Přejít na výpis diskuzí
Trable s mapou ve vývojářském deníku Warhorse Studios
19.6.2012 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
První odstavec na jeho blogu docela trefně vystihuje valnou většinu RPGéček. Zrovna ten Skyrim je na tom ještě relativně dobře.
-
Skyrim je aktuální a je kolem něho gigantický hype, je naprosto jasné proč naráží hlavně na něj.
-
Jako promiň, ale úplně jsem čekal, že první koment od slováka se tu hru bude snažit nějak strhat *15* Já myslím, že Vávra myslí realismus v určitých mezích, s tím má nějaké zkušenosti, toho se bát nemusíš.
-
Zrovna jste mi připomněl právě hraný Dragon’s Dogma a já neznalec historie si myslel, že je to jakýsi easter egg. :D
-
a jako wow moment bortící se mraveniště
-
no, uz se tesim jak to ten nas mudrc tem amaterum z Bethesdy ukaze :)
-
Docela se na to tesim. Uvidime jak moc Vavra dostal vsem svym 100 bodum.
Mimochodem ty narazky na Skyrim uz zacinaj bejt docela trapny. To nehral zadny jiny RPG v zivote nebo co? -
co pak vávra myslí tou "bramboračkou"? treba hry jako Risen?
to by pak 1. moznost byli hry jako Risen, dvojka 100% realita a trojka Flashpoint? Pak si ale odporuješ protože rikas ze bys chtel treti moznost ale pak pises ze flashpoint ti vadil -
LOOOOOOL, krajina, zem, zemegula je nudna.
-
"ty hry už tu byli a nikomu rozlehlost mapy nevadila." - mně jo. Navíc ty byly už komprimované. Já to tedy pochopil tak, že 2. možnost je výrazně větší mapa.
-
no jiste na ulici, kdyžtak do nejakyho kanalu ale ne jen tak ledakam
-
pochybuju že vykaly hazeli rovnou do dvora, kdyžtak na to meli nejakou zakrytou jamu jako jsou latriny
-
ani ne, bavíme se v podstate o hre s mapou jako flashpoint nebo arma, ale bude to rpg. ty hry už tu byli a nikomu rozlehlost mapy nevadila. naopak her s komprimovanou mapou je spousta a hra by pak nebyla ničím vyjímečna. Takhle alespon budou nečím unikátní.
-
Neboj, TEN bludr nepíše slovensky *3*
-
To je přesně ta nudná krajina, které se chtějí Warhorse vyhnout. *2*
-
Ještě jsi zapomněl na špinavý xichty a žlutý zkažený zuby... Už se těším, jak si po vzoru Dragon Age někoho nabalim. *1*
-
Jsem jednoznačně pro 3. možnost. 2 možnost je masochismus, protože držení se reálií musí zákonně vyústit v obrovskou pustinu - nasázet eventy každých sto metrů by se totiž tak nějak s realitou vylučovalo. Běhat tedy hodinu po krajině a sbírat hříbky se hodí leda tak do techdema prezentujícího engine a ne do vyváženého RPGéčka.
-
Proč by hned měla být instantní smrt? Všechno ostatní ve hře být klidně může, tedy až na to znásilnění, to by asi cenzurou neprošlo. A na mor se okamžitě neumírá. A Dark Souls bych zrovna jako inspiraci pro hru z reálného středověku nebral...
-
dúfam, že ty nie si TEN bludr a máš iba zhodou náhod rovnaký nick. Realisticky smerovaná hra neznamená, že v nej budeš môcť robiť VŠETKO čo v realite a VŠETKO sa bude chovať realisticky, keďže to nie je v možnostiach Warhorse ... znamená to, že to čo budeš môcť robiť bude do určitej miery reálné a uveritelné.
-
nebyt tech kratkejch rukavu a kousku svetly kuze na krku, tak si myslim ze jste Chewbacca *1*