Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Na tohle mě napadá jedna hláška z hry Záskok z Divadla Járy Cimrmana: "Bože, Bárto, ty jsi tak hloupej, až je mi tě někdy líto." *15*
  • Hry jsou spatne ze dvou duvodu 1) jsou stejne nebo 2) jsou jine.
  • Nenecham aby se o me otiral dementni cur@k, ktery si nevidi ani na spicku nosu.
  • rum je klasickej hidiot typu, ja mam (nebo se tak aspon tvarim) prachy, a nebojim se to dat najevo *6*

a vsechny jeho argumenty zacinaj, to vy zebraci nikdy nemuzete pochopit (nebo se to aspon nejak obtoci okolo penez)
  • Total War. 3. září. Nedávali jsme-li ve škole pozor (!), použijeme google.
    Plus je to hned po velkém herním veletrhu, kde se dá udělat pěkná reklama.

Nic to samozřejmě namění na tom, že hra není ve stavu, v jakém by při releasu měla být. Na vině je však opravdu SEGA jako producent.
  • Máme před sebou přátelé hru, která v podstatě už vyšla X krát. Jednou se mydlili rytíři pak zase samurajové. nabízí se jedna otázka: Jak to dokázali takhle zk...it ??? Asi měli v popisu práce: pořádně je neřády nase..te. Jinak mi to nedává smysl. . )
    *8*
  • Bude videorecenze? Moc me zajima jak vypadala verze kterou hral pan recenzent
  • Ohanim se tim proto, ze zrovna vcera jsem si notebook vybiral a zvazoval jsem, zda se mi jeste vyplati investovat do nejakeho, ktery zvladne i hry nebo uz to hrani necham jen na konzole.Protoze hrani na PC mi prijde cim dal tim vic neutesene. Desktop je levny, ale neprakticky, u me uz dlouho nema misto. V prvni rade maji prednost pracovni zalezitosti a rozhodujici je mobilita. Hry jsou az podruzna zalezitost. Proto jsem si vybral http://www.czc.cz/ultrabook-asus-zenbook-ux51vz-cm042p/116939/produkt.
  • Tikov
    Kouknou na AngryJoe na YT. Myslím, že je dost výstižný- takže tak půl roku/ rok počkat než to odladí.
  • Propagujes warez = jsi zlodej, nechapes ze propagujes warez = jsi hloupy, delas ze sebe chudinku, jak je nemozne si vybrat bez warezu hru. Nic z toho jsem o tobe nenapsal bezduvedne a neopodstatnene. To co pises a jake nazory prezentujes mi te dava poznat. Jak se prezentujes, tak o tobe soudim, je ciste v tvych rukou, co tu o sobe rikas.
  • Magister_Peditum
    Tak my se uchylujeme k vulgarismu, vašnosto? No, alespoň se vyřešilo otázka, zda má cenu brát tě vážně. Nemá. Tak s Pánembohem. *14*
  • neviem ako si predstavuješ multiplayer na gamepadu kde musis rychlo reagovat..nie je to to tahovka..je to rts
  • Plány recenzisty zhati naši vepři boubelati.

I když místo toho naši bych dal možná také.
  • Myslím že je vysoce pravděpodobné, že SEGA prostě na CA tlačila že to musí vydat teď i když by hra potřebovala tak ještě 4 mesíce a co jim mohli říct, když to dělají za jejich prachy že *4* . Co moc nechápu je proč trvají zrovna na tomhle datu když zrovna v tuhle roční dobu je trh s hrami dost přesycený, jasně hráči GTA nebo ARMA nebudou jejich cílovka ale zrovna GTA V je jedna z těch her co si koupí asi každý kdo může, když si mám rozmyslet jestli dám měsíční herní budget za ROME 2 nebo nové GTAčko tak sorry CA a to mám vaše hry fakt rád *1*
  • Pekna palka to mozna neni pro nekoho jako vy, komu herni spolecnosti zaplati za devitkova hodnoceni. Ale pro vetsinu lidi to palka opravdu je.
  • Mám hotfix na 1. patch a hra se mě seká upe stejně na nejnižší i vyšší nastavení *8*. Tudíž nesouhlasím, že je bez problémů. Stačí se podívat na oficialni forum, kolik lidi ma stejne problemy a to maji i vykona železa.
    Nezbývá nám nic jinýho než bombardovat oficialni forum, at to daji do kupy do dalšiho patche bo ja si chci taky zahrát sakra. *5*
  • Myslim ze sem chodim dyl nez ty, zmrde, ale kdyz dojdou argumenty, tak co ti zbyva, ze? Nejspis to delas ty sam, kdyz te neco takoveho napadlo.
  • Ja bych to zkusil, jestli ji mas pres Steam, pozadat alespon o refundaci na Steam wallet. Mne to tenkrat uznali u Legends of Pegasus.
  • Rume, nevim jestli trolis, nebo to myslis uprimne, nicmene ohanet se hernim notebookem za 50 tisic, kdyz za pulku tech penez mas hodne dobry desktop, to vazne neni logicky argument.
    Osobne notebooky nesnasim, jsou predrazene, malo vykonne (na tu cenu) a prehrivaji se + se rychle zasvini prachem a o moznosti upgradovani radeji ani nemluve.
  • Magister_Peditum
    Co, kdys se nejdřív zeptal RUMa, kde on bere své ekonomické modely - když už s tím začal... *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit