Přejít na výpis diskuzí
Tři způsoby hraní na videu z Deus Ex: Human Revolution
20.3.2011 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
Cervene sudy? Vazne? Ze by boli vybusne? No kto by to bol povedal... *9*
-
-
Nebyl nějaký ten sud a výbušné bedny i v jedničce? *5*
-
-
mě přijde, že každý kritizuje co se dá, ale že to bylo v dokonalých předchudcích, kde to taky moc nedávalo smysl, tak to už se mlčí :D a teď nemyslím jen DE, ale rádoby fanoušci všeho to dělají rádi..
-
Jj, tam byly TNT krabice. Velmi výhodné na otevírání dveří a likvidaci robotů *1*. Co jsem se s nima hned v první misi naběhal. Sudy tam také, myslím, nějaké byly.
-
-
Taky jsem si všimnul. To je trapas, no. :) Na druhou stranu, barvit sudy s výbušnými látkami jednou barvou dává smysl a dovedu si představit, že to mají v budoucnosti unifikovaný. Pak nezáleží na výrobci a každej hned ví, o co jde.
-
-
Barvit sudy smysl má (koneckonců se to taky dělá i v reálu), nechávat je příhodně válet v prostoru už bohužel ne.
-
-
Akoze ne? A za cim by sa skryvali nepriatelia?
-
-
-
-
Tak jen takové malé srovnání s jedničkou...
Taky jsem moc rád podřezával nepřátele zezadu. Vyžadovalo to velmi vysoký skill pro používání sečných zbraní, velmi vysokou sílu, či tomu odpovídající agumentace a natrénovaný skill plížení. I tak ale nepřátelé nezůstávali jen tak jako idioti stát a nezírali do zdi. Pořád hlídkovali, takže to byl adrenalin.
To co předvedli vývojáři ve videu je směšné.
Je to skutečně tím, že podobu her diktují marketingoví manažeři a vývojáří jsou mimo.... Kdo dokáže udělat dneska kvalitní hru dle vlastních inovativních myšlenek? Nezávislý vývojáři + Blizzard a Valve -
-
Já jsem zase čekal, že když někoho probodnu mačetou, a potom ho budu někam táhnout, tak v roce 2011 uvidím krvavou šmouhu na zemi. Bohužel, nekoná se, přestože (nebo protože) v reálu by bylo legrační vidět krvavou šmouhu vedoucí do temného kouta... To by si každý strážný asi řekl "no safra porte, kam se ten kolega proboha poděl..." *3*
-
-
ukludnite sa... este sa neda povedat s tochto videa ze to bude zle... ja predpovedam dobru buducnost tejto hre :D myslim ze to vyde, intuiicia :D
-
-
tak to mas dost dojebanu intuiciu
-
-
ja vam rikam ze to bude pruser. jednoducha hra pro decka na nekolik hodin a konec *12*
-
-
Neni to prdel jak starnem co? :) Jeste jednou tu pujdu trochu OT... At mi nekdo rika, ze za tu uroven her nemuzou konzole.. Jasne ze muzou... Ptate se proc si to myslim?? Protoze kdyz ma clovek pocitac, musi uz mit neco v hlave, protoze aby mu hra fungovala, musi mu nejdriv fungovat pocitac.. To uz predem predpoklada nejakou uroven... Coz u konzole neni potreba .. A muzou hrat i uplni dementi... Jen me kamenujte, ale na tom , ze je to pravda, to nic nezmeni!!!
-
-
Tak ja starnu stejne rychle jako ty a dle meho se pletes . Ja teda souhlasim ze dnesni hry z 80% stoji za hovno ale urcite to nemuzes davat za chybu konzolym a muzes klidne namitat ze konzolisti si sve konzole budou branit ale jsou i lidi kteri predstav si to nemaji problem mit doma kompa a k tomu i konzoly nebo dve a nedelaj mezi tim rozdily . Je pravda ze posledni dobou jsem si tez vsiml te absurdni a neopodstatnene nadrazenosti Pc uzivatelu , stale vsude ctu jak jsou ty konzole neuveritelne sracky jak maji rozmazane textury jak kurvy veskre hry a to jsou podle me totalni nesmysly ruku na srdce panove ale jedinny plus pc je vyssi hw vykon a multifunkcnost ale i tu uz do urcite miry dnesni generace konzoli maji a jsem si jisty ze s pristi generaci zmizi temer uplne . Nechci se tu stavet na stranu konzoly ale co proti nim vsichni pc-ckari mate sam mam doma pc k tomu starickeho commodora 128 a ps 1,2,3 s xboxem si bohuzel nerozumim ale za to muze ma nenavist k panu Billu Gatesovi ale i kdyz tu platformu nemam rad tak ji nepomlouvam a nesvaluji na ni vinu ze za vsechny nedostatky dnesnich her . Za to jak dnesni hry vypadaji muzeme vsichni my jako hraci , vyvojari , vydavatele chyba je proste v celku a ne v jednotlivych odvetvych. My jsme si zvykly kupovat vse co nam predhodi pod nos at je to treba 7 pokracovani Cod ktere se v podstate od 2 dilu nezmenilo nebo stale stejne sportovni radoby simulatory a ve vyctu takovych her bych mohl pokracovat do aleluja .Vyvojari nevim proc si posledni roky mysli ze je to o grafice a hw narocnosti nechaji si do vyvoje kecat od manazeru vydavatelskych firem aby se hry co nejlepe prodavaly a tak se nejcasteji setkavame s tim ze nejvic inovace prichazi od mensich firem a vyvojarskych studii ktere jdou s kuzi na trch a kdyz uspeji tak je stejne spolkne EA nebo jina giganticka zruda . Vzpominam si na doby kdy jsem paril hry ktere mely 8bitovou grafiku zadnou simulaci fyziku a mely uplne uzasnou atmosferu a neuveritelne me bavily nebo kdyz si vzpomenu na doby prvniho playstationu to byly hry no ale tadle voda uz davno odtekla a dnes je mi z tech sice stale krasnejsich her na bliti . Jedinne co se tak trochu vymyka tomuto trendu jsou only exclusive tituly a to myslim pro vsechny platformy a celkem i zanr mmorpg i kdyz tam je vse podmineno tomu sesadit WoW z prvni pozice a diky tomu se vyvojari opravdu snazi prijit s necim novym . Ale to jsem malinko odbocil od tveho prispevku . Mas celkem pravdu v tom ze na pc musim mit neco v palici ale zaroven je tech lidi co maj v palici malo a spousta lidi co ma pc umi uplny hovno a nedokazou si kolikrat tu hru ani nainstalovat, vyjimkou jsou warez lidi kteri musi pri kazde hre premyslet nez ji zprovozni a jestly si myslis ze na konzolich hraji jen neznabozi a nactileti parchanti tak to se opravdu mylis i ja sam jako Pc-ckar si kolikrat radsi zapnu tu konzoly a to se v pc vecech dost vyznam a myslym si ze mam v palici mnohem vic nez tu popisujes a hlavne spravnej Pc-ckar ostatni platformy nepomlouva protoze moc dobre vy jak PC vubec zacalo *3*
-
-
Prvni pocitacova hra vznikla v roce 1947. Rozhodne ne na konzoli..... Jo ja vim.. To je tim oznacenim PC .. Pochopil jsem co mi chces rict..
-
-
To jsem rád, že jsi to nebral jako poučování nebo uražení. Vidím že i dnes jsou pc-čkáři co maji rozum. a ne jen fakani s kompama od maminky. *4*
-
-
-
dej si facku ty vemeno *1* . všechno je to kvůli fakanům, který brečej vývojářům na fórech, že sou hry moc těžký. nevim už přesně, kdy to začalo, ale rozjelo se to doplňováním zdraví a pak už to šlo do sraček... to byl samej checkpoint za rohem, regenerace, lineární design a tuna dalších sraček *9* . kde sou doby Dooma 1 a 2...nenávratně v prdeli.
-
-
:D Ja jsem vemeno..ale Ty mi to sam potvrdis tim, ze napises kde jsou hry z doby kdy zadny konzole nebyly :D :D :D Bavis me... A nevim proc nekdo neco rika o sestavovani PC , o tom jsem snad nic nepsal.. Ono uz jen udrzet pocitac v chodu v nejakym slusnym stavu treba rok, vyzaduje trochu inteligence .) Proc jinak konzole vznikly ? Nez aby prave mohli hrat fakani a lamicky ? Jo ja vim.. PC je hrozne velkej a nikam se nevejde... Hm hm hm *11* *1*
-
-
Měl by jsi vědět jednu malinkatou, leč historicky nepopiratelnou záležitost. Konzole tu byly roky před tím, než se nějaké PC vůbec objevilo. A teď jsem zvědav co na to řekneš frajere.
-
-
Pong nebyl prvni hra.. .) A rozhodne nebyla prvni hra na konzoli .) Kdo by asi vyrabel herni konzoli, driv nez byly hry?? *7*
-
Hm, na niektorych tych "konzolach" islo programovat. Sakra, moje prve zelezo bol osembit. Kua, som ja uz ale stary kon. *1*
-
Nebyl. :)
-
2sirWallace: Pong byl prvni hra a byl na konzoli :o)
-
Nez se PC objevilo?? To je asi nejakej vtipek , ne?? Nebo to se jako programovalo na konzolich ? :D Ale notak...
-
-
Pises hrozne kraviny. Jak tu jiz nekdo psal vlastnictvi pc nic neznamena. V dnesni dobe to ma doma kazdy. Cele je to ale jen o tom ze kdyz hrajes na PC tak si myslis ze jsi neco vic. Je to takova na forech celkem rozsirena iluze. Majitel PS3 beziciho na linuxu je urcite dementni male dite ale ten kdo ma PC a cely den sedi na facebooku je moudry a dospely velmistr. *7*
-
-
V poradku.. Beru Tvuj nazor.. Trochu jsem se zmylil a nechal se unest.. Urcite je i mezi uzivateli konzoli par rozumnych lidi... Jen jim proste nerozumim.. Kdyz se zmylim priznam to...
Kazdopadne nidko mi nevezme nazor, ze od te doby co jsou konzole masivne rozsirene, se vyvojari uz nemusi tolik snazit, protoze konzolisti jim stejne kapsy naplni... -
sirWallace musim reagovat na svuj prispevek protoze na ten tvuj uz to nejde. Ty jsi tady ten co tvrdi ze kdyz ma clovek pocitac, musi uz mit neco v hlave ja jen dodal priklad jaky to je nesmyslny blabol. Myslis ze jsi jediny kdo si neco pamatuje? Kdyz se ti hry uz tak dlouho nezamlouvaji tak proc se o ne porad zajimas? Proc jsi tady? Sebe povazujes za dospeleho ale pritom skatulkujes uplne nesmyslne vsechny ostatni. Vse podle jednoduche formule Konzole=dite=nizke iq. Opravdu dospely pristup.
-
total agree. já mám ten samý comp už x let a pořád šlape, bez jediné údržby a upřímně netuším co všechna ta moudrá slova jako bios, hardware a ram znamenají. a přitom jsem ortodoxní hráč. na druhou stranu si ale myslím, že konzole za zjednodušování her opravdu můžou, i když ne přímo. Hry jsou teď vyvíjeny tak, aby se prodávali na co největším počtu platforem a buďme upřímní, hraní na pc s klávesnicí a hlodavcem má mnohem větší možnosti než hraní na joysticku s osmi tlačítky (nebo tak nějak). takže když chtějí autoři vydělat, a to chtějí, tak udělají hru, která se snadno portne a tím pádem se musí podvolit té nejomezenější platformě (myšleno ve smyslu možností při hraní).
-
Vis proc je to tak rozsirena iluze?? Protoze vsichni nejsou deti, a pamatujou jak to bejvalo driv.. Nez se z hrani her stala stredoprouda zalezitost prave masivnim rozsirenim PS a podobnych zhovadilosti, ktery do toho sveta zatahnou takove lidi... Od te doby se da mluvit o masach... Od te doby zacli jit hry doprdele...To neni jen neco co si myslim ze tak bylo,vis ja si to i pamatuju, ze to tak bylo!!! A nezlob se na me , ze nemuzu poslouchat lidi , kteri jsou napriklad odbornici RPG zanru a pritom Ti reknou , ze PC nikdy nemeli, ze hrajou jen na PS.. To uz je podle me opravdu dost ... A kraviny pises Ty , pokud vztahujes pouzivani PC okamzite na Facebook .)
-
-
-
přesně jak říkáš, autoheal to odstartoval, koridorovitost na sebe nenechala dlouho čekat a pak už to jenom vývojáři dorazili absolutní jednotvárností herní náplně. Pamatuji si, jak jsem poprvé hrál GoW na compu - jediné co v té hře děláte je, že chodíte chodbami a střílíte, jenom ty chodby vypadají pokaždé jinak. A co je nejhorší, źe tenhle trend došel už i do RPG. Teď hraji DA2 a jsem tím skoro znechucen - je to úplně to samé. Jen chodíte neinteraktivními chodbami za značkou na minimapě a jediné, co vám hra dokáže dát za překážku do cesty, jsou souboje. Odmyslete si dialogy (a pravda, dobře se rozvíjející příběh) a máte jakoukoli konzolovou střílečku. Kde jsou zlaté časy Gothic 1 a 2. Doufám že alespoň Skyrim neselže.
-
-
Znám docela dost debilů co mají problémy i s obouváním bot na správnou nohu a mají počítač. Co má inteligence s vlastnictvím počítače společného? Můžeš mi to laskavě prozradit?
-
na tom, že je to blábol nezmění ani ty tvé čtyři vykřičníky. Jestli si každý vlastník PC sestavil stroj sám (nebo aspoň vybral komponenty), tak já jsem Budha
-
-
Buddha ?? Precti si co jsem napsal prosim Te... Co to ma co spolecnyho se skladanim PC???? Ty Buddho
-
-
No tak, ne každý si sestavuje PC sám, ale pozve si na to kámoše nebo si ho nechá sestavit už v obchodě... (i když na tom nic není, manuál je většinou blbuvzdorný :-)) Tohle není chyba konzolí, spíš trhem, který se snaží vytvořit hry pro co nejširší masy lidí -> je to stejné jako když srovnáš žánrový film a nějaký blockbuster, takhle to je i u her...
-
-
-
rok 2011 a porad neumime ve hrach udelat kola u aut co nejsou hranata :)
-
-
V budoucnosti mají mnohem lepší tlumiče... :)
-
Taky jsem na to koukal no.. Ale s tim bych se snad vyrovnal.. Se zbytkem uz se ale asi nevyrovnam... Kurva a pritom Deus Ex!!!!! :/
-
-
No, je to takové ehm. Ale jedná se pouze o tutoriálový a malý úsek hry. Povinné zvýraznění aktivních předmětů mě teda nepotěšilo. Grafická stylizace se mi zamlouvá hodně. Jenom doufám, že s krabičkou manipulovali aby ukázali, že je to možné. Protože jestli zase hlavní hrdina není schopnej zdolat ani 2 metry vysokou překážku... *7*
Celkově z toho nemám špatný dojem, ale ani bezbřehé nadšení se nekoná. Zatím to vypadá na vánoční nákup ve slevové akci na Steamu, za plnou cenu do toho nepůjdu. -
přišla doba, kdy nemůžeme koukat na jméno. Pod původním Deus Ex (a System Shock 2) byl podepsán Ion Storm. Ten již není a tak nemůžeme doufat, že se někdy objeví hry těchto formátů.
Na trojku kašlu, ale myslím, že si znovu zahraju původní hru -
No to me po*erte... Vazne i Deus ?? :(( Ja uz to fakt nechapu... Nebo prave ze mozna chapu.. Jen nevim, co je smutnejsi ...
-
super hra, ako z roku 98 aby som prekladal krabice a chodil ventilaciu a vypinal elektriku *1* strasna hlupost, to si radsej zastrielam *1*
-
-
Tak si dej facku a běž hrát Halo.
-
-
No, level design moc na chlubení není. "Super tajná" cesta za krabičkou, nelogicky umístěný vypínač, v podstatě koridor s jednou cestou navíc. Chápu, že je to lepší než ve většině dnes vydávaných her, ale buď ta hra nebude zas taková sláva jak prohlašují, nebo budou ostatní úrovně lepší, ale pak se vnucuje otázka, proč nám ukazují tuhle, která rozhodně nenavnadí...
A to nemluvím o tom zvýraznění použitelných předmětů - to je jako ta blbuvzdorná směrová čára v Dead Space (tam jí alespoň člověk nemusel používat...). Vítka platí, pokud, jak se píše níže, je to zvýraznění opravdu nevypínatelné.