
Přečetl jsem si komentáře a některé byly i k věci jiné zase totální blaf, jak jsme již tu zvyklí. Jinak k jádru věci. Asi patřím mezi těch hrstku těch kterým to šlape v pohodě a funguje, jak má. Jak po stránce grafické (ano, pár kazů se najde, ale žádný, který by kazil celou hru) herní mechanizmy fungují, jak mají, i AL. Já s tou devítkou souhlasím, ale fakt nemám tyto problémy, které píšete. Tento komentář píšu z důvodu, abych jen vyjádřil svůj názor a nechci zakládat nějaké "plamenné diskuze" A je na Vás, jestli mi budete věřit nebo ne :)
-
Uměla inteligence Rome ii je blbá ale umělá inteligence pana Smutného je na tom hůř
-
Asi lidi nevíte, že recenze je subjektivní pohled recenzenta na hru a tímpádem může dát jakékoliv hodnocení, které si, podle něj, hra zaslouží.
Prostě to neřešte a najděte si recenzi, která hodnocením vyhovuje vašim zkušenostem se hrou.
Pochopím hádat se tady kvůli konzolím vs. PC, GTA V, COD atd. (je alespoň sranda to číst), ale kvůli tomu, že někdo si dovolil dát jiné hodnocení, je dětinské. -
S questy a bojovým stylem souhlasím. Proto jsem hrál mága ( + spell mod). Questy, které přichází odnikud a zase se sami vytrácejí, to bylo také přehnané. Ale to ostatní mi až tak špatné nepřišlo, vůbec ne. Ačkoliv mám Skyrim silně pozměněný módy. Ale i přes některé chybičky a AI blbečky mě hra bavila. *4*
-
Jak to, že je možné psát komenty k PR článku?
-
je to tak, hra je to na 9 z 10 jen si ji nezahraješ :)
-
škoda jen, že tvůrci lhali, že hra bude stejně náročná jako shogun 2, což ani z daleka není v současném stavu. hra se jako vždy rojí bugy a je neoptimalizovaná až běda. můžeme doufat, že jako vždy to tvůrci za záplatují nicméně ti co jim šel na starším pc shogun obstojně s rome utřou.