Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky ti za osvetleni, ja si porad nejak nemuzu zvyknout ze dnes uzivat pc umi v podstate i spatne cviceny tulen, takze hold se na forech najdou jedinci, kteri dokazi v podstate cokoliv pomluvit aniz by vlastne vedeli proc. Nehlede ze jedinou odezvou na nejaky nesouhlas jsou urazky a smajlici ukazujici sama sebe. Dam si priste pozor a nebudu si nedelni rano kazit rozhovorem s tvorem tohoto typu :-)

Mela byt samozrejme reakce na vysvetleni od Psychotica :-)
    • Psychotic
      Rádo se stalo. Osvěta mým posláním životním jest. :-)
  • Tak som sa utvrdil v tom, ze u mna je tato trojka jasny prepadak. Nejako neviem prist na chut ani tej next gen grafike a neznasam rozmazane pozadia. Su vsetci hrdinovia kratkozraki? Vyzera to tak, ze prestavam hrat hry, aspon tie nove. Ano, aj stare hry mali chyby, ale celkovo na mna posobia lepsie. Ostavam pri adventurach, simulatoroch a starych hrach. Tieto nove mi nemaju co ponuknut. Okrem samych cool a wow efektov pre nastrocnych. *9*
    • odporucam ti Gemini Rue.
  • Teda nejdřív sem byl ohledně týhle hry dost skeptickej, ale každý video co sem zatim viděl mě víc a víc přesvědčuje, že to asi vůbec nebude špatná hra a že to s tou snahou vycházet hlavně z jedničky myslej vážně.
  • Nevím, nevím, jestli se s touhle ukázkou chtěli předvést tak se jim to fakt nepovedlo.
    Počet možností jak situaci vyřešit taky nic moc, to i starej Thief II měl podstatně víc možností kterak se dostat k cíli.
    Čím víc videí z týhle hry vidím, tím míň se na to těším. Herně to zatím na žádnou pecku nevypadá, snad aspoň příběh bude stát za to.
    • Spades
      jde o to, ze to byl standard, ktery se zacal porusovat, a oni se k nemu jen vraceji.
  • Tak to bude hodne suchá pařba..se asi snažily šoupnout ezia do futuristiky..bude to provar...hlavne uz videa me neoslovily..
    • USER47
      Co to má proboha společnýho s AC?
  • Teda já bych byl opravdu nešťastnej hráč, kdybych si u každý nelokalizovaný hry musel stěžovat. Neřeknu třeba u Mass Effectu nebo Dragon Age, ale tady? Stejně se radši budu soustředit na ten bombastickej hlas než na nějaký titulky. A angličtina je tu docela pěkně srozumitelná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit