-
nejvecsi sra.czka za posledni pulrok panove
-
Nezapomeň že v Rome 2 je Sparta tak nějak uměle vytvořená protože slavné období bylo v 5. století tady v téhle době Sparta byla už na ústupku si vem že když Keltové vyplenily Delfy tak rozsekali Řeky u Thermophyl myslím že tma bojovali i Sparťané a dostali za vyučenou ale to už si nejsem jisty.
Taky u Sparťanů se stalo že když jim v jedné bitvě prorazili formaci tak utíkali a panikařily jak kdyby zapomněli své válečné umění. *3*
Ale jinak máš pravdu že v té hře jsou záhadné věci a chování :D -
No tam je problem s prekladem do cestiny u stavby tech budov ..... nic jako bida neni .... proste kdyz ma budova -4 ke stesti tak kdyz ji postavis tak se odecte -4 od stesti ..... resp. ty budovy generuji bidu
-
Tak pozor, prakovníci, zejména ti rhódští, uměli střílet olověné projektily na dvakrát tak větší vzdálenost než perský lučištník své šípy. Navíc mnohem přesněji. Byli to právem obávaní bojovníci ;-)
-
co vím já - musí bít bohatství v provincii na určité úrovni, ale sám nevím na jaké úrovni ....lepší budovy berou -12 pokud jsou lidi v bídě....na mapě strategie mi to sice ukazuje že je Thrácie jednou z těch chudších, ale na druhou stranu vždy má jako první ty nejnovější budovy....přístavy, kasárny, pole, chrámy, divadlo, akvadukty....sakra je to jak ráj na zemi, ale oni jsou chudí....ale někde na ofic. fóru to někdo probíral....zkusím se kouknout znova ;-)
-
ehm....třeba takový spartští hoplité, v popisku hry je extra/velmi težká pěchota....hoplitská falanga (zvláště ta seskládaná z "obrněných" hoplitů), je jedna z neůčinějších forem obrané formace, která v dějinách válečnictví existuje - samozřejmě hodně záleželo na protivníkovy a volbě místa boje....např. právě ti zprofanovaní sparťané nosili brnění a štíty tak kvalitní, že např perští lučištníci po nich mohli střílet celej den bez jediného výsledku (obrazně řečeno) jediné místo zásahu zepředu bylo hledí v přilbě a nebo dolů do nohy....ale tady v Rome?? *1* *1* to že se formace rozpadne po útoky i polonahé barbarské pěchoty, která ani není mezi elitními jednotkami je směšné....vlastně jedinou výhodu sparťanů je, že jsou silnější než většina jednotek ve hře - takže jsem ty barbary umlátil meči....super....a to nemluvím o střeleckých jednotkách - neříkám, že prakovníci nejsou účinní, ale vyšší dostřel než lučištníci a to i efektivitou dostřelu?? Nadneseně barbaři odrovnávají elitní vojáky antiky přes půl bitevní mapy kamínkama a to i přes to, že jsou ve formaci falangy....nedej bože aby se ti sparťani do 30 vteřin vzdali - i když jsou to královští sparťané a umřela jich sotva půlka....se*em na odkaz Sparty odhoďte štíty a zdrhejte joudové *1* *1*
-
hej potřebuju poradit ... jak zařídit aby lidé nežili v bídě ? mám pak - body a může dojít k nepokojům *9*
-
ty jo Spartan Total Warrior jedna z mích oblíbených her na PS2 řezat ty římany byla sranda :D
-
Hraju za sparťany... uz sem ta největší říše... ale neřeknu ti čísla přesně tože kdyz hodim autoload tak se to po chvilce sekne a spadne. Hraju (spíš hral sem) na legendary...takže jinej load nemam a prvně se mi rozšířila říše až když jsem dobyl v Africe asi 2 města. Předtim jsem už zabral : atheny, makedonii,pobřeží persie,naky 2 ostrovy a ty s kerejma je sparta od začátku . No trvalo to dlouho. no asi 15 měst... ted jak to prepocitavam :D Ty spartani maj silnou pěchotu už na začátku... jakmile jsem mel army 20.... tak jsem sni prochazel vsechno... za chvilku byli uplně zlaty a všechno no problemo... ani sem nemusel koumat žádný vojsko. Celou hru jen koumat technologii... a až pak jsem se dal na vojsko... mě taky stve... nez se dostanes timdle blbym zpusobem k zajimavejsim jednotkám... Jenze ty je stejne nepotrebujes tak proc to koumat? No čím se v tom víc štourám, tím víc to kritizuju...hruza :D
-
To snad nemyslejí vážně ? ...!! tím to vše vysvětluje...
-
Ohou, stejný první slova jako u vetřelců *3*
-
Ještě pro upřesnění: s Total War sérií to mělo společného jen malou samolepku na krabičce *15* *15*
-
"Total War" se na konzolích už objevil *5* Jmenovalo se to Spartan: Total Warrior, je to od Creative Assembly, vyšlo to na Playstation 2 a byla to šílená (ve všech možných smyslech slova) řežba s přesně nula realistickými prvky. *15*
Na poměry playstationu asi nevídané počty panáčků na obrazovce, vcelku krvák a ke konci divné a frustrující. Toť asi vše, co si pamatuji. *2* -
tuto mate recenziu :D nekupenu
http://www.youtube.com/watch?v=P_QK-lcW8a8#t=242 -
mozes mi napisat za aku frakciu hras ? pretoze hra by mala fungovat principom, cim mas vacsiu risu tym mozes mat viac armad, viac agentov.. tvoje cisla 20 miest, sa mi zdaju byt velke nato aby nenastal ziadny pokrok v tomto...kolko mas celych provincii ? mozno to zavisi od poctu celych provincii, ktore vlastnis..
..sam neviem, ale viem ze napr. pri hrani za rim dosiahnes ovela rychlejsieho postupu ako ked hras za svebov, alebo icenov ( sice je pravda ze za rim ovladas viac miest napociatku)...
ai funguje zlastne, to je pravda, no neviem ako funguje na vyssich obtiaznostiach (skus ju zvysit).. ja hram na normal.. a ver mi.. ze je pre mna peklo, ked utocia s vacsou armadou nez mam ja na neopevnene mesto a hrnu sa po vlajke.. 90% pripadov utocia z viacerych stran a je pre mna velky problem ubranit to..
ai bude stale ai a bude zavisla na inteligencii tych co ju tvorili .. to ze reaguje na vase akcie, primerane.. povazujem za pokrok v serii .... -
..přesně..ta rychlost je brutalita..sám mám doma PS3..a nedokážu si představit že by se to dalo nějak rozumě ovládat...:o)
-
Jo ten rekruting je fajn.... ale že 40 tahů nemuzu mit vic nez 3 armady... kdyz ovladas cca 20 mest je blbost... na zacatku muzes mit 3 armady a mas 1 mesto..... nevim proc bys nemohl nejakyho generala jmenovat... provincie se mi nelíběj. zbytečnost nad zbytečnost... taky jsem si řikal..hmm výnosy .. zajímavý... a po 40 nebo kolika tahách jsem zjistil že si mužu přidat jen jeden výnos... ok ... tak si je nedám všude... ale 1 navíc zase? jezis k cemu kdyz mam privincií treba 10-... to uz mi je u zadku jestli budu mit o jeden výnos víc nebo nic.
edit: ty vlajky sou taky peklo... ve městě kde jsou 3 .. jsem obsadil jednu.. a konec. Vyhrál jsem .. vše jsem dobyl... město je moje :D:D a co ty tisíce vojáků co na sebe skoro nenarazili... akorat sem prelez hradby... z tech sem strilel ... tak se půlka nechala postrilet... zbytek nekam zalez.. Super starověkká bitva *11* -
Bohuzel v nekterych aspektech se vazne trochu sekli :-(
Ale diky zkouseni donesla na druhou stranu relativne "inovatorske" kousky (provincie, rekrutovani). At si tvrdi kdo chce co chce, tak AI dokaze byt "zajimava", ale bohuzel ne vzdy. Capture-the-flag v podani AI pri siege znamena "hura dopredu, kdo bude prvni u vlajky vyhral", blbe je ze pro prorazeni obrany [a dostani se k vlajce] nejak zapominaji ze jsou vlastne v bitve. Na druhou stranu pri tomto bugu je krasne videt vyznam "masy jednotek", poprve jsem cucel ze ma falanga vazne ustupuje pred 5ti jednotkama tlacicimi se branou. Zdesil jsem se, ze jak se mi prvni jednotky dostanou do boku/zad, pak je to GG, a ono ne... AI si pokracuje dal (imho toto spravit, a hned to bude o necem jinem). -
neviem si predstavit ovladat rome 2 s ovladacom konzolistov..bitky su predsa len rychlejsie, a stihat to vsetko pomocou ovladaca, mozno, ale ja urcite nie ;) ..podla mna su to len kacice, co sa tyka konzol..
-
Jeste bych doplnil, neni od veci utocit pro CTRL (pomaly krok, at sama AI zrychli na charge). A pak jeste jedna dulezita - dle wiki ne vsechny "utoci ve formaci". Hastati toto nedelaji, ale pozdni rimske uz ano. Je pravda ze jsem si rozdilu moc nevsiml ;-)