Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte,

jak koukám, tak mám asi fakt štětí, protože hra mi nepadá ani nelaguje. Hraju to kombinací extra, ultra a velmi vysoké a zatím v pohodě :) jen když je velkej chlumec, tak se mi to spomalí, ale to je nejspíš tím, že nemám tak super grafiku.. A taky se vám stalo, že na mapě kampaně všechno plynulý, ale když ste větší, máte víc měst, více prozkoumanýho světa, tak se mi pohyby jednotek začali sekat.. né nějak hodně, není to nic, proč bych měl brečet, ale pohyb je sekanej :( přitom boj těch dvou vojáčků je zase plynulej, když někoho uplácím, vraždím atd tak je to taky v pohodě. To bude ale asi procákem ne? I když já mám "lepší" AMD Phenom II X6 3.2 Ghz, ale slyšel jsem, že prej to moc není pro AMD procáky, tak jestli je to tím nevím :( a jsem asi fakt šťístko, protože krom tohodle problému nemám naprosto žádnej. Asi je to jako hod mincí - buď a nebo :)
    Jo a jinač stáhl jsem si dva mody - http://strategickehry.eu/rome-2/mody/ a to Radious (první verzy) a Close combat, ale ten Radious se mi zdá docela naprd. Ten boj trvá zase až moc dlouho a jednotky drží až moc přehnaně formace :( tzn. že když se ojuje ve prostřed řady, tak vojáčci na kraji jenom stojí a nikoho si nevšímají.. v původní verzy se alespoň účastnili boje, talže mě osobně tento mod moc nevyhovuje, ale to neznamená, že nebude všem :D
  • Tak se mi vcera po 2 dnech podarilo hru rozchodit, desitky mailu s tech. podporou nevedly k nicemu a tak zustalo jen zkouset nastaveni grafiky, musel jsem na sve nvidii vypnout defakto skoro vse, aby se hra konecne rozjela, nicmene porad neni vyhrano, protoze kdyz jsem zkousel nahodne bitvy a kampan, tak se hra pri startu bitvy, velice rada sekla a nezbyvalo nic, nez pres ctrl-alt-delete, hru vypnout a spustit znova.

Jako necekal jsem zadne zazraky, ale co me bylo za 1099kc hozeno pod nos ta nulova optimalizace, je opravdu do oci bijici hnus a za tento patvor, by potreboval nekdo od CA poradne nakopat, vcetne Smutneho, ktery do toho vseho pise tyto oslavne a zcela nesmyslne recenze naprosto mimo realitu.
    Jestli tahle hra ve stavu jakovem vysla dostala 9/10, tak bud p. Smutny naprosto ztratil rozum, anebo co je horsi, byl adekvatne zaplacen stranou, ktere se to hodi do kramu.

A to vlastne ani nehodnotim AL a hru samotnou, kterou snad jako jediny realne zhodnotil Angry Joe. Nicmene za sebe mohu rict, ze na hlavni kampani, sprava sve rise, staveni budou, recrutovani jednotek atd. vlastne celkovy interface je naprosto k ho*nu.
  • strašne smiešnu a stupidnu obtiažnosť. Na legendary ziadna vyzva. Zo 100+ bitiek som prehral len 1. na najťahšej obtiaznosti sparam sa popri hraní prstom v nose a je až problem prehrať... To je nuda.

Hej a potom ta komicky smiesne zla AI, ktora npr tancuje namiesto boja, alebo stoji a nič nerobí ked vedla kolegovia vo velkom umieraju...
  • Možná to že jsme si to předobjednali s kamarádem abychom hráli co-op jako v shogunovi ale za 8 hodin jsme dali 20 kol....
  • někde jsem to tu psal....chytili ten potenciál dobře - snad nejlépe ze všech TW her, ale jako kdyby půl roky před dokončením přestali vylepšovat a dotvářet - vyházeli testery a čekali až se přihrnou prachy od lidí....
  • Nechci tě tu teď ztrapnit, ale asi si to vůbec nehrál, páč se to jmenuje Total War Rome II. Skalní fanoušek zná série jako svoje boty. Normální fanoušek zná alespoň správný název. Ale ty jsi troll co se míchá do debaty, kde viditělně nemá co dělat. ;-) *1* *15* *1*
  • co jsem zatím viděl a četl..tak nejlíp to zhodnotil AngryJoe..pod tím vším nánosem neduhů je diamant který je potřeba dobrousit...o)
  • To si myslím že je dobře..:o)důležitá je objektivita
  • Kdyby se mi to nesekalo a nejvyšší rychlost nebyla sekáním pomalejší než ta nejnižší, tak bych ještě seřvat tupou AI a grafiku alá nabli si na obrazovku. Ale to že to prostě nefaká jak má je největší problém. Větší než zbytek. *12* *12* *12*
  • Tilwaen
    Žádná recenze není objektivní a ani ze své podstaty být nemůže.

Edit: Samozřejmě objektivní, chybička se vloudila.
  • Od něj téměř vždy víte na čem jste....
  • @Redakce -> Hrali jste tu hru vubec???? sak je to zabugovany jako prase!?! jak to mohlo dostat 9/10 sak je to ve vsech smerech horsi nez Shogun2.

Omlouvam se za rant ale casy kdy games.cz melo nejakou vahu jsou davno v hajzlu, to si rovnou muzu precist IGN a dopadne to stejne.

Jestli chce clovek dneska nejaky objektivni recenze tak musi sahnout po youtube recenzentech.
  • to sa ani nedá porovnať s Shogun 2
  • som pozeral mnoho recenzii ale zatiaľ len 2 ukázali hru tak ako je (angry joe bol jeden :D)
  • Hlavně optimalizace a to, jak "vypadají" bitvy, nemají snad žádnou atmosféru. Být tyhle věci trochu vychytaný, asi bych se přenesl i přes zbytek a nějak to hrál, ale už jenom za tohle si to v mých očích nemůže zasloužit ani tu nejmenší pochvalu, už jen kvůli tomu, aby si tvůrci nedovolovali vydávat takový špatně hratelný ho*na. Nechápu, proč recenzenti jsou z toho tak hotový.
  • Dneska tu máme další beta patch. Bohužel optimalizace stále minimální rozdíly.
    http://forums.totalwar.com/showthread.php/88210-Patch-1.5-in-BETA-Today
    Největší kámen úrazu??? OPTIMALIZACE !! Shogun II mi jede na Ultra naprosto plynule.
    Tenhle paskvil nerozjedu na nejnižší nastavení. Kampaň 8fps v den vydání. Bitvy - 7-25fps.
    Katastrofa ! *16*
  • Von_Ljonborg
    Zhruba tak :)
  • Von_Ljonborg
    Nevím, co je smutnější představa...jestli to, že dostal Smutný za tuhle recenzi zaplaceno a nebo to, že NEDOSTAL.
  • Všechny recenze od Angryho Joe jsou naprosto vtipné a super :D
  • Já osobně celou hru .. stupidní AI, arkádové bitky, nedržení formací, špatně optimalizovaná hra .. atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší