Přejít na výpis diskuzí
Tři hodiny hraní ukázaly dvě tváře Wolfenstein: The New Order
24.2.2014 | Pavel Dobrovský
100 příspěvků
-
proč byl podle vás wolfenstein 2009 nekvalitní hra? dostalo to tady solidní 7, co jsem koukal kolem reakce hráču byli vesmes pozitivní a mne se demo hrozne líbilo. Plnou jsem ale nemel možnost hrat pač na steamu ani v kamenacich není *13*
-
souhlas tolik textu a prakticky jsem se nic o hre nedozvedel 99% toho co o ni ted vim jsem pochitil z obrazku...
-
ťešíímmm
-
Ja uz myslel ze budou uvnitr clanku 3videa a ukazi polovinu z tehle hry... nerikam ze si to nezahraju ale uz tak nejak lze videt co cekat (zhruba).
-
Diky :)
-
Uplne suhlasim
-
Pane hehe, zatim jsem se do diskuze na tomto webu nikdy nezapojil, takže Vaše trapná kritika nemá realne opodstatnění a spíše jste FPS ignorant. Pokud mate konkretni připomínku vhodnou do diskuze tak si ji rad přečtu a budu diskutovat. Ovsem na debilitu již reagovat nebudu...
-
Mozna to bude znit tak trochu jako hereze,ale ten minuly wolf se mi zdal o malo lepsi neu rtwc. Podle me za to muze hlavne famozni hudba,filmecky a pro mne aspon i cela tematika thule,protoze i v realu to byla soucast nazi mytologie. Tim nechcu rict ze rtwc byl spatny, to n,ba naopak,ale ten minuly jsem si tak nejak uzival vic
-
je rozdil videt a je rozdil hrat. jsem odkojen starou skolou a cod nikdy nedosahla na kvality strilecek od id softu, valve ci epic. doufam ze id si svou znacku pohlida a novy wolf bude opet typicka rubacka v jejich stylu v novem kabatku
-
Možná mi k životu stačí málo ale ten trailer http://www.youtube.com/watch?v=aVem8pTJOSI mě fakt naprosto nadchl. Jinak hrál jsem rovněž všechny wolfíky navíc prvního wolfa jsem hrál ještě na tátovo 386 SX 40 s kamarádem on chodil já střílel :-)
Navíc kdy naposledy jsme si mohli zahrát eru 2 světové a dobře nově i 60 léta altarnativní doby. Já se na to fakt moc těším a myslím si že od staršího bratříčka to bude dokonce větší nářez jinak Wolfenstein 2009 byla hra dobrá na tehdeší dobu přinesla v rámci koridorových FPS řadu změn (otevřenější lokace, možnosti volby, upravy zbraní) čili tak nějak nevím proč se v článku píše o posledním dobrém díle RTCW (jo ten byl taky skvělý) ale mám takový pocit že si nepamatuji že by někdy Wolf vyšel špatný! -
Nemáš pravdu, zase blbě kecáš a nepochopil si text.
-
Mám to podobně. RTCW je pro mě srdcovka, ale ani ten poslední Wolf nebyl špatný. Není to sice hra, která by si zasloužila vstup do síně slávy a znova ji asi rozehrávat už nebudu, ale jako fajná oddechová střílečka mě zabavila.
-
Obv"y"kle nedostávají. Nějak se mi nevybavuje čistokrevné FPS, co by v poslední době dostalo takto vysoké hodnocení. Bf4 má průměrné hodnocení 7/10 a poslední CoD 6/10.
-
Možná jsem v menšině. Ale mě se minulý Wolf docela líbil. To propojení mystiky a hledání artefaktů. Bohužel AI nepřátel byla hrozná, systém schopností mě osobně vadil. Ale mise byly podle mě dobře nastavené. A některé nacistické vynálezy, které skutečně existovaly v rámci prototypů bylo pěkné vidět. Ta hra byla prostě rozporuplné. Return je pro mě srdcovka, doteď si pamatuji pevní "setkání" s "Vikingem" a pitomým štítem. Podle dosavadních informací a gameplaye by mi mohla hra vyhovovat. Považuji to za takového černého koně letošní sezóny.
-
To už skoro "prehistoricky" než po staru, ale dostal jsi mě jdu si nainstalovat Quake 4.
-
Vypadá to slibně.
Mám jen jedinej dotaz. Zprasili to autohealem nebo se hraje postaru na lékárničky? -
Já jsem zapomněl, že jsem ho hrál, a myslel jsem si, že Pavel haní RTCW! A i teď si z té hry prakticky nic nepamatuju, ať už v dobrým nebo ve zlým. Dokonale vyšuměla.
-
Díky *3*
-
posledny wolfenstein bol v meste sice trosku zdlhavy, ale inak super! Na tuto hru sa v ramci 2014 tesim asi najviac. Este by na E3 mohli ukazat F4, HL3, Doom a spoko.
-
Máš pravdu, mám z toho stejný pocit..