Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    nebo banda loupeživých veverek *14*
  • Tikov
    Jaký je rozdíl mezi komprimovanou mapou a komprimovanou mapou? Jde tam jen o to, že nejdřív k tomu přišli s idealismem- uděláme to správně, všechny ostatní firmy to "flákají". Při vývoji pak přišli na to, že to budou muset udělat úplně stejně.
  • ucho
    a sem tam by přes cestu přeběhla veverka a je to vyřešený...
  • http://www.youtube.com/watch?v=5L3ZUQUGvxQ&feature=related

Vavra, LOL, ty pepo blbej, slovaci to uz davno vyriesili.
  • Na hradech se chodilo na takovou specialitku: v podstate kadibudka prispendlena na hradni vez. Sice tam trosku foukalo a hrad byl v ty casi posranej az dolu, ale tenkrat se na mensi nepohodli nehledelo jako nska. Muselo to bejt super sedet na hajzliku a pod prdeli 20 metru vejsky :)
  • Takže v rámci realizmu?

1. Keď uštvem koňa zdochne mi? 2. Tučná postava nebude môcť šprintovať? 3. Instant death pri smrteľnom zásahu? 4. Meč sa mi zlomí, brnenie zhrdzavie? 5. Opadnú v zime listy zo stromov? 6. Bude sa tam dať v krčme ožrať, pogrcať a znásilniť nejakú dedinčkanku? 7. Rabovanie, zabíjanie celých dedín ako to bolo za stredoveku?m8. Keď dostanem mor, istá smrť?
    H.vná a šťanky budú priamo na ulici, tak ako naozaj, keď to ludia z vedier vylievali priamo do dvora?
    Realistická hra nemusí byť nutne zábavná....čo tak radšej sa inšpirovať Dark Souls....do detailu vypiplaný svet okamžite prístupný, epické momenty, skryté veci pre hardcore hráčov, inovattívna interakcia s inými hráčmi (človek tam nikdy nebol sám), pohlcujúca atmosféra, bojový systém.....ultimátna obtiažnost....
    Ale tak chápem, že nato má iba jeden tým na svete vytvoriť takú výnimočnú hru....nakódiť real mapu.....človeka to len obťažuje,,,,,aj tak každý využíva rýchle presuny a portály,,,,prvých pár hodín si prešmejdi a potom kašle na celú mapu....
  • Milda8
    Proboha! Založte si už tady ten profil, stačí se jednou přihlásit a pak už budete přihlášenej napořád. Nemám náladu přemejšlet o tom jestli to píše nějakej troll nebo vy. (V některý případech je to jasné, někdy ne). A nechte si dát nějakej ten žlutej popis za svý jmeno jako to maj ostatni z redakce. Srozuměno?
  • Tleskat? A proboha za co?
  • Tož zkusil ogare, zkusil. Mokro tam bylo, bláto, aj v kopřiviskách sem sa válel. http://denizel.rajce.idnes.cz/River_camp_-_udoli_A_Shau,_Apokalypsa_2012_8-10.6#P1000775.jpg
  • Prve si to pořádně přečti
  • Hairy_Ass
    Tak na hradech asi prevéty budou, ale v této době se hajzlíky moc nestavěly, lidi prostě šli vykonat potřebu ven, nejlépe na kompost.
  • Hairy_Ass
    Taky se na té jedné mapě bude nacházet max. jedno město, nebo hrad a pár vesnic poblíž.
  • life28
    3x3 kilometre zas taká veľkosť nie je, bez problémov sa dajú na tú vzdialenosť rozoznať farby veľkých áut. Oblivion mal ale taký leveldesign, že ti vo výhľade často zavadzali hory, tak si nevidel na mesto, ktoré bolo vzdialené 500 metrov.
  • SnakePlisken
    Já jsem hrdý na to, odkud jsem. Když někdo nadává nebo přehlíží v Evropě ČR, bráním ČR, když někdo nadává nebo přehlíží Moravu a Slezsko v ČR, bráním je. Když někdo nadává na mé rodné město, bráním je. Nevidím důvod se stydět za to, odkud jsem.
    Navíc, Čechy nejsou ČR (Česko), ale jen část ČR. Čechy jsou tzv. historická země stejně jako Morava či Slezsko.

Tady nejde o nacionalismus, nacionalista nejsem, já jsem naopak pro sjednocení Země jako ve Star Treku. *3* Ale tady jde o přesnost vyjadřování. Když řekneš ve Skotsku, že jsi rád, že si dorazil do Anglie, tak Skot nebude nadšený. Když řekneš, že jsi rád, že jsi dorazil do Británie, tak mu to vadit nebude.
  • Hairy_Ass
    Jestli se to bude odehrávat za husitských válek, tak by to mohli oživit sem tam táhnoucím loupeživým oddílem a přesunem většího množství vojáků obou stran (několik desítek osob, víc není třeba).
  • Hairy_Ass
    http://vglounge.com/wp-content/uploads/2012/01/Facepalm-1.jpeg
  • Hairy_Ass
    Víš jak je velký prostor 3x3 km? Vždyť je to téměř stejně velké jako mapa Oblivionu! A těch map bude ve hře víc. Je to právě proto, aby mohl zachovat měřítko, ale nemusel do hry přidávat desítky kilometrů lesů a luk. Mimochodem, na mapu 3x3 km by se vešla celá Praha z 15. století. *4*
  • Kdyby k tomu přistupovali realisticky, tzn., že tu mapu přejdeš chůzí za zhruba 40 minut, tak to ti přijde málo?
  • Autor naráží na kritiku Skyrimu od Vávry, kde mu chyběli záchody, už se těším na hru od Vávry, kde určitě hajzly budou a budete na ně s postavou muset chodit, protože na co jiného by pak ve hře byly.
    viz. http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711
    Nesnáší Skyrim bo je K.o.k()t.
  • jindra.veliky
    ja jsem to z clanku pochopil tak ze ta mapa 3x3 km bude jen jedna lokace. V dalsi casti pribehu bude zase jina. Neco jako ty dve mapy ve FC2 *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit