Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Uncharted: The Nathan Drake Colletion vás přiměje zahrát si znovu celou trilogii
18.8.2015 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Vau. Považujem sa za PC hráča a jedinú konzolu ktorú som kedy mal bola PS2 ale nerobí mi žiaden problém priznať že Uncharted séria je naozaj masterpiece. Tí ktorí tu majú ten mínuskový fest z toho videli asi max 5 minút a aj to s predsudkami že pozerajú na ďalšie CoD.
-
Aha, a zase tady máme filmového pseudointelektuála, který dokáže naprosto směšným argumentem smést zcela korektní žánr... Zajímalo by mě, co je zamýšleno slovním spojením ,,průměrně inteligentní filmový kritik"? Jestli máš na mysli ty psychouše, co lezou z fildy, z kritiky filmu, tak tvůj argument nemá absolutně žádný smysl, jelikož ti kritizují zejména stavbu příběhu a celkově naraci u filmu.
No a jestli řešíš Uncharted z technického hlediska střihu, nastavení scény nebo podobně, tak je tvoje negativní kritika taky úplně mimo, neboť srovnávat z těchto dvou směrů film a hru vyústí nevyhnutelně v debatu, co je lepší... A ta je totálně k smíchu...Asi stejně jako debata o tom, jestli je lepší zelená nebo modrá... -
nechtel jsem ale kdyz to ted vidim zase si to poridim.paradni dobrodruzstvi a zabava,ale platinu uz znovu delat nebudu.skoda ze tam nebude multiplayer,ve dvojce byl skvely coop.
-
Bohuzial hry s fimovou "experience" idu uplne mimo mna, hral som iba U2, ale hrozne ma to nebavilo, cize sa mi nepodarilo sam seba donutit to dohrat. QTE a filmovost v hrach neznasam a okrem toho to obsahovalo len priemerny covershoot, priserny stealth, pribeh B filmu a malo a hrozne primitivnych puzzle a skakacich pasazi.
-
3krat remaster na 1 novou hru, takze norma dodrzena
-
ty jsi tak hustý PC plebs, tvojí kamarádi v Dotě ti budou tleskat, nyní táhni do haj*lu.
-
jasna koupe ;) uz jen z duvodu podpory nejlepsi herni firmy.. samozrejme pc lide semnou souhlasit nebudou protoze nikdy neokostovali tyhle bomby ale recenze prodeje a proste vse mluvi jasne za vse ;)
-
Není to tvůj šálek kávy? *15*
-
souhlas, taky to kupovat nebudu
-
Ne díky, už mám dohráno a bavil jsem se královsky. Teď mám před sebou jiné hry, konkrétně třeba za ani ne dva týdny nový MGS a už se nemohu dočkat. Co budeš hrát ty? *3*
-
Myslím, že mezi Uncharted a Bavovřeskama je poněkud cítit jistý nepopíratelně kvalitativní rozdíl. Jaká vlastně může být validita kritiky, když je v tom osobní averze vůči QTE, cutscénám, herní filmovosti, tomu co ve tvých očích tato hra představuje už v základu? Pořád to je jen "já", nic víc.
-
A někteří lidi se baví u Babovřesků, to ovšem Babovřesky nechrání před kritikou.
-
A cutscéna nemůže být součástí hry i její hratelnosti a interakce? Jak vidno, může a funguje. Hra, to může být i kombinace toho všeho, cos uvedl.
Některým holt nedělá problém hrát Maria i Order dohromady aniž by se jim něco dělo. Bavím se a hraju si jak uznám - o tom ty hry jsou a byly. A hraní a hratelnost jsou mi umožňovány pořád ať už jsou sebeinteraktivnějšího a pasivnějšího podání. Na to spousta z vás těch připitomělých expertů přes estetiku, teorii, terminologii a filosofii herní problematiky, tak trochu při tom svým analyzováním nejrůznějších volovinek zapomínáte. A tím vám až na ten plácaný subjekt unikají podstatný a základní věci. -
Pfezitek to byl v 720p a u par blaznu,co to hrali v pasivnich 3d brilich,a ne v aktivnich,hlavne to lg cinema 3d,je nejvetsi hnus na hry,co jsem kdy videl.Ale kdo hral treba motor storm ve funkci simul wive,coz ma sony bravia,je to nej pro dva hrace.A v kooperaci je to supr,lepsi jak rozdelena obrazovka.
-
Samotní tvůrci odéru tvrdí, že vytvořili "cinematic experience", takže je jen správně, že je hodnoceno filmovýmy kritiky, kteří mají hodně zkušeností s "cinematic experience". Každopádně pokud chceš znát názor videoherních kritků, tak se stačí podívat na metacritic.
-
Vysvětlím ti to, možná to pochopíš, ale pochybuji.
Hra - aktivní interakce, film - pasivní pozorování.
hra=/=film
---------------------------------------------------------------
cut scéna - pasivní pozorování, hratelnost-aktivní interakce.
cutscéna=/=hratelnost
----------------------------------------------------------------
cutscéna=/=hra
Děkuji za pozornost. -
mi pero *14*
-
Jo táák, filmových kritiků. Ne, ty tomu vážně nerozumíš.