Přejít na výpis diskuzí
Tři způsoby hraní na videu z Deus Ex: Human Revolution
20.3.2011 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
Zdá se mi to nebo se snaží timto videem nějak ohromit a zapusobit ale vice alternativnich cest přeci nabizí i SC:Conviction a nikdo okolo toho nedela takovy poprask takže bud jsem slepý a nevidím v tom to AWSOME a nebo ta važně nic takového není.
-
-
SC:Conviction ani nezminuj. Ten nema se serii Splinter Cell pranic spolecneho *11* *11*
-
-
Ja jen chtel ukazat že natom videu neni nic užasneho, a muzemeto videt i v jinych stealth hrach
-
-
-
me se to vubec nelibi. je to takove... konzolove *11* udelali z toho hru pro desetilete decka... zlata jednicka
-
-
Vzdy zboznuju kdyz prijde nekdo s necim novym. Neco se me nelibi = konzolove = pro decka. To je jednoznacne novy pristup ktery mne v diskuzich jeste neprestal nudit.
-
-
je to proste jednoducha blbost pro decka co vic k tomu mam napsat?
-
-
Vzhledem k tomu jakym zpusobem se vyjadrujes tak mozna nepis vubec nic ;-)
-
-
ooh pan je velkej inteligent *12*
-
-
Ale, ale, kolego Romannete. Musíte se naučit rozeznávat trolly od idiotů. Tento dobrý muž, se kterým se tu bavíte, blije urážlivé kraviny bez jakéhokoli odůvodnění svých názorů. To je učebnicový případ trolla. A s trollem se bavit nevyplatí. Ono se to nevyplatí ani s idiotem, ale to má alespoň nějaký smysl.
-
Na to abych nehodnotil neco co jsem nemel moznost si vyzkouset nemusim byt inteligent, nicmene je pravda ze obcas v zivote se urcita inteligence hodi. Treba na to jednou taky prijdes:-)
-
-
-
-
-
-
Jednicku povazuju za vrchol ve hrach. Kdyz pominu to facepalm rozhodnuti predvadet na konzoli, tak tech nekolik minut na me pusobi fajn. A hlas je dost OK, Tiscali :)
-
-
přesně, hlas se skvělý. Ke všemu jsem si na něj už zvykl, když nás provázel všema trailerama, takže bych měl možná i problém s tím, kdyby tam byl jakýkoliv jiný *1*
Ale toho Christiana Balea to vážně připomíná *4* -
jj Christian Bale jestli se nepletu
-
-
pletes http://www.imdb.com/name/nm1340118/
-
-
ou...tak to soryy, ma fakt hlas jak Bale
-
-
-
-
Moc se mi líbí zvuk toho ťapkání, když leze po žebříku :)))
-
-
Jouda proč po tom žebřiku nesjede?
-
-
přišla doba, kdy nemůžeme koukat na jméno. Pod původním Deus Ex (a System Shock 2) byl podepsán Ion Storm. Ten již není a tak nemůžeme doufat, že se někdy objeví hry těchto formátů.
Na trojku kašlu, ale myslím, že si znovu zahraju původní hru -
Musime ale uznat, ze maji velice propracovany level design :) Je tam jedna akcni cesta, ticha cesta a cesta po strese! Navic chlapek rika pokazdy neco jinyho! .... Treba tam aspon bude nejaky zajimavy pribeh
-
-
Hej, hlavne dufam, ze to dodrzia vo vsetkych leveloch, aby som nemusel velmi rozmyslat. Ze akoze lava cesta je hackovanie, cesta stredom je strielanie a ked pojdem doprava, tak je to stealth.
-
obavam sa ze si to nemyslel sarkasticky.
-
-
No, je to takové ehm. Ale jedná se pouze o tutoriálový a malý úsek hry. Povinné zvýraznění aktivních předmětů mě teda nepotěšilo. Grafická stylizace se mi zamlouvá hodně. Jenom doufám, že s krabičkou manipulovali aby ukázali, že je to možné. Protože jestli zase hlavní hrdina není schopnej zdolat ani 2 metry vysokou překážku... *7*
Celkově z toho nemám špatný dojem, ale ani bezbřehé nadšení se nekoná. Zatím to vypadá na vánoční nákup ve slevové akci na Steamu, za plnou cenu do toho nepůjdu. -
ukludnite sa... este sa neda povedat s tochto videa ze to bude zle... ja predpovedam dobru buducnost tejto hre :D myslim ze to vyde, intuiicia :D
-
-
tak to mas dost dojebanu intuiciu
-
-
Tahle se mi moc libí i ta grafika,líbí se mi to víc jak Crysis 2
-
-
To, co se ti líbí, je stylizace, ne grafika jako technologie.
-
-
Otázka na na twitteri pre Jean-François Dugas: In DX:HR, will there be an option to disable the orange "glow" around interactive objects?..a jeho odpoveď: No, it is actually part of Jensen's vision. Trust me, it's not intrusive at all; you'll have to play it. Don't trust video.
-
-
BS. Naprogramovat možnost vypnutí (resp. nezobrazení toho efektu) je podle mě primitivní záležitost. Potenciální zákazníci jim s dostatečným předstihem říkají, co se jim nelíbí, a jejich odpověď je "kupte si to a zjistíte, že vám to ve skutečnosti nevadí"? To snad ne.
-
-
take se mi to zvyrazneni nelibi a neni to ani drobnost, kdyz to ma byt soucasti cele hry, tak to tu hru udela uplne easy, bezmyslenkovite pruchozi. no coz, uvidime, trebas se polepsi s nejakym 10. patchem, jak to dnes byva :)
-
No bolo by dobré, keby to do dátumu vydania zmenili, ale jeho odpoveď nie je práve to, čo by človek čakal a dúfal. Na fórach ľudia dúfajú, že ak sa to nebude dať zmeniť cez dáky mód alebo nejakým spôsobom v súboroch hry zrušiť celkom, tak keby aspoň sa dala zmeniť farba dákou cestou.
-
-