Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xcomik
    No já včera vytáhl placku a šel instalovat a musím podotknout že mi přijde o dost lepší jak RTCW. Baví mě to prostě více. Dokonce ani na grafice zas tak nestratil pořád to vypadá lépe jak Call of Duty MW díly ale ono je to taky dáno asi tím že to běží na novějším engine ID Tech 4 zatímco COD běží na modifikované trojce (respektivě 3.5) ve své době něco jako u Unreal engine když byla verze 2 a než přišla trojka tak kuli DX 9 vydali 2.5 (pohání například Swaty 4 a tuším i Duke Nukem Forever).

Vůbec klidně z nostalgie doporučuji vytáhout placku a zahrát
  • Klasickeho Wolfensteina 3D hravam doteraz aj ja. Vrelo odporucam stranku areyep.com, kde mozes najst Spear Ressurection a End of Destiny (asi najlepsie mody pre Wolfa vobec) *5*
  • Jo jo, to je ta dnešní DEMOgrazie, kde bolševismus nikomu nevadí, ale nacismus musí být potírán za všech okolností, přitom skoro každý "ismus"(nacismus, komunismus islamismus atd.) je defakto ve své podstatě ideologicky naprosto stejně zrůdný.

Ale všiml jsem si, že na jiné fotce níže v článku je robot se svastikou tak přece :-)
  • nezdá, lidi jsou hloupí.
  • Zdá se mi to, anebo dnešní ochránci lidských práv, opět zaúřadovali a nechali odstranit většinu nacistických symbolů a vlajek ze hry, viz nesmyslné výšivky německého důstojníka na titulní fotce ?

Ke hře samotné, pro mě osobně byl nejlepší RTCW, který asi jen tak někdo nepřekoná, ani jeho nástupce.
  • dve ruce, dve oci, np amigo *5*
  • XXDarthVaderXX
    Zase tak hrozný to teda není, vždy je dobré vědět, co člověk od hry očekává a pokud nechce CoD, tak by se mu měl vyhnout.
  • XXDarthVaderXX
    Zombie byla největší sra*da co RTCW poznala...ne díky, ale ty už nikdy více a ani ty kobky.
  • XXDarthVaderXX
    To nevím kterýho Wolfensteina si hrál, ale vesměs od 3D až po poslední díl to byl více či méně koridor a jestli narazíš na město...tak i přes zdánlivou otevřenost tě to vedlo tam kam tě to vést mělo(jedním směrem) maximálně sis vybral menší odbočku, ale vždy si došel tam kam autor chtěl.
  • XXDarthVaderXX
    Jo pamatuje...super voják bohužel slabota, ale on za to asi nemohl, když měl člověk v ruce anti-bossáckou zbraň s názvem Venom gun...na normální, pohyblivé nepřátele to byla zbraň na jednu a na druhou věc, ale na přerostlé cosi, to byla ultimátní zbraň.
    Osobně mám snad jediné přání...bože ať je konečně pořádnej závěr. U 3Dčka byl alespoň robotickej Áda, ale RTCW s jeho Arthasem, teda Heinim a pak ten konec u dvojky někde bůh ví kde?... Po té, povedené vzducholodi... Tak snad se to teď podaří. Budu radši když hru o těch 15 - 20 minut zkrátí, než zase závěr o ho ho ho.
  • dneska dobrych SP linearnich strilecek moc neni, všude se cpe radoby otevrenej svet, rpg prvky, questy a pod. taky je rozdil mezi linearitou a "tunelem" širokym 2 metry.
  • JohnyTheZik
    On uz jenom verdikt: " Kvalitní FPS s náplní ze staré školy, obohacená o pocit otevřenějšího světa a speciální schopnosti."

A Pavel: "znechutila všechny, kteří čekali kvalitní hru."

Ale tak stane se :D. Me treba posledni Wolf taky dost bavil, byla to pohodovka.
  • ty starej fašoune
  • Quaka 4 nemusím hlavně kvůli hroznému designu levelů. Obsahují hromadu neotevíratelných dveří, které ale vypadají úplně stejně jako ty, co se dají nějakým postupem otevřít. Pak člověk lítá všude možně a hledá, jak to otevřít. Nakonec si ze zoufalství napíše noclip a kouká, že za dveřma nic není.

Hrozný leveldesign je vlastně jediný dojem, který ve mě hra zanechal. A to jsem býval Quakemaniak.
  • Mě osobně nesedla atmosféra hry. Když si vzpomenu na temný RtCW, tak jsem měl problém to hrát sám večer. Wolf 2009 na mě byl moc pastelkový a přeplácaný. Ale to je samozřejmě o vkusu každého.
  • No vidiš, a mě poslední Wolfenstein bavil asi tak prvních dvacet minut, naproti tomu Return to Castle Wolfenstein považuji za jednu z nejlepších stříleček vůbec:) Takže za mě autor docela mluví. Nehledně na to, že i dobové recenze se vyjadřují celkem jasně
  • Veskoslav
    Ale také v RTCW v jenom dokumentu v laboratořích Deathsheada píše, že objevili něco, co dokáže pozměnit genetickou strukturu buňek a dokáží dotvořit změnu vývoje ve stárnutí buněk, ale neví, jak to využít.
  • Nejlepsi je, jak uz v RTCW vypadal Deathshead skoro na umreni, mohlo mu byt tak 70 let tipuju dle vzhledu, no a tady, o dvacet let pozdeji, vypada o dost mladsi :). Well done boys...
  • B.o.b
    Pavle, docela jsi mě navnadil. *4* Jinak skvěle napsáno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit