Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Ne.
  • Jack1947
    3D je přežitý přežitek... aspon tedy to dosavadní "3D"... taky to vědí vyvojáři proto to je jen kdyspozici u nějakých her.
  • Vogon
    Nefunguje ani trochu, protože celý odér je katastrofálně napsaný, a je plný ludonarativní disonance. Kdy ti hlavní postava řekne "Udělám to, ale po nikom nebudu střílet", a záhy postřílí 50 lidí. Celá váha hry padá na tom, že ani stupidní qte nepočítají na hráčově interakci, a pokud hráč nevloží input tak hra v klidu čeká, takže dejme tomu, že se hlavní postava přetahuje s zloduchem o pistol a vyskočí qte, logicky pokud by ho hráč neprovedl, tak by měla hlavní postava v přetahování prohrát, ale opak je pravdou, pokud nevloží hráč input tak se postavy budou o pistol přetahovat donekonečna. A nemel ty tvoje hlouposti typu: "Ty tomu nerozumíš!". Tady ti poskytuji recenzi od filmových kritiků z RedLetterMedia odéru https://www.youtube.com/watch?v=vG0zJ89Fv8c&list=PL3tjh_BCNnQ_WRlyEH_k0ig0LzvkEhqoP&index=14
  • Docela me stve,ze 3dil,neni ve 3D,mam novou telku,tak jsem si to chtel vychutnat ve 3d,a full hd.
  • Vogon
    Je tohle troling?.
  • Jack1947
    Ty pochybuješ o své osobě ( smyšlené). To mně nepřepkvapuje. *7*
  • Koukám, že PC master race tady zase butthurtí. Docela se bavím jak se tedy znemožňují různýámi tvrzeními o hrách které viděli možná tak na youtube. No nic, Uncharted je super série kterou jsem si moc užil. NEbudu jí kupovat znova (mám všechny díly na PS3) ale na Uncharted4 se těším. Popravdě si pak můžou roční exkluzivitu Tomb Raidra strčit za klobouk.
  • Jack1947
    Tady bude zase nablito... *11*
  • Radkaa
    Já také.
  • Jack1947
    No to pochybuji, že by tohle byl troll diskuzní.
  • Uz si dnes zagamesil na svem psacim stroji ? *4*
  • ZvacA
    A vadí k hratelnosti cut scény?
  • ZvacA
    A přitom i ten Order funguje jako dobrá hra s hratelností a interakcí. I takový by tu měly mít svý místo.
  • Vogon
    Prosím pověz mi o hratelnosti cut scén.
  • ZvacA
    Z cesty. Uniká ti ta nuance pro tento případ a tuhle hru jako takovou. Ale celkově tyhle kritiky nejsou o ničem jiným než, že tobě to nemá z hratelnostního hlediska co říct, že tebe to nebaví, že takto koncipovaným hrám ty nerozumíš, nechceš jim jako hráč ty rozumět a z tvýho já tě prostě s*rou. A na tom je celá tahle filosofie kritiky založená. Víc subjektivního sajrajtu se snažším klíčem k té své správné cestě než střízlivého a objektivního pohledu na věc. Tomu nelze zrovna fandit.
  • Luckiller
    Pokud si vzpomínám, tak dokonce ve Fight clubu při letošní E3 se zmiňovali o výrobním procesu studia Naughty dog, která udělá nejdříve filmeček, a pak teprve do toho vsune ty hratelné části. Tvůrci 1883 se měli zeptat právě jich, jak se vyhnout implozi film vs hra.
  • Luckiller
    Mohl by mi někdo vysvětlit tu fámu, že Nathan Drake je psychopatický zabiják? *7*
  • Taky ji vidím :D někomu tahle série leží hodně v žaludku :D

Jinak rozhodně pořizuji :)
  • Vogon
    Někomu asi někde chybí třicet centimetrů, tak si to kompenzuje. Třicet centimetrů je ale vááááážně hodně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit