Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    zase mažete lidi co obhajují a mají konzole, ale pc pakáž a trolli necháte být? No jo, hipster games si svojí póvl kliku drží.
  • TheGGG
    drž pec pc póvle, nikdy jsi žádnou konzoli neměl a jen hraješ svoje brakové omalovánky a " nezávislé" mr*ky z glitchstarteru. PC rozes*alo svými p2w omalovánkami celou generaci degenů jako ty.
  • a unesen z teto bomby je jen videt ze si muj clanek ani necetl :D.. pac je tu receno ze podporim nejlepsi herni firmu ;)
  • no nebudu ktomu nic moc rikat pac argumenty sou nic moc ale nemuzu si odpustit poznamku k nasemu predrazenemu topinkovaci ktery ( me osobne ) jede 8 let bez problemu a vase hlucna "levna" ( ale drazsi) pracka co rve jak trzena a kazdy dva roky potrebuje nove komponenty aby se dalo hrat je opravdu super :D
  • Cutsceny myslis ako tie preskocitelne a ovladatelne dialogy? Ani tie tam netvoria "valnu vacsinu". U W3 si davkujem tempo hry aj postup ja, nema to absolutne nic spolocne s nemennou filmovou lineariotou Uncharted. Ale to ty dobre vies, ze?
  • Tohle je ten nejpřitroublejší argument. Ten trend směřování her k mainstreamu nemá nic společnýho s konzolema, ale jen s tím, že chtí obchodníci udat svý zboží co nejširšímu okruhu lidí ...
  • 0011
    A ty ses nepodíval na to video, kde kritizují hlavně herní mechanismy, nevím jestli se pánové věnují i filmům ale já je znám jako profesionální recenzenty her, šoupej bačkorama
  • 0011
    Já taky budu na svým počítači hrát MGS, tohle zrovna nebyl dobrý příklad *7*
  • a ja nemám a nič ma zatial neprimelo /čo by za to stálo/ obstarat si konzolu... *1*
  • protiřečíš si hned v první větě. Jelikož tady pořád obhajuješ Witchera 3, který z velké většiny sázi na custcény a hratelnost je tam potlačena na minimum.
  • a trolovat, že se na PC pirátí.. to je fakt argument *1* jste pouze otroky uzavřených platforem, čemuž odpovídá taky přemrštěná cena všeho (topinkovač, příslušenství, hry...). dej si facku, proberetě to z té diskotéky, možná *3*
  • Nebudu zmiňovat, co všechno vychází na PC a na hardwarově starších PC pod TV (konzolích) ne. Nevešlo by se sem to.
    Že jsi unešenej z této "bomby" jen dokládá to, že nemáš moc na výběr *5* *3* ... *1*
  • okostovali vic ale ne takovou bombu a nebudu zminovat ze na ps vychazi to same co na pc jen ktomu jeste god of war last of us journej no proste mraky her :) samozrejme si hru koupime a nestahneme radi podporime vyvoj a pak se nekdo divy ze na pc nejsou takove pecky.. jeste aby jo kdyz si to pulka lidi stahne ;)
  • Já si na PC zahraji všechno. Nepotřebuji topinkovač za 10k, ale pouze kvalitní gamepad za 5 stovek.
    hawk
  • Ještě dodám, že kdyby konzole masově neovlivňovaly kvalitu her pro PC (všeobecné zjednodušování, stagnace značek a jejich úpadek, neodladěné ovládání a hlavně některé porty jsou prostě k zblití!!!), tak je nám to šumák. Ale jelikož na PC mají zásadní a v drtivé většině negativní vliv, vždycky tady ta rozepře bude.
  • kde to žiješ? vylepšovat pc každých půl roku? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    to už ksindl s novým topinkovačem si tam manuálně vrazí větší HDD, pc uživatel upgraduje po několika letech že..
  • My toho okoštovali mnohem víc, neměj obavy. Užij si jednu značku na topinkovač za 10k *5*
  • Vicemene souhlas. Jen bych pridal ze Uncharted ma dobry scenaristy hlavne co se hlasek a rozhovoru tyce.

Last of Us me prestal bavit stejne rychle jako Uncharted.
  • Zahraj si Uncharted, zabíjení protivníků je základní herní mechanismus. Přitom jde o lidi, které Nathan většinou nezná, nic mu neudělali, prostě třeba jen někde stojí a hlídají, jenže Nathan chce poklad (kdo by nechtěl), tak jde a všechny je postřílí. Příběhově je Uncharted blábol (dohrál jsem všechny tři díly), z hlediska hratelnosti celkem fádní střílečka, ale technické zpracování je vynikající (na svoji dobu). Z toho (a z PS exkluzivity) zřejmě plyne obliba této série.

Mně osobně se mnohem víc líbí Last of Us. Taky nic originálního, ale mnohem lepší příběh i hratelnost - alespoň pro mě. Technické zpracování znovu vynikající.
  • Ach ano, nekonečné vlny černých polobohů s AKčky, které byly ke konci proložené trochou nacistických zombie. Jo, z toho ta kvalita úplně křičí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit