Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No.. jako obyvatelé Česka máme sakra štěstí, že sousedíme s nejsilnější ekonomikou v unii.. něco si o tom zjisti, a pak nadávej..
  • kubi-wan
    NOLF je klasa... pamatuju si, jak jsme si ji s bráchou koupili napůl... a pak jsme si za naše mrzký kapesný koupili napůl i dvojku *14*
  • Souhlas souhlas. Krasne jsi to napsal.
    I o tech hrach kolem roku 2000. Na takovy NOLF vzpominam snad nejradeji
  • Hanzales
    Přesně po tomhle videu se můj očekávací koeficient také řádně zvednul. V rozlehlé bludiště nedoufám, ale např. Rage mně jako střílečka bavil, tohle bude na stejném enginu, ale už z principu to vypadá celé mnohem "hravěji" ;o) Minimálně akční část působí docela hezky. Jinak na RTCW taky velmi rád vzpomínám, asi ho kuřňa zase nainstaluju :)
  • Nicmene je to nastesti pravda, vyse jsem dal odkaz, mely by byt 2 verze, cenzurovana pro nemecky trh a necenzurovana pro zbytek kde se svastikou nemaji problem, stejne jako tomu bylo u predchoziho Wolfensteina 2009. Ostatne uz dnes se na YT daji najit videa z "Wolfa 2014" kde svastika (narozdil od tohoto posledniho videa) je.
  • Jistě, že ne všem, ale bylo to myšleno obrazně, co vnímá většinová populace.
  • Tomu nevěř, dnešní tupost lidí je mnohém dále, než u vydání RTCW ...
  • http://wolfforums.bethsoft.com/topic/72-%C2%BFare-will-the-game-censored/
  • tim samozrejme myslim evropskou unii
  • no vtipný je to hlavně v době kdy německo znova prakticky ovladlo evropu
  • na Dana Pandu už má prý koupenou licenci Zoo Tycoon 2014
  • Jak k tomu nebude DLC "Zito44 strikes back" tak to nehraju!
  • pozor na generalizace, že bolševismus nikomu nevadí není pravda, mě třeba vadí, mojí rodině vadí a většině lidí co znám vadí taky
  • Treba je to jen z cenzurovane verze hry typicke pro nemecky trh, stejne jako tomu bylo u posledni Wolfa 2009.
  • bohužel, doba je taková že jsou všichni podělaní až za ušima z politické korektnosti, znaku SS na helmě se asi jen tak nedočkáš, ale co, aspoň nás zatím ještě nezavřou jen za to že o tom vůbec mluvíme *4*
  • Já si spíš všímám detailů. Generál Totenkopf svastiky a orlice nebo alespoň balkenkreuze .... to prostě u tak ikonické hry jakou býval Wolfenstein nemůžete nahradit insigniemi které z původních ani nebudou vycházet .A aby důstojník měl na čepici znak hry ... WTF .
    I koridor je bohužel mapa a Far Cry se v několika částech dal s úspěchem označit za koridor s hromadou překážek . RTCW spolu s konzolovým Medal of Honor byl přímým předchůdcem prvního Call of Duty a na tom nic nezměníme . Jediné co COD do hry přidal byly všudypřítomné scripty a filmové sekvence ze kterých se časem stala hlavní náplň nových pokračování.
    A spolu s obsahovými tématy COD jako série upadá. Wolfenstein má tu výhodu , že změna obsahu je až nežádoucí stejně jako u filmového Indiana Jonese . Troufám si tvrdit, že s nácky , okultismem (Spear of destiny), a scifi technologií (roboÁda) může co deset let vycházet úspěšný remake.
    Ovšem hratelnost a tupost protivníkovy AI nesmí spadnout do průměru a musí sledovat aktuální trendy ...takže absenci multiplayeru musí vyvažovat silná offline složka , která se prostě musí popasovat se špičkami žánru .A to bohužel ani náhodou není Crysis 3 ani tohtoroční COD ale starý Far Cry a první Crysis . Bez multiplayeru se na hru rychle zapomene ,obzvlášť pokud předvede jen obsah Homefrontu , což byla naprosto nejotřesnější hra s minimalistickým level designem jaký kdybyl v nové hře k mání .....
  • Mato1987
    Velmi som zvedavý na túto hru, velmi mi pripomína hru rage, neviem prečo, tie textúry a gunplay je skoro rovnaký tak dúfam, že aj hra bude podobná, lebo posledný wolfenstein bol fakt otrasný. Ak to bude aspoň také dobré ako RTCW tak budem nadmieru spokojný :)
  • tonnymontana
    tak ja se na novej dil tesim a tohle me jen utvrdilo ze se u hry bavit budu:) bavil me i posledni dil ale az po tom co jsem zvolil nejtezsi obtiznost, Na mensi jsem to jen proletl ale u te posledni jsem se zapotil coz bylo fajn:) bohuzel urcite nebudu predobjednavat a pockam si na slevu ci collector verzi pokud nejaka bude stala by zato:)
  • kubi-wan
    Přesně tak... nejlíp to podle mě měl vyřešený novej Shadow Warrior a vlastně docela i Hard Reset. Ten měl, když pominu jistou jednotvárnost prostředí (s rozřířenim Exile už je to něco jinýho ;)), pěknej oldschoolovej level design.

V nějakym nedávnym Levelu byl ten článek o dnešních FPSkách, jehož verdikt vyzněl tak, že si nemáme furt stěžovat, že střílečky nejsou už jak v 90. letech. Abychom byli rádi, jinak bychom hráli furt ty samý doomovky. Že dneska je přece celej FPS žánr tak pestrej - tady lineární koridor jako CoD, támhle otevřenej svět jako Far Cry atd atd.
    Nemůžu se ale s timhle názorem ztotožnit. Protože ač může bejt výběr dnešních FPS jakkoli pestrej, to, co u nich postrádám, je kvalitní level design! Udělat otevřenej svět, nebo tunel z bodu A do bodu B neni prostě tak těžký, jako postavit fakt dobrej spletitej level, kterej má ňákou hlavu a patu a je zábava ho prozkoumávat. Když pominu loňskej remake Rise of the Triad, protože to je cíleně devadesátkový, tak se k tomu v mých očích zatim nejvíc přiblížil ten Shadow Warrior. Než někdo začne rejpat, záměrně jsem napsal "přiblížil".
    U RotT je zase tady v recenzi na games vytýkána "bludišťovitost" levelů. Já naopak myslim, že to byla jedna z největších předností tý hry. Nikdy se mi nestalo, že bych se tam ztratil, prostě jsem jen musel trošku přemejšlet, kam jdu. Takže RotT jsem si nadmíru užil. Kvůli level designu.

A jen taková blbost na konec - Nejradši mám hry, který vycházely okolo roku 2000! Je na nich vidět ta krásná snaha vymanit se z "devadesátkovosti" a posouvat se někam dál, graficky se vyvíjet... Navíc dost často poznáte, že ta hra je z tohohle odbobí, protože maj takový nezaměnitelný kouzlo, který nedokážu popsat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit