Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P3RS3CUToR
    Sem na to koukal dřív... chtěl jsem jen chvilku... ale fakt to zabavilo a zkoukl jsem celý... Doporučuju... přirovnal bych to tak k lepší episodě BBT (jestli ste hráli R:TW1,2 a shoguna). No upřímně jsem se pobavil... asi víc než u hry :D
  • Jason_dinAlt
    Dík za link. Sice jsem to video lehce "proskákal", ale stačilo mi to. S koupí Rome II ještě pár měsíců počkám (až to předobjednávkovatelé pořádně otestují ;o) a raději si zahraji Empire TW, které již vlastním.
  • P3RS3CUToR
    Co vidíte jako největší kámen úrazu? Za mě asi tu stupiditu pc v kampani i bitvě. (když nepočítám, že mi hra po 130. tahu spadne a ani to nemužu dohrát)
  • P3RS3CUToR
    max to optimalizujou...s tim pocitali i oni. Ale pochybuju ze by tam chteli měnit tolik věcí. Bitvy by mohli zachranit. Ale že by dodělávali mulťák... a v kampani toho je příliš na to to vyjmenovávat. Ale ten interface zpřehlednit a rodiny předělat by to chtelo.Jestli se pustěj do A.I. si taky netroufat tipovat. Modeři to kapku zlepšej ... ale jestli z toho časem bude cejtit ten pravej Rome... moc optimista nejsem. No spíš si počkám 10 let na trojku :D

Za mě největší herní zklamání asi 5ti let...
  • Podle mě to sice vystihl bugy a chyby, ale myslím, že to je opravitelné. Navíc spoustu z těch chyb měli i TW serie předtím - hlavně to AI a grafické bugy. Co se týká hratelnosti a principů zjednodušení, tak prostě CA udělalo logické rozhodnutí jít pro mainstream, i když tím naštve 5-ti procentní komunitu hardcore hráčů, přiláká tím tisíce nových a mladých hráčů, kteří nejsou zvyklí všude přetahovat jednotlivé jednotky, diplomaty a bůh ví koho ještě.

Prostě každé vydání nového TW si na sebe musí vydělat a TW: Rome 2 není výjimkou. Pevně věřím, že stejně jako Diablo 3 mělo neskutečné bugy a zbabraný release, tak i toto se během 1 měsíce vychytá a pak už bude jen balancovat (viz sloni v ukázce např.). Dnes kupovat hry na pre-order je čiré bláznovství :)
  • P3RS3CUToR
    edit: hru mam koupenou.
  • Jinak co pozoruji forum tak už i na todle video CA reagovala,že naslouchají hráčům a slibují opravy atd... takže můžeme jen a jen doufat ....
  • I jednička ROME (kterou považuji paradoxně za nejlepší díl serie) má lepší I.A a animace než toto. Je to opravdu smutné. Raději si kupte antalogii ROME 1 za 250 kč. Vyjde vás to líp než kupovat tento šit. ROME 1 legenda, ROME 2 sloní výmrdek.
  • Ale to by smutný nesměl bejt prodejná dívka jako naši politici.
  • Tak to asi oficiální forum a steam fora je plné pirátů, zalez do díry.
  • Tak nějak, před měsícem tu Smutný psal o jedné bitvě jak názorně ukazuje inteligenci nového AI, a já v několika odstavců v komentářích vysvětloval proč to video vůbec neukazuje inteligenci AI ale hloupost toho hráče, chytrolíci se hned tady sesypali na mě.
  • Jojo AJ to vystihl hezky
  • http://www.youtube.com/watch?v=P_QK-lcW8a8 Doporučuju zhlednout a porovnat s touto recenzí. Angry Joe to tam vystihuje moc pěkně. Nevím co bych víc tady řekl co už nebylo řečeno. Špatné AI, osekaná hratelnost oproti předchozím dílům, mizerné boje a celkový posun směrem k mainstreamu a ždímání DLC ( ikdyž to už bylo u Shoguna) takže za mě je to krásných 6/10 a to jenom proto, že pár bitev bylo krásných a že hluboko pod tím nánosem bahna se někde ukrývá dobrá hra. Já se vracím k Shogunovi 2 a doporučuju vám to samé.
  • Když jsem tu asi před měsícem psal, že podle všech zveřejněných videí bitvy vypadají katastrofálně, naproto nerealisticky, super akčně, nikde se nedrží žádné formace atd., byl jsem označena za hatera a vyfasoval asi 20 mínusek.
    Kde se stala chyba?...
  • Určitě ti to každý věří :)
    Next :)
  • https://www.youtube.com/watch?v=P_QK-lcW8a8 todle je recenze takhle vypadá recenze! a takhle vypadá i hra... upozorňuji nejedná se o pirátskou verzi :D.
  • Aha jen piráti ... hm škoda, že mám origo a Shoguna 2 jsem rozjel na nejvyšší detaily v pohodě, ale todle prostě ne a ne! . Navíc boje jsou tak rychlé a nepřehledné, že to je jak v akčním filmu ..... jo ty máš asi nějakou speciální edici kde je vše tak jak má být :).
  • Urážky od náctiletého recenzenta nepochybně budou trápit :)
    Vypadá to, že problémy s hrou mají jen piráti.Takže vlastně žádné nejsou :)
  • A co by nezasloužila - problémy máte vy šašci, já jsem v pohodě.
  • Když jsi takovej "znalec" tak mě vysvětli co teda obhajuje tuto recenzi, že si hra "zaslouží" 9/10 ?.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší