Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • troll diskuzni detected *1*
  • Vogon
    Máš naprostou pravdu nikdo nesmí nic kritizovat, přece to někdo může považovat za zábavu. Filmy Adama Sandlera jsou naprosto nejlepší.
  • Tady se děje něco važně divnýho :D Řádí tady zlá třicítka :D
  • ZvacA
    K tomu, abych se jeden bavil u svých her a jejich nějakou formou podávaných příběhů, u her těchto žánrů, nepotřebuje ani žblebty nějakýho Eberta ani Vogona, kamaráde. Tam, kde na základě braní ovládání k vyprávění příběhu považuješ hranice špatné hry, druhý vidí pořád zábavu a dobrou hru. O interakci a hratelnosti není nutno hovořit, ta ve hrách i toho typu vždy zákonitě je a byla. A jak jsem uvedl, celek je hrou kvalitní. Co vlastně chceš druhým nakázat. Aby tu hru přestali hrát, aby z ní přestali mít radost a nelíbilo se jim její univerzum? Zbytečný.

Ico, Sotc, Journey, Her Story na tebe čekají, pěknou zábavu.
  • WOSHOST
    Svatá pravda první uncharted je nejlepší z celé trilogie.
  • Koupím znova. Bavilo mě to moc. Nejvíc sem zvědavej na jedničku jak bude vypadat, protože mezi 1 a 2 byl velkej skok v grafice. Ale těším se na všechny tři. A čtverku taky.
  • Běž si radši zahrát tu úžasnou QTE trilogii
  • Jasně, že ne :D
  • Vogon
    Tak určitě, jenom škoda, že MGS IV, je považován za zdaleka nejhorší MGS, který není na handheldy, a příběh má dost hrozný ,děravý jak ementál a plný fan service. Navíc na sérii MGS je ironické, že ty nejpamátnější momenty nejsou filmové.
    Kdy jsem řekl, že žánr střílečky z třetí osoby jsou špatné, prosím tě?
    Víš hlavní prvek her je interakce a hratelnost(tedy prvky, které ostatní média nemohou poskytnout) a od nich se odvíjí zbytek hry. Hra která hráči bere ovládání z rukou, aby vyprávěla příběh, je špatná hra. A většinou jsou tyto filmohry vytvořené lidmi, co chtěli dělat filmy, ale vůbec to neuměli. Ale jelikož videoherní průmysl má nízkou laťku, tak udělali hry.
    Když je videoherní příběh vyprávěn skrze hratelnost(jak by měl), tak má vždy větší váhu, viz. Ico, Sotc, Journey, Her Story.
    Když Roger Ebert prohlásil, že videohry nejsou umění, a lidé mu začali ukazovat tyto filmohry, tak ho v tom jenom utvrdili, až ke konci života, když si zahrál hru, která je hrou, Shadow of the Colossus si uvědomil, že se mýlil.
  • Jsi normální člověk? *7*
  • Vždyť taky necháme. Na konzolích si zahrajeme akční dobrodružné adventury, závodní hry a hack-and-slash, a na PC strategie, point-and-click, FPS a hardcore RPGčka.
  • Mám jak PC tak i PS4 :-)
  • PCčkáři, co bys čekal, pořád žijou v minulosti, brečej jak důchodci, že za komoušů bylo líp a nevím, jestli jsou tak hloupí, aby otevřeli net a všimli si, že naopak takovýchto her naopak vychází minimum a převažují úplně jiné hry. Ale tak brečet na fórech se musí, to by pak museli něco hrát a to se jim nechce...
  • Ristoro
    Hrál jsem Tomb Raidera. Uncharted se dost srovnává s Tomb Raiderem. Hra to byla pěkná, ale jednou a dost. QTE a koridory si nechte na konzolích :).
  • Radkaa
    Jakou hru ?
  • proč úpadek? To je problém, aby vedle sebe koexistovalo více žánrů??? Dyť MGS IV je taky z velké většiny filmová hra a je naprosto perfektní. Proč si neužít i herní Indianu? Nechápu, nechápu.
  • Absloutní souhlas. Ty nekvalitní jsou nejspíš od lidí co o tom zřejmě vůbec nemaj přehled.
    -pst " Pc only people or MS fanatics.."
  • MARTASLJ19
    Dokonalá trilógia - jednoducho masterpiece.
  • Ale tu hru očividně vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit