Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kdo tě navedl na tu myšlenku?
  • ..nebavil sem se o subjektivitě ale o přejití faktů...tahle hra je ve svy podstatě úžasná..neotesaný kámen z ušlechtilé rudy...ale to že boje nejsou total war to je fakt...jeden malý přiklad za všechny..ultimatní oštěpaři s brutálním dostřelem a ohnié střely...o) nehledam realismus za každou cenu..to vůbec ne ale tohle..:)..hranc nikdy neni potrestanej za spatne predsunutý strelce..pesi jednotky jsou takl rychli ze stihnou utect do bezpeci..kde je to potrestani za spatne udelanej tah..?...)
  • Mě nejvíc překvapila averze každého státu k obchodu, co se týká diplomacie. I když mám u nich celkem vysokou reputaci. Vždycky jsem měl za to, že obchod je prospěšný oběma stranám, jenže tady na to prdí. A abych se přiznal, neměl jsem zatím takové neštěstí na nějak přehnaně hloupou AI, spíš průměr Total Warů. Další přebytečná a hloupá věc, podle mě - když zničím poslední město státu se kterým mám válku, zůstanou mu všechny jeho armády a tak může existovat třeba dalších 20kol. Nejde o to, že by něco dokázal udělat, ale zbytečně mi zasekává hru. Průběh kol a čekání na tahy ostatních je další šílenost a i když si pamatuju, že jak v Empire, tak v Shogunovi to byl celkem záhul, tak táhlé to nikdy nebylo.
  • neviem sice co mas s tou hrou, ked ti to bezi tak pomaly, ale viem urcite,ze si neni ziadny genius...mat v PC 24GB RAM je teda obrovsky uspech, ked sa ti z toho 20GB len tak poflakuje v systeme aj pri spusteny tej najnarocnejsiej hry na svete *7*
  • maros.goc
    recenzia je samozrejme subjektivny nazor :) ako moze jeden clovek prezentovat nazor vsetkych?:) recenzent prezentuje svoj vlastny nazor na zaklade objektivnych faktov obsiahnutych v hre :) musis si uvedomit ze nie vsetci maju rovnaky nazor ako ty
  • JustinBieber
    Jak tohla zabugovana hra mohla dostat 9 ?:
  • Aha, takže abych to správně pochopil, tak oni to špatně optimalizovali abych to hrál co nejdýl. No tak teď tomu rozumím. Co myslíš tím, že bugy nejsou zásadní pro hratelnost? Mi se zdá celkem zásadní, že skoro nemůžu ani svou armádou pohnout. Ani na strategické mapě ani v bitvě a tahle hra je na bitvách založená, takže nezlob se na mě, ale to co udělalo CA je prasárna. Hra se mi líbí, dokážu si představit, že za nějaký čas bude dobrá a hratelná, ale to teď prostě není. Takže hodnocení 9 je opravdu mimo mísu, už jenom proto, že si sice nevzpomenu, jaká hra to byla, ale taky měla bugy, té to ovšem nikdo neodpustil. Vím, že je to Total War, ale co na tom, taky jsem jim věřil, jenže oni to jednoduše posrali, tak ať teď klidně sklízí všude 4. Jinak, jestli takhle CD Projekt pokazí i Zaklínače (doufám, že ne), tak už nevěřím v herním průmyslu fakt nikomu.
  • Miserius
    Kdys naposled videl na pc demo nejaky aaa hry?
  • Zrejme pro to, ze se rozhodl tak vest tu recenzi. Predpokladam, ze vedel o vytkach, ktere se probiraji na jinych diskuzich a pokusil e jim trochu uhladit hrany.
  • maros.goc
    recenzenti majú hry už opatchované ...zatiaľ čo dnes vyšiel pre bežných smrteľníkov len Patch 1 ...recenzenti mali už Patch 3 tak preto také hodnotenie. Hra si bezpochyby vysoké hodnotenie zaslúži
  • Miserius
    Userscore snad uz nikdo neresi, ne?
  • Miserius
    Teprve bude...snad *1*
  • Asharak
    Kdo to hrál, je to pravda? Když už je tu diskuse kolem známky ^_^

"Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy."

Pokud to sedí tak nevím na co si stěžovat :P
    /jinak klidně napište co všechno je špatně, taky mě to zajímá *4*
  • ale userscore asi 4.5:D
  • Ten patch nestahovat dělá ze hry Mars II Total War(přídává rudou oblohu) :D
  • Heh, presne to jsem cekal. "Profesionalnim" recenzim uz se proste neda verit. Bezte se vycpat.
  • Já nemám slov..tahle recenze je snad horší než ta hra....jak někdo může takhle přejít fatální problémy..v tomhle stavu..bojová část prostě není total war ale warcraft III...nemůžu se zbavit pachuti že tahle recenze nebyla psaná uplně s neovlivněným názorem...
  • objektivna recenzia neexsituje :)
  • rancor1223
    Já bych snad jen přidal naprosto otřesné uživatelské rozhraní v tahovém režimu. A ten tech tree je to nejnepoužitelnější věc co jsem za dlouhou dobu viděl. Zlatej Shogun 2.

Zajímavý je, že i přesto, že hra moc nefunguje, je pořád zábavná.
  • Nevi nekdo nahodou proc neni demo teto hry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit