Přejít na výpis diskuzí
Treyarch: „Vývoj her brzdí zuřiví hráči“ a čísla z CoD: Black Ops
1.2.2011 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
...má pravdu chlapec. "Zuřiví" hráči co nemaj rádi změny ať si políběj klávesnici, já chci VÝVOJ!!!
...anebo aspoň aby vznikaly nový tituly. Chápu lidi, co si rádi z nostalgie zavzpomínaj na hratelnost předchozích dílů určitý hry, když hrajou nejakej novej, ale aby se nic neobměňovalo po dobu 3 a více let? Sorry, tak to ne...
Vemte si třeba Portal...přišel na scénu a všem vyrazil dech. Nikdo nic neprotestoval. A teď přijde dvojka...jak by se lidi asi tvářili, kdyby to zkombinovali s Half-Lifem?...Pohřbili by to! A přitom by to byl luxusní mix...a jakmile by se to nejmenovalo Portal 2 nebo Half-Life, ale třeba Wormhole, tak už by to lidi žrali...nj to totiž vychází z normálního zvířecího instinktu...strach je jenom z neznáma, proto maj lidi rádi jistotu...ale přitom je to ubožárna... -
No ArmA mozna neni originalni, ale o to vyvojarum v tomhle pripade ani neslo (ono u simulatoru das tezko volnost fantazii). Ale nejde o nic rict, ze by byla primocara, plytka, nebo ze by brzdila vyvoj her (podrizovala se konzolim). Alespon pro technicke strance dava pokourit hardwaru jako maloktera jina hra.
-
Seš na tiscali zvykej si :D
-
mezisklepní mariňáci *1* *1*
-
Nerfnul spoustu veci? V MW2 kdyz hraju tak tam lidi pouzivaji vsemozny zbrane, je pravda ze UMP trochu vic, ale ono zas tak OP neni, jenom je univerzalni a normalni assault rifle UMP prekona silou, rychlosti a presnosti na dalku. Zatimco BO, tam vsichni behaji jenom s Famasem a AK74u, nic jinyho. Obe zbrane jsou oproti ostatnim naprosto OP, maji nesmyslne rychly strileni a nemusi se s nima ani priblizovat (UMP je proti AK74u spuntovka).
Assault rifle v MW2 - bud byly presny ale davaly mensi DMG, nebo trochu vic kopaly ale mely zase DMG vetsi. V BO ma vsechno stejnej dmg (35 vs 40 neni rozdil, porad je potreba stejne zasahu), pritom nektery ty zbrane jsou mnohem presnejsi a rychlejsi nez ostatni, takze neni duvod nektery vubec pouzivat. Naprosto nevybalancovany, je videt ze v BO byl stopping power, ale pak ho vypustili a dmg neupravili.
Jasne, v MW2 se obcas objevi nejaka lamka s glockama, ale da se proti tomu pouzit brokovnice nebo i silnejsi assautka a na rozdil od AK74u glocky na dalku nejsou. Co se tyce commanda v MW2, kazdej vi jakej je nuz v BO, je to skoro stejny *7*
No a ohledne toho quickscopovani, na PC to byla vyzva, clovek musel bejt hodne rychlej a dobrej, to jenom na konzolich co maji autoaim je QS katastrofa.
Takze BO sice nabidlo nejaky ty upravy, ale diky par vecem to naprosto podelali zase. Pockame co se stane casem... -
a za co sem tady dostal minuska mohu se zeptat ?
-
Ano mluvim o puvodnim warci.
Blizzard chtel delat hru Warhammer (podle stolni hry), ale nedostal prava, tak si udelal vlastni hru. Tak vznikl Warcraft. -
Pokud to ovsem neni na ukor zbytku. Telenovely jiste miluje spousta lidi, a presto netoci ostatni studia sci-fi v duchu Esmeraldy...
-
No spíš jde o to překročit stín svých předchůdců ... v tomhle upadá i Bizzard který propadá čím dál víc mainstreamu a neodváží si rozhněvat hráče navyklé na původní tituly .
Naopak takové JTF i Maelstrom mne v RTS mile překvapily... -
Black Isle -> Troika -> Icepick Lodge, jsou takoví. A nejen v herní branži.
Žádné dílo, které někdy stálo za to, tu nebylo pro prachy, 20 000 let to tak funguje a dalších 20 000 let to tak fungovat bude. O takových dílech se mluví - a má mluvit. Takových děl vlastně ani není málo, stejně jako jejich tvůrců.
Mě ani nevytáčí, že někdo dělá práci jen pro prachy, znám tunu takových lidí, ale ti čestnější z prohnilých ... .) alespoň drží hubu a krok. Nejvíc mě ale vytáčí, když si to dotyčný pokouší racionalizovat nebo se tím chlubí, to ze židle nadzvedne i kovaného stoika - pak tu máme samozřejmě zástupy apologetů, kteří svým hrobníkům podávají rýče a lopaty - a tvrdí, že přece jde jen o prachy.
Nejde. Jde o poctivost. -
Jakýho Warhammeru? Řeč je o Warcraft: Orcs & Humans někdy z devadesátého čtvrtého, a Dune 2: The Building of a Dynasty. Warhammer měl tehdy do počítačové branže ještě hóódně daleko....
-
*5* Ty hry jsem samozřejmě taky odehrál , ale nebýt nápaditého prostředí , tak po těch hrách neštěkne ani pes ....a Arma , no na ni platí mezi slepými jednooký králem ....;)
-
No nevim proc, ale toto se mi stava u VSECH clanku. Tady mi jen dosla trpelivost... Omlouvam se za hrube slova, ale jsem rad ze si toho nekdo vsiml :)
-
tak jestli ti za práci stačí jen peníze, tak jsi šťastný člověk. Jo, přístup treyarchu se pro tenhle byznys hodí, to ne že ne.
-
painkiller a SS ze nejsou originalni hry ? :D
Jako gameplay ne, ale to prostredi je nejoriginalnejsi, ktere sem v FPS videl :D -
Sorry, tohle neni zadna vlastnost webu, ale obycejna chyba, ktera nastala pri nahazovani clanku. Uz je to opravene.
A priste bych te panacku poprosil o trochu vic klidu a min "picovani" ;) Chybku muze udelat kazdej a staci na ni upozornit slusne. -
Tak vsechen balance se musi vychytat no, ale u vanilly byla kralem roguna v trenkach s worn dagger v ruce, a co myslis ze je horsi? Rogun, cerstva 60, ktera si dava vse, nebo frost mag, ktery sice dava hodne, ale na to aby dal vse musi zapracovat aspon trosku ? :)
-
Neskončí dokud takovou hru budou lidé kupovat ... a FPS jsou tak trochu vyhraněný žánr , kde o originalitu jde až na posledním místě (viz Painkiller , Serious Sam , Arma .... )
-
No jasne na niektore veci je odpor uz ked len citas MMO a rozmyslas aka kravina prebieha blizzardakom cez hlavu ked buffuju nieco comu buff netreba. Osobne niesom proti kazdej inovacii ktora moze hru zlepsit ale na druhej strane niesom ani za totalne zjednodusovanie hry ake nastava pri CATA, ak si hrac ktory tu hru hral nejaku dobu tak prides nato ze na PVP servroch umiera skoro world PVP vdaka interface buffom, ovsem iba ak nejdes zabit krala ale to je ina kava .... a mnoho dalsich veci takto meni celkovy vzhlad hry...
Len pre priklad este k buffom, povedzme slovo frost mage :D, v kazdom dataci od TBC si nasiel svoje miesto v PVP a co je horsie ze je prakticky jedna z najsilnejsich class v momentalnej podobe hry D:, predtym nez som prestal hrat tak som sa pozeral na statistiku a zbadal som v EU 5v5 team magov :D je to snad jedina classa ktora si moze dovolit nieco take D: samozrejme ze sa da oponovat ze to tak nieje ale moj pohlad z 3 hranych class ktore som mal bol tento, ak si priemerny mage tak si ako autobus rutiaci sa na deti na prechode ale ak si skill tak si ako godzila co ten prechod cely zaslapne a sumda pritom polku ulice :D... -
to Reroko
Jde mi o to, ze kdyz se kritik podiva na hru, tak vidi jen jeji kvality - proto je to AAA hra, a proto ma tolik kladnych hodnoceni. Ale kdyby se hodnotilo to, jak je hra odladena, co noveho prinesla, nebo jestli je vybalancovana... Pochybuju, ze by po BO stekl pes.
Pripada mi to uz fakt jako u freewaru - aneb zaciname od verze 0.0.0.1 a hraci nam ty chyby najdou...