Přejít na výpis diskuzí
Tři hodiny hraní ukázaly dvě tváře Wolfenstein: The New Order
24.2.2014 | Pavel Dobrovský
100 příspěvků
-
hej to je bozi... uplne se na to tesim...Pavel Domrovsky do hnoje >(ani nevi která wolfovka byla nejlepší) .. *1* > asi mu nikdo nedal uplatek do kapesky a tak udelal negativni reklamu .. nejlepší na tomdle previvu bylo gameplay video z diskuzi...
-
Přesně! Vypada to velmi dobre! Hlavne ten návrat ke klasice, třeba to brnění a ten život, co je vidět na videu. Také to ze muze mít hráč všechny zbraně u sebe a ne jenom dve. Konečně hra se starými principy. A těch robotyckech lido potvor co je vidět ve všech trailerech. Jestli to půjde dam si to hard a pekne si to vychutnam az do konce :)
-
Naprosto dementni AI (aneb probehnes kolem stada nacku a oni ani nehnou brvou). "Moderni" (cti linear) level design a v neposledni rade: naprosto totalne odflaknuta MP cast.
Za sebe muzu rict, ze tento novy Wolf mi nevoni uz kvuli tomu, ze tu nejpodstatnejsi cast (tedy MP) tam pro jistotu vubec neni. Na druhou stranu co jsem hral v posledni dobe FPS, tak mozna jedine dobre, ze tam MP neni. Halt RtcW uz nikdo nenahradi. -
No, nevim, co tu všichni bručej, ale podle tohohle videa mi to připadá jako hra, kterou bych si docela rád zahrál :)
-
Wolfenstein měl vždy otevřené levely, jako třeba Riddick a ne skriptovaný koridor jako CoD. Co se mě týče, uvítal bych RAGE v hávu pseudo-scifi-WWII (snad jen trochu více prostoru v levelech)
-
Tak nic no....ono uz se to vi...mel bych sem chodit castejc :)
-
Vypadá to dobře, nevim proč ty kecy o nudě a linearitě. Wolfenstein nebyl nikdy nějaká realistická simulace, a říkejte si co chcete ale i hra plná skriptů a pevně daných misí, bez volnosti pohybu atd. dokáže zabavit. Navíc prostředí a příběh vypadá jako správná úchylárna, podobně jako Iron Sky. (btw. vzpomíná si někdo na ÜberSoldiera?) *5*
-
Copak asi znamena to zarazeni do doom beta na konci traileru? :)
-
Nebejt to kratky, nevyuzity - s temi nacistickymi okulcistockymi vecmi slo zajit dale nez jen naznak. Byla by to super hra. Takhle usla strilecka na kterou se zaopomelo hodne rychle ( jak kdo).
-
No on je problém, že jsme fakt v menšině. Stejně jako spousta lidí nemusí Quake 4, protože jim nesedí doomovská atmosféra. V mém okolí jsme sám, co má docela rád posledního Wolfa. Zbytek to dohrál spíše z povinnosti a byli zklamaní. Přeci jenom spousta chtěla dalšího Returna a ten nedostali.
-
Myslim, ze tohle nové gameplay video vám rekne daleko více než tahle nic moc recenze :) http://youtu.be/P8xgMRROoKI
-
V dnesni dobe to je jedno pac tomuto zanru vevodi zastarale COD/BF o kterem zbytecne mluvit.
-
Můžu se směle zeptat, podle čeho se tedy pozná střílečka? Tuhle myšlenku nějak nepobírám.
-
Co to má zase znamenat? Já posledního Wolfensteina hraju dodnes, protože to je bomba. Nemohl by autor hovořit raději jen za sebe či za redakci, než za nás?
-
No to jo ale obycejna a defakto v koridoru ( tohle), urcite tam nebudou kobky a zombici...
sice zni dobre ze tu budou mit nacisti prototypy vsemozne ale od puvodniho Wolfa to bude vzdalene. Na sto honu. -
Jn taky bych si dal některé ty mise v modernim kabátku, třeba ta na lanovce nebo na tom lešení. Víc mě bavilo bojovat proti němcům než proti potvorám.
-
RTCW vlastně střílečka nebyla.
-
My všichni jsme se tady do diskuse na tomto webu taky nikdy nezapojili, ovšem abych byl upřímnej, požadavky typu počet robotů, počet zbraní, existence lékarniček a kravinky typu dopočítávání procent celkovosti hry, u prvních tříhodinových dojmů smrdí nepodstatností. Ale vítejte, určitě tady zapadnete.
-
Radsi bych byl za Remake RTCW v dnesni grafice, nejake ty nove veci (zbrane,nepratele.urovne) pac tohle nebude nic jineho nez nejaka ta obycejna nudna strilecka kdyz uz jsme u tech predelavek.