Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Uncharted: The Nathan Drake Colletion vás přiměje zahrát si znovu celou trilogii
18.8.2015 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Ale mamííí, já nechci aby se lidi bavili s jinou hračkou a na jinejch hrách. Béééééééé. Jak si to můžou dovolit? Béééééé
-
Je to jen a pořád zábavná a kvalitní hra, stavějící na povedeném gameplayi a klasickém příběhu. Jako celek, jako hra, plní svůj účel a hráče baví. Ale chápu, tohle se moc nenosí, naprosto veliký úpadek videoher a katastrofa...
no ty p**o, tohle je moc. -
Hrát Indiana Jonese ? Ne, díky, viděla jsem v televizi. *4*
-
Tak lidi jsou schopní spojovat s kvalitou třeba i Dead Island apod...
A ano i Uncharted 1 je ve svém žánru nejen kvalitní, ale i nejlepší... -
Osobně tuhle nabídku nevyužiju, serii Uncharted mám až na GA dohranou, takže nemá moc smysl hrát znova (i když, třeba později) ale nepochybuju, že pro lidi, co neměli PS3 je tohle výborná nabídka, zvláště u takto výtečné serie.
-
Uncharted je jedna z těch sérií, které naprosto dokonale zobrazují úpadek videoher na wannabe filmy. Nejvtipnějším je, že když tyto "filmy" ukážete průměrně inteligentnímu filmovému kritikovi, tak se vám vysměje.
-
No mě to omrzelo po prvním dohrání nějak v tom nevidím znovu hratelnost
-
Spojovat Uncharted 1 s kvalitou... to chce docela odvahu.
-
nechapu ten nesmyslnej hate proti PS4 ja si ho koupil kvuli tomu abych si zahral na nem pekny hry v dobry kvalite a nemusel kazdej pul rok vylepsovat pc a byl sem od 7 let do svejch 30ti odkojenej na pc hrach a rikal sem si ze si konzoli nikdy nekoupim a ze na ovladaci hrat nikdy nebudu a uz bych to ted nemenil vazne...vzdyt kazdej at si hrajem na cem chce a co ho bavi ne, ja treba Uncharted nikdy nehral a pred 4kou si chci urcite celou serii zahrat. Jen mi prijde fakt detinsky tady na sebe halekat ze je ten hraje na PS4 to je zoufalec a ten zase po tom steka ze hraje na pc...myslim si ze techle s*acek je dost na jinejch servech az az...
-
No vidím že se tu sešla parta lidí, kterou tahle série vůbec nebere, takže se za ni musím trochu postavit :)
Uncharted série je pro mě asi ta nejlepší ukázka žánru dobrodružného "filmu". Dřív tohle prvenství měla jiná série, ze které si Uncharted vzalo inspiraci a na rozdíl od ní si pořád uchovalo svoji kvalitu aniž by se musela ohnout pod tíhou okolností. Tato konkurenční série se paradoxně posléze stala špatnou kopií Uncharted a ano, dost mě to mrzí, když vezmu v úvahu, že jsem s ní kdysi vyrůstal. Teď už je pohým stínem toho co bývala (těm, kterým to stále nedošlo, jedná se o Tomb Raider).
Uncharted je prostě taková Hollywoodská horská dráha a to jsou atrakce, na které se někdo rád dívá, někdo se jim vyhne a někdo si ji po vyzkoušení rád projede znovu, protože si tu první jízdu užil tak moc, že si ji prostě musí zopakovat, protože ví jak úžasná byla a rozhodně si zopakováním ten zážitek nezkazí.
Jo, mám tu sérii rád, jo koupím si ji znovu. Proč? Protože je v tomto žánru nejlepší, stejně jako vím, že nejlepší bude i ten čtvrtý díl. Last of Us potvrdilo, že Naughty Dog chyby nedělá a z pohledu vyprávění příběhu patří k absolutní špičce. -
Jde z tebe strach...hlavne ten spoiler, to chtelo koule
-
Nemám na čem *16*
-
Chapu ze se tahle serie plno lidem libi, a vim proc. Ale me osobne to prijde plytke a pitome, i když uznavam ze nejake kvality to ma. Takze to muzou vylepsovat do nekonecna me stejne nenalakaj:)
-
Přimělo, protože tahle trilogie obsahuje jedny z nejlepších her vůbec. Pokud PCčkáři budou plivat, protože si to nemůžou zahrát neboť "konzole jsou přece zlo", tak ať, taky jsem do téhle skupiny jednou patřil, jenže jsem si pořídil PS3 a zjistil, že jsou to masterpiecy, které nemají jen tak konkurenci, co se týče báječně napsaných a vykreslených postav, skvělých dialogů, ve kterých nechybí ani humor, nádherných lokací a chytlavého příběhu. Netupá blockbusterová zábava, jak se patří. ND uměj.
Až pořídím v budoucnu PS4, tak Uncharted kolekce bude jedna z prvních, které budu kupovat. Ano, sice znovu, ale tyhle hry si to zaslouží a já si je klidně rád dám znovu, akorát v 1080p - 60 FPS a s lehce uhlazenější grafikou + bonusy.
Jsou totiž hry, které neomrzí.Ne jako ty kokotiny typu Crap Souls apod... haha, jo musel jsem *2* -
Sice mám PS4, ale nepřimělo mě to hrát.
-
A kdyz mam vsechny tri dily na PS3 tak nejaka slevicka by asi nebyla co ?
Mno radsi pockam a pak to vemu treba z druhy ruky, nez vyplaznout takovej batoh jenom za remastery i kdyz to sou jedny z nej her na konzoli. -
Nebude to tím, že ani nemáte PS4?
-
nemelo by tam byt misto "hrat" spis podivat *1*
-
Přimělo :-)
-
a mna to už vôbec neláka ani to skúsit.:D *1*