-
Recenzent patrně nehrál předešlé tituly ze série Total War, příliš nerozumí hrám jako takovým, je hňup a dost možná také dostal zaplaceno a dělá reklamu společnostem CA a SEGA. Reakce na článek? FACEPALM
Pane "redaktore": sundejte si klapky z očí. -
Tys asi dlouho nebyl v obchodě s hrama co? :) 55 euro není žádná "pěkná pálka", nové AAA hry takhle nějak stojí naprosto standardně. To za prvé. A za druhé, pokud nejsi super hardcore fanboy série, který by to musel mít hned, tak si stačí uvědomit, že je září. Říjen a listopad nějak přežiješ a v prosinci přijdou velké vánoční slevy na Steamu, kde TWRII určitě za nějakou menší cenu bude. Navíc tou dobou bude hra už více či méně opatchovaná.
-
Poslední příspěvek k tomuto. Nejsem zloděj, nejsem hloupý, nejsem chudinka, ani nic z toho co o mě píšeš, neznáš mě, nic o mě nevíš, tak si to příště odpusť. Jsem ochotný bavit se i argumentovat o tématu, ale ne s člověkem, který mi řiká, co mám dělat, jak se mám chovat a cíleně mě uráží. To jen pro příště...
-
no ked niekto zaplati 50eur za hru tak nie..nie je ochotny cakat a je nespokojny!! neviem či si taky sprosty alebo to nechapeš..
PS: chcem vidiet total war na konzole, taku hlupost som davno nepocul. Nedalo by sa to ani ovladat na gamepade a bolo by to pre teba moc zlozite..vieš..rozmyslat, historia, diplomacia..a tak. :) -
CainPullo@tiscali.cz
A jestli to pořád nechápeš tak tohle by ti mohlo pomoct. (učení z nikoho nespadlo)
http://www.garyb.0catch.com/casualties/casualties.html
http://www.garyb.0catch.com/battleline/battleline.html
http://www.garyb.0catch.com/cavalry_charging_infantry/cavalry_charging_infantry.html
Je tam toho hromada hlavně ten druhý odkaz
*3* -
a este ad hardware: na prekvapenie mi to nelagovalo, a to nemam doporuceny intel ale phenom II X4
-
Nepsal jsi, ze mas zajem o strategie, ale za mas zajem si predem hodinu vyzkouset hru. Nenadavam ti, konstatuji skutecnosti, uz jsem ti napsal, ze nazyvam veci pravymi jmeny. Kdyz si chces hrat na chudinku, ktera si nedokaze vybrat hru, budiz tedy chudinkou. Jestli se ti to nelibi, chovej se hrde a nehraj si na chudinku. Ja treba nemam zadny problem si vybrat hry, ktere se mi libi a ktere me bavi a to na zadne platforme, warez k tomu nepotrebuju.
Jestli o necem neco svedci, tak to, ze clovek, ktery tady propaguje warez a tedy se bytostne dotyka zivobyti spousty lidi a povazuje to za normalni a opravnene, se citi ukrivdeny, kdyz je nazvan chudinkou, coz ho naprosto nijak neohrozuje. -
priznavam sa, stiahol som si to na skusku a nechytilo ma to, ide o to totalne prekopanie gui(pre mna to je oprava niecoho co fungovalo v predchadzajucich castiach). Znechutilo ma to, nemam chut objavovat, co ktora ikonka skryva.
ad AI: prvych par bitiek, a mozem potrvrdit tie youtube videa :/
vlastnim 1. a 2. shoguna, rome, a 2. medieval. zatial rome 2 nekupujem, ale budem sledovat modersku komunitu,a ked vydaju zmeneny gui, tak potom sa uvidi
btw rome uz zmizlo z mojho disku -
prosim ta , neklam, ked frame cap je na 66 FPS max ... isto hru ani nemas len si chces zanadavat ked tu taketo bludy píses o benchmarku ... a ano benchmark je na ho*no
-
vam asi nedochazi ze ikdyz ted zrovna treba 24Gb nevyuzije tak za par let urcite a nemusi nic dokupovat...ja mel taky pred sedmi lety 4gb ktery vubec nebyly potreba ale funguje do dneska a spusti mi to kazdou hru tak nevim co tady resite...
-
No, kdyz pc hraci umi nadavat a jsou se vsim hned nespokojeni a nejsou ochotni ani platit ani podrzet sve vyvojare, tak neni divu, kam se to pc hrani vyviji. Ale jak se rika, kazdy je sveho stesti strujcem. Vyvojare tohle akorat znechuti, dalsi dil se udela na konzole, konzolisi to vdecne prijmou a PC prijde o dalsi vybornou a exkluzivni serii, kvuli ktere se vyplati koupit notebook ne jen na praci za 25, ale i na hry za 50 tisic Kc.
-
Podle mě bys mohl s reklamací uspět už teď - zvlášť jestli například nespustíš hru na minimální konfiguraci nebo prokážeš, že na krabičce / v reklamě atd. jsou vyloženě lživé informace. Ale nevím, nijak jsem to nestudoval.
-
Mám mimo jiné i PS3, díky za nabídku, co si mám koupit (i když napsat člověku, který má zájem o strategii, ať si koupí PS3 je hodně zvláštní...). A příště prosím bez těch nadávek. Je zajímavé, jak lidé, kteří se ohání morálkou, ví jak se lidé mají chovat a co mají dělat, vždycky mají hubu plnou nadávek. Už to o něčem svědčí.
-
Total War miluju, ale je fakt, že Rome 2 má mizernou AI, ve většině případů nedělá zhola nic. Oproti Shogunu 2 nebo Napoleonovi mi to připadá jako strašný omyl. Hra padá, různě. Hra v různých fázích "laguje". MP nehraju, ale co jsem četl, je to stejná "sláva". Pevně doufám v další patche, páteční údajně opravil jen FPS na některých sestavách.
-
Jsem dusevne naprosto v poradku, mam spickovou kondici. Jestli nechapes, ze svymi recmi propagujes warez, tak jsi ke vsemu jeste hloupy. Nikdo te nenuti davat za hry penize, muzes si misto nich treba cist knizky nebo hrat free hry, kdyz jsi chudinka, ktera si neumi vybrat z bohate herni nabidky to, co ji vyhovuje.
Kdyz se ti nelibi steam a je podle tebe spatny, nepouzivej ho. Kup si PS3, tam je presne to co zminujes, moznost zahrat si hodinu full verzi nekterych her. -
:D
jak by rekli amici - you made my day
zchekuj kdyztak pak "most played steam games" na googlu -
Ty asi nebudeš uplně v pořádku co? Myslim duševně? Nepropaguji warez (jestli umíš číst, tak jsem nepsal, že jsem si to stáhl z warezu - z warezu jsem si nic nestáhnul už asi deset let nejmíň), poukazuji na to, že neni fér dávat velké peníze za software, proti kterému se většinou nedá nijak bránit, když je nekvalitní. Dnes už u většiny her neexistují dema, recenze jsou subjektivní názor, jak se všude hájí, a vývojářská studia hry vydávají ve stádiu beta, které vydávají za plnou hru a až po letech po veřejném testování se největší problémy opraví.
Kdyby na steamu byla u každé hry možnost hodinu, nebo dvě si ji nezávazně vyzkoušet a pak se rozhodnout, jestli zaplatím, neřekl bych ani slovo. -
to je na hlasku roku chude studio
-
Co je reálného na tom, že je po pěti minutách vlastně po boji? Tady v téhle hře skoro neexistuje morálka, kde jakákoliv jednotka dokáže do 10s zdrhat.
-
Chudé studio... Jasně.